Opublikowano środa o 13:061 dzień 33 minuty temu, Emtebe napisał(a):Czyli nic tutaj nie ma z instrukcji obsługi ani tutoriala.A który mądry nazywa to grą?Coś jak inwestycja w grę, z pudełkiem na którym była "żółta naklejka"? To dopiero była kopalnia beki i kompromitacji.Kalkulator na switcha tez kupiles za 10$? XD
Opublikowano środa o 13:101 dzień A na co mi kalkulator na Switchu? Po co miałem to kupować? Ty to już niezłą odklejke łapiesz na tym punkcie.
Opublikowano środa o 13:211 dzień 7 minutes ago, Emtebe said:A na co mi kalkulator na Switchu? Po co miałem to kupować? Ty to już niezłą odklejke łapiesz na tym punkcie.Ty rysujesz linię absurdu na kalkulatorze. Inni rysują ją na Welcome Tour. Czego nie rozumiesz? Bronisz tych minigierek, rzucasz się jak nienormalny. Już nie wspomnę o tym, że rzadko która baba wypomina głupoty sprzed prawie 20 lat tylko po to żeby mieć jakiś argument.
Opublikowano środa o 13:271 dzień W którym momencie bronię? Pisząc, że to nie jest instrukcja obsługi lub tutorial? To jest ta obrona? Jak tak, to ok. Na mario kart można mówić gra strategiczna a na Bananze wyścigi, idąc dalej twoim tokiem rozumowania. To ty masz trzask dupy o to. Ty na każdy komentarz na ten temat dorzucasz swoje 2 grosze, zapewne z pianą na mordzie. A sytuacja sprzed 20 lat pokazuje, że nadal trzymasz ten sam poziom. Edytowane środa o 13:291 dzień przez Emtebe
Opublikowano środa o 13:301 dzień Czy moderacja naprawdę nie może łaskawie wydzielić tematu Switch CW i tematu do rozmów o Switchu? To jest jakiś absurd ile tego powtarzającego się śmiecia codziennie jest w "temacie głównym o Switchu 2", ciężko znaleźć posty o czymś serio pomiędzy. Jest niby cały dział forum na Console Wars dla fanów Console Wars, nie?Gry nie wolno nazwać grą bo Nintendo ją wydało lol. Jak nazwiesz grę grą, to dokonujesz zbrodni "bronienia jej" (gdzie kompletnie nikt nie odnosił się do jakiegokolwiek wartościowania i dla każdego poza fanatykami to jasne; ot, BRONIĘ banana mówiąc, że to banan, a nie akordeon). Powiesz swoją opinię o tym że dla ciebie gra była ok i tyle, to skretynienie. Co to ma wspólnego z działem rozmów o Switchu.
Opublikowano środa o 13:331 dzień 2 minutes ago, ogqozo said:Czy moderacja naprawdę nie może łaskawie wydzielić tematu Switch CW i tematu do rozmów o Switchu? To jest jakiś absurd ile tego powtarzającego się śmiecia codziennie jest w "temacie głównym o Switchu 2", ciężko znaleźć posty o czymś serio pomiędzy. Jest niby cały dział forum na Console Wars dla fanów Console Wars, nie?Gry nie wolno nazwać grą bo Nintendo ją wydało lol. Jak nazwiesz grę grą, to dokonujesz zbrodni "bronienia jej" (gdzie kompletnie nikt nie odnosił się do jakiegokolwiek wartościowania i dla każdego poza fanatykami to jasne; ot, BRONIĘ banana mówiąc, że to banan, a nie akordeon). Powiesz swoją opinię o tym że dla ciebie gra była ok i tyle, to skretynienie. Co to ma wspólnego z działem rozmów o Switchu.Masz rację. Nie ma sensu ani dyskusja o tym Welcome Tour ani Emtebe i jego urojeniami. Kończę :)
Opublikowano środa o 13:351 dzień Jeszcze nie zapomnij konta skasować jak poprzednio, by nikt za 20 lat nie miał jak ci wypomnieć twojego rozumowania.
