Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Jak ktoś chce się pozbyć lekkiego mleka w HDR w MKW i ma Oled Samsunga, to ustawcie mapowanie tonów HDR na „aktywne”. Super to działa przynajmniej z moimi ustawieniami na s95c.

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 235,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano
  • Autor

Ten Nightmare Mode w stateczkach XD Tysiąc razy trudniejsze od wszystkich bullet helli przez ten wymóg koordynowania dwoma naraz

2025060714084500_c.jpg

Opublikowano

Switch 2 wrzuca screenshoty i filmiki automatycznie w chmurę. W ustawieniach w profilu w upload można sobie ustawić, że samo ci je od razu wrzuca do apki na telefon. Wydaje się działać szybciej, niż na Xboksie. Jest to pewne przyspieszenie możliwości wrzucania screenów w internet. Plik automatycznie załadowany zostaje na serwerze przez miesiąc. Niestety, nie widzę opcji, by włączyć to na koncie w przeglądarce, chyba tylko apka na telefon.

Opublikowano

Przy tak szalonej sprzedaży brawa dla Nintendo że serwery stress test bardzo porządnie przeżyły

Opublikowano
12 minut temu, funditto napisał(a):

A są już jakieś informacje ile konsol poszło ?

Nigdy się nie dowiemy przez sposób raportowania spółek komandytowych.

Opublikowano

Mówi się że 3 mln już poszły. Na ile to prawdziwe trudno stwierdzić.

Opublikowano
  • Autor

Podobno tu jakieś banany się zbiera i rzuca żółwiami

2025060715581600_c.jpg

Opublikowano

Na jakie etui się ostatecznie zdecydowaliście? Zastanawiam się nad oryginalnym lub tym od TomToc, chyba że są jakieś tańsze równie dobre.

Opublikowano
16 godzin temu, tlas napisał(a):

tak w ogóle to na eShopie jest demo Street Fightera 6. Z pełną odpowiedzialnością stwierdzam, ze wygląda lepiej niż na SeriesS :) Z litości nie wspomnę już o steam decku.

IMG_9793.jpg

banderas

dzięki za info, gierka wygląda zajedobrze

Opublikowano
  • Autor

Zeldy NS2 Edition już w wielu polskich sklepach wyprzedane. Chciałem sobie wziąć Rune Factory: Guardians of Azuma bo Marvelous akurat wypuszcza gry bez Key Cartów i przespałem bo już nie można znaleźć w dobrej cenie. Z moich obserwacji wynika, że wszystko się wyprzedaje jak pojebane. Redsi musieli sporo tego Cybera naprodukować bo wszędzie jeszcze dostępny

Opublikowano
Opublikowano
23 minutes ago, GearsUp said:

Zeldy NS2 Edition już w wielu polskich sklepach wyprzedane. Chciałem sobie wziąć Rune Factory: Guardians of Azuma bo Marvelous akurat wypuszcza gry bez Key Cartów i przespałem bo już nie można znaleźć w dobrej cenie. Z moich obserwacji wynika, że wszystko się wyprzedaje jak pojebane. Redsi musieli sporo tego Cybera naprodukować bo wszędzie jeszcze dostępny

Oglądając temat zakupy growe to wychodzi na to, że maniacy Switcha kupują wszystko jak leci byleby postawić na półkę. Gdyby kupowali tylko to w co chcą zagrać to gier by starczyło dla każdego :)

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Oglądając temat zakupy growe to wychodzi na to, że maniacy Switcha kupują wszystko jak leci byleby postawić na półkę. Gdyby kupowali tylko to w co chcą zagrać to gier by starczyło dla każdego :)

Pozostaje mieć nadzieję, że kiedyś im się to miejsce na półkach skończy obama

Opublikowano
43 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Robiłem dzisiaj zakupy, to z ciekawości przeszedłem się do mediamarktu zobaczyć co tam słychać z tym nowym switchem - sklep obrandowany na czerwono reklamami, na dziale konsolowym pełna półka switchy 2, pełno gierek, jakoś szału chyba nie ma

Opublikowano

Byłem dzisiaj w Media Market w M1 Czeladź żeby obczaić na żywo sprzęt ale o ile sprzęt zalegał na półkach to niestety jedna sztuka w gablocie była wyłączona. Co zwróciło moją uwagę to rak na półce z grami na NSW2, prawie same klucze. Obawiam się, że to nsw1 pozostanie już na zawsze ostatnią prawdziwą konsolą gdzie lwia część gier działa poprawnie w wersji dostarczonej na carcie.

Opublikowano

Switche 2 wszędzie zalegają na półkach a tutaj była narracja jakby miało dla wszystkich zabraknąć na premierę. A to trzeba było usiąść na spokojnie i poczekać.

Opublikowano

Ma ktoś te nowe wydania Zeld na S2 i mógłby sprawdzić czy te czerwone kartridże działają na Switchu 1 (odpalając wersję bez upgrade packa) ?

Bo zastanawiam się jak te nowe Poksy i Metroida najlepiej brać, chciałbym mieć możliwość odpalenia na obu generacjach.

Opublikowano

Już są filmiki z rozkręcania konsoli.

Rozbieranie trochę lipne przez te naklejki wewnątrz slotu joycona.

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):

Switche 2 wszędzie zalegają na półkach a tutaj była narracja jakby miało dla wszystkich zabraknąć na premierę. A to trzeba było usiąść na spokojnie i poczekać.

Ludzie w temacie PB plakali ze do dentysty musza isc czy tam maja inne spotkanie i nie klikna jak ten wypusci preordery xD Sama zmiana na zielone swiatlo tez kozacka. Jesli to byla ostatnia premiera konsoli to nie zapomne jej nigdy. Dzieki Yaczesa.