Opublikowano 17 lipca17 lip Celem miał być ekran 120Hz z VRR i HDR. Problem w tym, że HDR jest niewidoczny i można śmiało powiedzieć, że nie działa na tym ekranie, 120Hz wykorzystuje jak na razie chyba tylko Cyberpunk do trybu 40FPS, a VRR to nawet samo Nintendo olewa i pakuje do swojego falgowca double v-sync. Jeśli na tym ołtarzu poświęcono OLEDa to ja bym chciał tylko powiedzieć, że to słaby deal był.
Opublikowano 17 lipca17 lip No żeby więcej zarobić to V2 a po 5 latach oled. A gdzieś między Lite.I będzie obrona częstochowy bo nie ma oledów z HDR (nie działa) VRR (nieużywane przez Nintendo) i 120Hz (nieużywane przez Nintendo) oenenen!!! Dodałbym jeszcze DLSS ale mi do naracji nie pasuje.Dobrze ,że ta firma robi dobre gry bo ten PR przy tej konsoli to sieka.
Opublikowano niedziela o 22:114 dni Ma ktoś może etui marki dbrand?https://dbrand.com/shop/killswitch/nintendo-switch-2-casesJak coś proszę o kontakt na priva potencjalnego posiadacza, mam kilka pytań.
Opublikowano poniedziałek o 17:233 dni Zdaje się że przy skalowaniu rozdzielczości w domu switch2 bierze pod uwagę pod jaki tv mamy podłączaną konsolę. Jak np wymusimy w opcjach switcha2 720p (czy też pod taki tv podłączymy) to taki Hitman działa w prawie rocksolid 60fps zamiast płynnych 35fps na tv 4k
Opublikowano poniedziałek o 18:103 dni Autor Raczej case samego Hitmana, zapowiedzieli teraz jakieś patche na S2, eksperymentują z dlssem itp.
Opublikowano poniedziałek o 18:233 dni Przypilnujcie sobie dźwięku w trybie zadokowanym. Jest jakiś bug i jak puszczacie dźwięk przez eArca do soundbara czy czegoś więcej to Switch2 wypluwa tylko stereo zamiast przestrzennego. Trzeba zmienić w opcjach wyjście dźwięku z Automatic na 5.1 PCM (konsola w teście dalej będzie twierdzić, że widzi tylko L i R, ale już puści ok na wszystkie kanały).Przynajmniej trochę mniej zabawy niż z HDR
Opublikowano poniedziałek o 22:013 dni masakra, wchodze do tematu po ilustam dniach, a tu dalej dyskusja o hdr i ekranie switcha.
Opublikowano wtorek o 05:483 dni 7 hours ago, grzybiarz said:masakra, wchodze do tematu po ilustam dniach, a tu dalej dyskusja o hdr i ekranie switcha.A o czym ma być dyskusja? Temat o Bananzie i Mario Kart jest gdzie indziej, a innych gier nie ma.Zawsze możesz napisać coś o foliach na ekran.
Opublikowano wtorek o 07:573 dni dzisiaj chyba direct pokemonowy to sobie ponarzekamy, ze dalej wygladaja jak gówno, chyba, że nintendo czyms zaskoczy i jakaś nowa gierka z poksami będzie wyglądać lepiej niż z ps2
Opublikowano wtorek o 08:343 dni Poproszę BW2 remake w stylu BDSP. Nim zaczniecie rzucać kamieniami - uważam, że chibi styl najbardziej oddawał klimat oryginalnych poksów.
Opublikowano wtorek o 08:403 dni 40 minut temu, Soban napisał(a):dzisiaj chyba direct pokemonowy to sobie ponarzekamy, ze dalej wygladaja jak gówno, chyba, że nintendo czyms zaskoczy i jakaś nowa gierka z poksami będzie wyglądać lepiej niż z ps2Przy oprawie rodem z studenckich demek na PS2 jeszcze można wierzyć że na S2 dowiazą te w miarę stabilne klatki. Jak jakimś cudem podkręcili by oprawę to bankowo znowu będzie slideshow. Te studio jest do zamknięcia, markę przekazać komuś innemu ale to jest nierealne skoro gamefreak to współwłaściciele franczyzy
Opublikowano wtorek o 09:313 dni 50 minut temu, Daffy napisał(a):Przy oprawie rodem z studenckich demek na PS2 jeszcze można wierzyć że na S2 dowiazą te w miarę stabilne klatki. Jak jakimś cudem podkręcili by oprawę to bankowo znowu będzie slideshow. Te studio jest do zamknięcia, markę przekazać komuś innemu ale to jest nierealne skoro gamefreak to współwłaściciele franczyzyA ten gamefreak to nie robi gierek na komórki?