Opublikowano środa o 13:441 dzień 16 minut temu, Emtebe napisał(a):W którym momencie bronię? Pisząc, że to nie jest instrukcja obsługi lub tutorial? To jest ta obrona? Jak tak, to ok. Na mario kart można mówić gra strategiczna a na Bananze wyścigi, idąc dalej twoim tokiem rozumowania. To ty masz trzask dupy o to. Ty na każdy komentarz na ten temat dorzucasz swoje 2 grosze, zapewne z pianą na mordzie. A sytuacja sprzed 20 lat pokazuje, że nadal trzymasz ten sam poziom.To jakim gatunkiem "gry" jest ta instrukcja nintendo za 40zl?
Opublikowano środa o 13:471 dzień 16 minut temu, ogqozo napisał(a):Czy moderacja naprawdę nie może łaskawie wydzielić tematu Switch CW i tematu do rozmów o Switchu? To jest jakiś absurd ile tego powtarzającego się śmiecia codziennie jest w "temacie głównym o Switchu 2", ciężko znaleźć posty o czymś serio pomiędzy. Jest niby cały dział forum na Console Wars dla fanów Console Wars, nie?Gry nie wolno nazwać grą bo Nintendo ją wydało lol. Jak nazwiesz grę grą, to dokonujesz zbrodni "bronienia jej" (gdzie kompletnie nikt nie odnosił się do jakiegokolwiek wartościowania i dla każdego poza fanatykami to jasne; ot, BRONIĘ banana mówiąc, że to banan, a nie akordeon). Powiesz swoją opinię o tym że dla ciebie gra była ok i tyle, to skretynienie. Co to ma wspólnego z działem rozmów o Switchu.tu nie ma moderacji
Opublikowano środa o 13:531 dzień 8 minut temu, Pierre Deck napisał(a):To jakim gatunkiem "gry" jest ta instrukcja nintendo za 40zl?Mi tu najbardziej pasuje "encyklopedia" albo baza wiedzy. Instrukcja dla mnie pokazuje jak coś użytkować. Z WT nie dowiedziałem się nawet jak włączyć konsolę albo joycona.
Opublikowano środa o 14:061 dzień 15 minut temu, Pierre Deck napisał(a):To jakim gatunkiem "gry" jest ta instrukcja nintendo za 40zl?to jest gra w gre, jak tyle nie kumasz to przegrałeś na starcie.Proponuję żeby każdy napisał o co ma ból doopy zwiazany z Welcome Tour. Dla mnie to gra na poziomie TloU, i na to i na to bym pieniędzy nie wydał.
Opublikowano środa o 14:131 dzień Autor 20 minut temu, Pierre Deck napisał(a):To jakim gatunkiem "gry" jest ta instrukcja nintendo za 40zl?Hmm grając w Welcome Tour'a gry dzieliły się na: wyścigi, logiczne, zręcznościowe, FPSy, sportowe, ruchowe. Do tego cała główna warstwa to przygodówka bo występuje szukanie przedmiotów na mapie, klikanie i czytanie. Chyba właśnie do tej kategorii bym ją wrzucił.
Opublikowano środa o 14:161 dzień A mogłaby być tylko jedna kategoria Gowno Obesrane Flash. Te gry wyglądają jak projekt na zaliczenie informatyki dla 8 klas podstawowych…
Opublikowano środa o 14:211 dzień Autor 3 minuty temu, easye napisał(a):A mogłaby być tylko jedna kategoria Gowno Obesrane Flash. Te gry wyglądają jak projekt zaliczenia informatyki dla 8klas podstawowych.Jak ktoś liczył, na to że te gry stworzone głównie po to żeby pokazać możliwości Switcha 2 będą rozbudowanymi RPGami to faktycznie może być zawiedziony
Opublikowano środa o 14:231 dzień już było o tym Wii Sports też pokazywało głównie możliwości Wii, było dodawane za free do konsoli i ludzie przyjemnie spędzali przy tym czas.1-2 switch który jest gownem pokazywał możliwości konsoli i te gówno mini gry są nadal z Milion razy lepsze niż WT.Astro pokazywał możliwości konsoli i pada Sony i tam graficznie to dopiero było „studio Pixara” i też była to darmowa gra, dlatego może zamknijmy już temat tego gowna.
Opublikowano środa o 14:281 dzień Autor 3 minuty temu, easye napisał(a):już było o tym Wii Sports też pokazywało głównie możliwości Wii, było dodawane za free do konsoli i ludzie przyjemnie spędzali przy tym czas.1-2 switch który jest gownem pokazywał możliwości konsoli i jest to gra nadal z Milion razy lepsza niż WT.Kompletnie mieszasz. Wii Sports to możesz porównywać ale do Nintendo Switch Sports, które ma bardzo podobne oceny.Natomiast 1-2 Switch, które określasz MILION RAZY lepsze ma niższa ocenę na meta od WT także jak widzisz ludzie mają różne opinie.
