Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
22 minutes ago, grzybiarz said:

Laptopa z jakimś tam rtxem też mam, więc tu mam returnal, ratcheta, uncharted itp.

A po co Ci Xbox? lol

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 320,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano
24 minuty temu, Homelander napisał(a):

po co Ci Xbox?

Jako gracz Sony od 1998 roku, nigdy nie miałem wcześniej xboxa. Ogłosili retroarch plus gamepass i pomyślałem że to będzie świetny miks dla mnie.

A potem wyszło że zablokowali gamepassa :/ ale za to kupiłem trochę gier z xboxa Classic, 360, one i tych nowszych. Typowo exa na series chyba nie mam ani jednego :)

Opublikowano

Czytając ten temat mam wrażenie, że jestem jedyną w Polsce osobą, która kupiła ns2 i nigdy nie posiadała ns1. Bo te wszystkie argumenty na"nie" do mnie nie przemawiają. Mając ps5 i typowy vibe gierek typu soulsy, Wiesiek, fifa, the last guardian, death stranding, chciałem w końcu jakąś alternatywę, te wszystkie kongi i Marianny, zeldy, no i granie przenośne które mega mi się podoba i non stop przerzucam ekranik z docka do rąk i z powrotem. MKW niby taki paździerz a odpalam sobie kilka wyścigów wieczorem i jestem happy.

Kupiłem dokładnie to co sobie wyobrażałem, co czytałem w necie. Nie ma Oleda? Ch,uj, moja PS5 też nie ma, remis.

Opublikowano

No jak Switcha nie miałeś to Switch 2 to bajka, wiadomo :) Ja z kolei mam sytuację zupełnie odwrotną. Nie dość, że miałem Switcha to jeszcze mam Decka, więc Switch 2 nie oferuje mi zupełnie nic

Opublikowano

Del

Edytowane przez markusGDA

Opublikowano

ja to bym chciał, zeby te klucze na kartach po zainstalowaniu nie wymagały już kardridza w moim switchu, bo to chyba najbardziej do mnie nie przemawia. Nie dosc ze zajmuje miejsce na dysku to jeszcze zajmuje slot.

Opublikowano
7 minutes ago, szurubur said:

ja to bym chciał, zeby te klucze na kartach po zainstalowaniu nie wymagały już kardridza w moim switchu, bo to chyba najbardziej do mnie nie przemawia. Nie dosc ze zajmuje miejsce na dysku to jeszcze zajmuje slot.

A jak sobie to wyobrażasz od strony technicznej? Przypisanie gry do konta to brak odsprzedaży. Granie bez carta i możliwość sprzedaży to potem 15 osób gra z jednej kopii gry. Chcesz grać bez carta to sobie cyfrę kup

Opublikowano

Nie ma jeszcze konsola dwóch miesięcy, a już mam na niej mkw, bananze i fast fusion. Do tego wreszcie swietna Zelda echoes of wisdom działa kozacko, a przez jej problemy techniczne odpuściłem ją na S1.

Boli bateria, mleczny ekran, niewykorzystywanie technologii które siedzą w tablecie i zagrywki Nintendo w stylu płatnego tech dema czy podbitej rozdzielczości tylko w dlc do Mario Party. Sytuacja z dev kitami też smutna bo akurat dwie gierki które z miejsca kupiłbym na S2 czyli Shinobi i Ninja Gaiden nie korzystają z mocy S2 i jedna to rozmazane govno, a druga ma 30fps.

Ale co najbardziej śmieszy to usilne wymuszanie zakazu narzekania i wytykania wad lub dziwnych zagrywek BigN. Kupiłeś switcha 2? Coś cię zawiodło? Masz być cicho, cieszyć się lub od razu sprzedawać konsole!!! Tu wolno tylko chwalić mesjaszy konsolowego gamingu

Opublikowano
13 godzin temu, szurubur napisał(a):

To kup cyfre w eShop, a na allegro pudelko. okladke sobie wydrukujesz.