Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, Hanza71 napisał(a):

Premiera nowego switch'a grzeje mniej niz jak Sony wypuszalo niedojebanego prosiaka.

Jednak oczekiwania były większe, bo to RT i jakiś znaczący skok wydajnościowy. Chociaż myślę, że gierkami S2 zamknie mordy herterom.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 328,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano
30 minut temu, GearsUp napisał(a):

Jak cena będzie za niska to się kupi dwie sztuki dla Miyamoto-sana

To jedną za pupcia akurat

Opublikowano

Sam już nie mogę doczekać się pokazu, co prawda nie napalam się i nie planuję kupować na premierę, ale być może wyciągną z rękawa coś, co mnie przekona :D 

Odnośnie ceny, niby Nintendo nigdy nie rozpieszczało jakością wykonania i materiałami użytymi do produkcji swoich konsol, ale z drugiej strony jeżeli Switch 2 ma znowu być z nami przez te kolejne 5-8 lat i poprawią awaryjność joy-conów to uważam, że jakaś tam wyższa kwota za konsolę nie będzie bardzo bolesna. A na dzisiejsze czasy ceny Switcha 1 to już jest naprawdę śmieszny pieniądz :kekw: 

Opublikowano
1 minutę temu, Ukukuki napisał(a):

Jak tam kasa na preordery przygotowana? 

image.jpeg.e45a9c8a0e3355cf25ea56661137b5f8.jpeg

Opublikowano

Tak, a potem rok bez konsoli albo za cenę 15% wyższa. Jak nie wysraja z dupy mega buforu to będzie to samo co z xsx/ps5.

Opublikowano
5 minut temu, XM. napisał(a):

Tak, a potem rok bez konsoli albo za cenę 15% wyższa. Jak nie wysraja z dupy mega buforu to będzie to samo co z xsx/ps5.

Tylko co stracą realnie Ci co nie kupią?

30fps w nowym Mario kart?

Opublikowano

Xcx w 60, to nie wystarczający argument?

Opublikowano

Ale wiecie że ludzie masowo S2 kupią dla Mario Karta i może Mario3D? I to wystarczy?

Opublikowano
2 minutes ago, Czoperrr said:

No kupowanie nowej konsoli dla gry sprzed 2 generacji to raczej słaby deal.

Ja kupię dla Mario 64 :fsg:

Opublikowano
Teraz, Chad Davski napisał(a):

CIUUUUUUU CIU!

Jak tam, będą preorderki konsoli w PB?

Opublikowano
8 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Czy to nie 90% z was kupiła switcha właśnie dla gier z Wii u bo tacy właśnie są fani nitnendo ad 2017 ? 

Opublikowano
  • Autor
Teraz, XM. napisał(a):

Czy to nie 90% z was kupiła switcha właśnie dla gier z Wii u bo tacy właśnie są fani nitnendo ad 2017 ? 

Ja kupiłem dla gier z NESa

Opublikowano
5 minutes ago, XM. said:

Ja nie kupiłem Switcha, ale mam Wii.

Opublikowano
13 minutes ago, XM. said:

Ja gry z WiiU kupiłem na WiiU. A potem jeszcze raz na Switchu :balon:

Opublikowano
29 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Po co kupiłeś Steam Decka zatem?

Opublikowano
33 minuty temu, Ukukuki napisał(a):

Jak tam kasa na preordery przygotowana? 

Ja miałem ciężki przeszło rok, kredyt na 13600e i 2000e wyciągnięte z karty kredytowej i tak żyłem od piątku do piątku ledwo ledwo, ale udało mi się ukończyć dom w surowym stanie, polecieć na wesele do USA i co ważne nie musiałem rezygnować z treningów, w tym z nauki pływania (110e za 4 lekcje).

Dla mnie to ważna premiera z kilku powodów, S1 przywrócił u mnie chęć grania, bo nie grałem przez 3 lata, gdy miałem depresję. A S2 pojawi się, gdy już wyjdę z długów, mam ostatnią ratę do spłacania i jeszcze zaliczkę na okna, w czerwcu kumple mnie odwiedzają i prawdopodobnie będzie też premiera S2.

To będzie piękny rok, bo czeka mnie jeszcze dużo więcej, o czym nie będę pisał. Tak że słowem podsumowania do S2 będę już przysiadał zupełnie zrelaksowany, bez długów i z możliwością powrotu do Polski, gdy tylko zechcę.

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał(a):

Po co kupiłeś Steam Decka zatem?

Mam nadzieje że gość nie napisze żeby grać w nowości bo chyba WYKITUJE przed konfą nintendo ze śmiechawy

Opublikowano
22 minuty temu, Chad Davski napisał(a):

Na pewno beda alokacje.

Jak będzie OLED albo gta6 na pstryks to mi już jedną sztukę zaklep na premiere. Xd