Opublikowano środa o 14:301 dzień Jakby jeszcze nie wszyscy wiedzieli o jakich grach rozmawiamy. Dyniaaaaaa
Opublikowano środa o 14:341 dzień Autor Teraz, easye napisał(a):Jakby jeszcze nie wszyscy wiedzieli o jakich grach rozmawiamy.DyniaaaaaaXD Tak z pewnością oglądając gry ruchowe (bo w większości takie są w tym zestawie) dowiesz się jakie to uczucie grając w nie. To tak jakbyś zapodał filmik z googli VR mówiąc, że nie rozumiesz fenomenu.
Opublikowano środa o 16:121 dzień – Street Fighter 6 Nintendo Switch 2 resolution is native 960×540 resolution when docked, but 1080p thanks to DLSS– Aliasing and flicker are present where characters reveal the background– DLSS tends to give the Switch 2 version an advantage over even Xbox Series S in overall sharpness and image stability due to DLSS– Texture quality is superior on Switch 2 compared to Xbox Series S with higher resolution texture maps– Subsurface scattering and muscle defamation effect missing on Switch 2– Depth-of-field effect disabled as well– Background NPCs are set to standard setting as opposed to optional crowded setting on PS5– Shadows take a hit on Switch 2 as well– Physics-based particles are non-interactive on the console– Screen space reflections removed during typical fighting ground matchups– Portable resolution is 640×360 with DLSS bumping that to 720p– Ambient occlusion removed in portable mode, lighting quality is lowered, volumetric effects like haze and fog removed– Street Fighter 6 Switch 2 frame rate is a perfect 60 FPS in main battles– Only exception is around 45 FPS during pre-fight hype sequences– World Tour runs at an unlocked 30-60FPS
Opublikowano środa o 16:171 dzień Minęły jakieś 2 tygodnie odkąd mam S2 i jest super, póki co głównie Zelda botw (piękne, będę grał najbliższe pół roku-rok) i trochę Mario Kart, fajnie że dożyłem posiadania pierwszej konsoli od N. Korzystam z opcji wyjmowania konsolki z docka, jaram się że ogram za jakiś czas Mario Oddyssey i na bank donkey konga. Mam z aktualnych konsol ps5 i S2, growo nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba. Wszelkie bóle du.py o ekran itp. mnie omijają, bo ja dopiero co skończyłem maxa payna 3 i jarałem się designem lokacji 😉Jedynie ceny gier to mocne zdziwko, że jest tak drogo nawet za teoretycznie stare gry.Ogólnie cieszę się z posiadania S2 i do tego wszystkiego, to pierwsza konsola w życiu, którą kupiłem niedługo po premierze, nigdy wcześniej nie doświadczyłem takiego poczucia świeżości i bycia na czasie.
Opublikowano środa o 16:301 dzień Autor Nawet nie wiedziałem, że SF 6 na Switchu to jedyna wersja z DLSSem bo na PC oficjalnie go Capcom nie dodał.Najlepszy upscaller na rynku.Perhaps most remarkable is the fact that image quality edges out Xbox Series S with DLSS once again proving to be a magic bullet in optimizing for a less power hungry mobile chipset. Edytowane środa o 16:411 dzień przez GearsUp
Opublikowano środa o 16:431 dzień Brazylijski urząd ochrony konsumenta odpalił się na Nintendo za banowanie konsol, bo według ich prawa to nielegalne. Nintendo ma odpowiedzieć w przeciągu 20 dni.TheGamerNintendo Is Facing Potential Legal Action For Bricking Sw...Brazil’s consumer watchdog says Nintendo's ability to brick Switch 2s whenever it wants is "abusive".
Opublikowano środa o 17:081 dzień 37 minut temu, GearsUp napisał(a):Najlepszy upscaller na rynku.Bo prosto z PC. Ale co z tego skoro musisz grać na tym LCD
Opublikowano środa o 19:501 dzień 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał(a):Bo prosto z PC. Ale co z tego skoro musisz grać na tym LCDZawsze możesz podłączyć pod swojego oleda Sony 65”