Opublikowano 28 stycznia 20251 r Od zawsze zastanawiało mnie po co się przypierdalać że ktoś gra na czymś innym niż ja ale to sięga prehistorii i rzeczy typu "atarowca wal z gumowca" a wystarczy sobie kupić wszystko po kolei i opierdolić jak nam coś nie pasuje i tyle. To tylko kawałek elektroniki.
Opublikowano 28 stycznia 20251 r Obie strony "konfliktu" są siebie warte jedni wchodzą tutaj i na siłę wciskają decka ludziom, którzy nie chcą decka a drudzy nie rozumieją, że należy olać tych pierwszych tylko idą na wojnę, której i tak nie wygrają BO TEGO SIĘ NIE WYGRYWA TO SĄ GIERKI DLA DZIECI WIDEŁO Zbyszek na moderatora, jedyny słuszny wybór dla Polski - obiecuję wynieść śmieci jak Trump, w akompaniamencie kwiku najbardziej zainteresowanych
Opublikowano 28 stycznia 20251 r Nie chcesz grać na tym co byle opryszek? Tylko Zbyszek! Tylko Zbyszek!
Opublikowano 28 stycznia 20251 r Bardzo jestem ciekaw, co S2 sobą zaprezentuje, nawet jeśli nie będę go raczej kupował na premierę. Mam też nadzieję, że jak na PS5 będą patche do gier z S żeby lepiej działały/wyglądały na S2.
Opublikowano 30 stycznia 20251 r I pyk wpadł bilet po kilkunastu godzinach. Kurde, jakbym wiedział, że będzie tak łatwo, to bym pewnie celował w Paryż albo Londyn na początku kwietnia. No ale można się zgłaszać tylko na jedno naraz, a boję się, że większe ryzyko by się skończyło brakiem czegokolwiek, jednak Paryż i Londyn to duże miasta. Może warto by pokombinować nad drugim lipnym kontem, ale nie wiem na ile faktycznie są sprawdzane dane osobowe. Grunt że na miesiąc-dwa przed innymi się jednak dotknie tych wielkich czarnych joyconów hehe.
Opublikowano 31 stycznia 20251 r Sa jakies przecieki od sprawdzonych zrodel jaki Switch 2 bedzie mocny? O jakim skoku jakosciowym mowimy?
Opublikowano 31 stycznia 20251 r Podobno będzie słabszy od ps5, ale (też podobno), będzie miał więcej exów
Opublikowano 1 lutego 20251 r Mam nadzieje, ze z ta wielkoscia pudelek, to fejk. Licze, ze zostana przy aktualnym rozmiarze
Opublikowano 1 lutego 20251 r Fajnie jakby zostali przy tej samej wielkości, tylko zmienili ich kolor, żeby się trochę odróżniały od pudełek gier ze S1. Edytowane 1 lutego 20251 r przez zdrowywariat
Opublikowano 2 lutego 20251 r Szkoda plastiku, otwieranie tych pudełek w większości wypadków jest smutne. Malutki kartridż i pusta przestrzeń. Jak będą rozmiarowo jak te z DSa tylko na szerokość od Switcha będzie super. Niech tylko zachowają plastik i jego grubość, pudełka od Switcha są mega solidne w porównaniu do tego cieniutkiego i kruchego plastiku który jest na PS5 czy XSX.
Opublikowano 2 lutego 20251 r 1 hour ago, Ukukuki said: Szkoda plastiku, otwieranie tych pudełek w większości wypadków jest smutne. Malutki kartridż i pusta przestrzeń. Jak będą rozmiarowo jak te z DSa tylko na szerokość od Switcha będzie super. Niech tylko zachowają plastik i jego grubość, pudełka od Switcha są mega solidne w porównaniu do tego cieniutkiego i kruchego plastiku który jest na PS5 czy XSX. Apropo pudełek, ostatnio przeglądałem moją kolekcję gier na PS2, GCN, Xbox i tam te pudełka miały mega gruby i solidny plastik, szkoda, że teraz nawet na tym się oszczędza.
Opublikowano 2 lutego 20251 r 6 minut temu, Czoperrr napisał(a): Apropo pudełek, ostatnio przeglądałem moją kolekcję gier na PS2, GCN, Xbox i tam te pudełka miały mega gruby i solidny plastik, szkoda, że teraz nawet na tym się oszczędza. Switch ma baardzo solidne budełka, bardziej niż te z ery PS2, GCN czy Xbox.
Opublikowano 2 lutego 20251 r Nawet jak Paolo jakimś cudem się podniesie po forzie to premiera switcha 2 rozwali go totalnie.
Opublikowano 2 lutego 20251 r Chłopie, ale co może się stać? Patrząc na ruchy MSu okaże się jeszcze, że S2 będzie docelowym handheldem dla gier z „Xboxa” (czymkolwiek on będzie). Kupi się prawszej czy później. Mimo wszystko doceniam troskę kolego, ale naprawdę nie trzeba. Pozdrawiam w niedzielę znad partyjki w cudowne FFTA2
Opublikowano 3 lutego 20251 r 15 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a): Chłopie, ale co może się stać? Patrząc na ruchy MSu okaże się jeszcze, że S2 będzie docelowym handheldem dla gier z „Xboxa” (czymkolwiek on będzie). Kupi się prawszej czy później. Mimo wszystko doceniam troskę kolego, ale naprawdę nie trzeba. Pozdrawiam w niedzielę znad partyjki w cudowne FFTA2 Masz orginal?
Opublikowano 3 lutego 20251 r 4 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): Masz orginal? Jesli pytasz mnie czy jestem majętnym młodym mężczyzną, to nie. Jeszcze nie ten poziom żeby grać na DSie w oryginały.
Opublikowano 5 lutego 20251 r Niedawno podali, kiedy odbędzie się direct, odnośnie Switcha 2, a dziś, o której godzinie, o 15, no qrwa dzięki xD
Opublikowano 5 lutego 20251 r No prawie taka godzina jak zawsze. Dobrze bo ostatnia godzinka w pracy zleci szybciutko.
Opublikowano 5 lutego 20251 r To się nazywa marketing szczątkowy! xD Ale i tak po pracy po pokazie lecę do sklepu złożyć preorder
Opublikowano 5 lutego 20255 lut 7 hours ago, zdrowywariat said: Niedawno podali, kiedy odbędzie się direct, odnośnie Switcha 2, a dziś, o której godzinie, o 15, no qrwa dzięki xD Kiedy bedzie?
Opublikowano 7 lutego 20257 lut Zawsze fascynowało mnie zadawanie pytań na forumie, czy innych miejscach, o informacje będące powszechnie dostępne za pomocą kilku kliknięć i poświęcenia 10 sekund
Opublikowano 7 lutego 20257 lut Nawyk z czasow kiedy zadawalo sie na forum pytania a nie wyszukiwalo w google