Opublikowano środa o 10:375 dni Dzisiaj o 15:00 demko tego "chyba" sztosiwa, ma swój temat, ale wtamtym dziale, nie wiem czy ktoś wchodzi tam...REPLACED on SteamExpose the sinister secrets of Phoenix Corporation as R.E.A.C.H., an AI trapped in a human body. Set in an alternate 1980s America scarred by nuclear catastrophe, navigate a dark cyberpunk thriller in
Opublikowano środa o 12:535 dni Wyszła nowa gra od twórców Isaaca, z pierwszych opinii mamy pretendenta do indora roku.
Opublikowano środa o 13:335 dni 5 minut temu, Badus napisał(a):Replaced to chyba wizualna zrzynka z nieodżałowanego The Last Night?Tak, nawet chyba była sprawa w sądzie z tym ich przegrywem pseudotwórcą, który do tej pory płacze nad rozlanym mlekiem.
Opublikowano środa o 13:365 dni Szkoda projektu, ale jak lurkowałem ich Discord to ciężko było uwierzyć, że są w stanie 1) dowieźć 2) dowieźć coś dobrego. Za dużo pomysłów, które szły w duży budżet, a za mało samej roboty...
Opublikowano czwartek o 20:583 dni YT mi coś takiego podrzucił. Wygląda intrygująco. Alarial's Blessing na SteamExperience the tragic tale of three wandering mercenaries and the lonely goddess who wouldn't let them die. Fight challenging, turn-based battles and explore a continent of forgotten mysteries in thisAlarial's Blessing is a turn-based RPG for mature audiences that brings fresh ideas to the JRPG genre. The game takes a modern approach to the 2D, top-down formula, but keeps the classic hand drawn animations. Gameplay has a heavy emphasis on story, exploration and combat.Mature audiences, nie modern audiences. ;)
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. https://www.ceneo.pl/191012052?srsltid=AfmBOoojwyqCg3my4sRk01i0KybsZ0LLPUf-cX0jZIO9DDwlOj3g5VrISkąd taka cena za pudło, jak na eshopie za stówkę.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Praktycznie każdy indyk w pudełku na każdy sprzęt jest droższy niż cyfra bo robią tyle egzemplarzy co kot napłakał
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. O fak, będzie pudło? Super. Ktoś się orientuję czy to jest podstawowa zawartość z PC + nowy scenariusz X czy tylko nowy scenariusz?Jestem z tą grą od premiery w Early Access na Steam. Bardzo mi się spodobała, fajnie by teraz było mieć wersję fizyczną.Na Steam nowy scenariusz X jest dla wszystkich, którzy mieli "podstawkę" za free, jakby co.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Wrzucę tutaj, bo może nie tylko Trekkies się zainteresują. Zapowiada się ciekawy space sim / roguelike.