Opublikowano poniedziałek o 16:044 dni Nie dopisałem - chodziło oczywiście o moc/jakość danej multiplatformy. Na początku opcja odpalania tytułu przenośnie ale od sukcesu Switcha sporo pojawiło się alternatyw (jasne, nie konsol ale jednak) i nie jest już to aż taka przewaga Switcha. Dalej jest konsolowy experience oczywiście.
Opublikowano środa o 22:252 dni 2 godziny temu, Rozi napisał(a):Steam deck rozjebany. W dodatku deck trzyma krócej baterie od s2 jakieś 3 razy i w cyberpunka w 30 klatkach na sd pogramy jakieś 27min wg digital foundry Sieczka
Opublikowano środa o 23:591 dzień 5 hours ago, GearsUp said:Ale kuszą żeby kupić tego CyberkaNo jak nie grałeś to polecam bardzo, fantastyczna gra.
Opublikowano wczoraj o 09:06 1 dzień Lipa ogromna z tymi voucherami. No nic, chyba wykorzystam do Metroida ten ostatni raz i nie wiem w sumie czego jeszcze. Paper Mario TYOD?
Opublikowano wczoraj o 09:43 1 dzień Tyle, że te gry miały swoje obniżki - z reguły są po 166 zł, więc i tak się opłaca kupować je odzielnie. Takie Zeldy czy Smash Bross to co innego, cała reszta która bywa na promocjach to chyba bez róznicy.
Opublikowano wczoraj o 09:55 1 dzień Metroid będzie nową grą i cholera wie czy 70$ niego nie zaśpiewają. No a o Smasha prosił mnie syn kiedyś, więc może jest to okazja
Opublikowano wczoraj o 19:52 1 dzień A jak jest z zelda na switch 2? Ten upgrade do gry jest w formie kodu? Chodzi mi o fizyczną wersję gry. Edytowane wczoraj o 20:19 1 dzień przez rodi84
Opublikowano wczoraj o 20:30 1 dzień BOTW/TOTK to są w sumie 2 gry w jednej w obu przypadkach:Zelda w wersji na pierwszego Switcha,Zelda z patchem, który odpala się, gdy gramy na Switchu 2.Tak samo będzie z Metroidem i Kirbym. Edytowane wczoraj o 20:30 1 dzień przez Di
Opublikowano wczoraj o 20:33 1 dzień Okej, bo znalazłem sporo informacji o tym, że jednak jest jakiś kod dlc i że potem może być próblem ze sprzedażą.
Opublikowano wczoraj o 21:03 1 dzień Jak kupisz karta z taką wersją, to nie. Ale możliwe, że ktoś gdzieś sprzedaje kody na upgrade.Wielkiej różnicy w cenie przy odsprzedaży bym się nie spodziewał, na dłuższą metę. Wersja na Switcha już trzyma cenę jak powalona po tylu latach. Podaż jest ogromna. W niektórych krajach, nówkę na S2 można nawet teraz kupić taniej niż na S1.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Autor Na eshopie pojawiło się demko Wild Hearts S, sam jeszcze nie sprawdzałem bo mam zamówionego bożego Key Carda ale widziałem porównania, z gry kompletnie wycięto mgłę i wygląda teraz zupełnie inaczej niż na dużych konsolach. Osobiście bardziej mi się podoba bo obraz jest mniej rozmyty, wszystko wygląda ostrzej i ma lepszy kontrast
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 39 minut temu, Wooyek napisał(a):Jakie to etui ktoś tu polecał @Ukukuki bodaj?Tego tomtoca?Tak, świetne są jakościowo oraz nie są duże. O wiele lepsze niż te licencjonowane a sam materiał podobny do tych stosowanych w oryginalnym etui od Steam Decka. Używam od lat do Switcha 1 i wygląda jak nówka. Do dwójki też kupiłem z tej firmy.No ale białego bym nie kupił xd
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Tam się wybiera kolor, też nie chce białego, jest kilka, ale czarny najbardziej praktyczny i taki wezmę, dzięki.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Imo licencjonowane etui jest spoko, nie wiem w jakich warunkach musiałbym transportować konsolkę żeby się jej coś w nim stało. Kolorowe logo Tomtoca na czarnym to no-go, już wystarczy że Switch 2 ma kolorki na joyach
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. No ja z S1 mam oryginalne etui Nintendo. Do dzisiaj jak nowe a mam od premiery konsoli.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Ja mam oryginalne etui z Mario Odyssey, kupione w okolicach premiery gry. Przeżyło trzy Switche i teraz służy czwartemu. Kolory normalne, nic nie potargane :)