Opublikowano wtorek o 10:063 dni Godzinę temu, Daffy napisał(a):Te studio jest do zamknięcia, markę przekazać komuś innemu ale to jest nierealne skoro gamefreak to współwłaściciele franczyzyjesli Beast of Reincarnation to nie jakaś sciema to znaczy ze GF potrafi w ładne gry, tylko na Poksy maja wyjebane bo i tak się sprzeda. Plus przyjęty cykl wydawniczy nie sprzyja, bo mechanik sporo, a gry muszą wychodzić czesto. Imo Sword and Shield bylo jeszcze spoko, potem dopiero przy bardziej otwartych terenach sie totalnie pogubili. Przy takim podejsciu sie w końcu to wywali, ale chyba jeszcze nie teraz.
Opublikowano wtorek o 14:493 dni Pudełka na gry do switcha 2 są innej wielkości niż stare z pierwszego switcha?
Opublikowano wtorek o 14:503 dni 1 minutę temu, Wooyek napisał(a):Pudełka na gry do switcha 2 są innej wielkości niż stare z pierwszego switcha?Nie
Opublikowano środa o 12:262 dni Borderlands4 na gej karcie w 30fps z spadkami klatek w intensywniejszych momentach ale za to z cross playem i premierą miesiąc po premierze na dużych konsolach - najnowszy wywiad z twórcamiEA fc25 - gej karta, nowinki z wersji na duże konsole będą obecne, share play lokalny i sieciowy, na razie cisza o klatkarzuWwe2025 - dobry port, 60fps rocksolid w walkach, 30fps cutscenki, bardzo w porządku oprawa
Opublikowano środa o 20:511 dzień Wpadły recki Mario party japierdole switch2 edition i prawdziwe o ja pierdole co Nintendo wymyśliło. Update rozdzielczości dotyczy tylko całości contentu ekskluzywnego dla switcha2, cała reszta dalej tkwi w rozdzielczości z switcha 1 xddd. Miałem brać w ciemno jutro bo mam podstawkę z S1 ale skoro ostatecznie 90% contentu tego bundla nie muśnie update rozdzielczości i grafiki to japierdole dziękuję
Opublikowano wczoraj o 06:31 1 dzień Autor 9 godzin temu, Daffy napisał(a):Wpadły recki Mario party japierdole switch2 edition i prawdziwe o ja pierdole co Nintendo wymyśliło. Update rozdzielczości dotyczy tylko całości contentu ekskluzywnego dla switcha2, cała reszta dalej tkwi w rozdzielczości z switcha 1 xddd. Miałem brać w ciemno jutro bo mam podstawkę z S1 ale skoro ostatecznie 90% contentu tego bundla nie muśnie update rozdzielczości i grafiki to japierdole dziękujęPrawie cała stara wersja jest zawarta w tym nowym trybie Jamboree TV. I tam są wszystkie ulepszenia zawarte również dla starych trybów. Jeżeli mowa o fizycznym karcie to dają ci gratis całą zawartość starej wersji ze względów kompatybilnośc z graczami Switcha 1.
Opublikowano wczoraj o 06:33 1 dzień Dają gratis. To jak darmowe gry w Gamepassie. Nintendo Ci odpala coś? Bo frazesy klepiesz lepiej niż propagandzista czasów Gierka
Opublikowano wczoraj o 06:38 1 dzień Autor 2 minuty temu, Homelander napisał(a):Nintendo Ci odpala coś?Gram w gry przedpremierowo A tak serio to pretensje mogą mieć tylko ci co oczekiwali czegoś co nigdy nie było obiecane.
Opublikowano wczoraj o 06:39 1 dzień 18 godzin temu, Daffy napisał(a):Borderlands4 na gej karcie w 30fps z spadkami klatek w intensywniejszych momentach ale za to z cross playem i premierą miesiąc po premierze na dużych konsolach - najnowszy wywiad z twórcamiprzynajmniej się nie kryją że gównoport ale wstyd takie coś w ogóle wypuszczać