Opublikowano wczoraj o 19:37 1 dzień 2 godziny temu, oFi napisał(a):Swiczowcy wyścigowcy łykną nawet dropy do 5ciu fpsów byle to wszystko się działo "pod kołderką" Lepiej zawsze ogrywac wspaniałe nowości na PS5
Opublikowano wczoraj o 19:49 1 dzień Ofi wkurzony że skyrim dostał patcha a nie darmowy fallout shelter z komórek
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 11 godzin temu, Daffy napisał(a):Lepiej zawsze ogrywac wspaniałe nowości na PS5Jednak przesyłka tego ps5 pro z zeldami totk i botw na switcha 2 trochę się opóźni bo sklep czeka na astrobota z maskotkami dla dzieciaków.Ale będą święta.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 16 godzin temu, GearsUp napisał(a):Konsola kompletnaIts an unbelievably bad 'upgrade', it brings minor benefits over the Switch 1 version and some actual downgrades.- It runs at 30fps which is frankly unacceptable no matter what way you spin it.- 250ms of input lag that makes the game feel worse to play at 30fps than the original Switch version.- It's very clearly cheaply upscaled from 720p to 1080p in handheld mode using DLSS. I don't believe there's any ACTUAL resolution increase here. Given that there is theoretically a ton of headroom from it still being 30fps that is quite unacceptable.- The file size is a whopping 53gb somehow. Given that the PC install of the anniversary edition is only 19gb I can't help but feel there's a colossal mistake with the install here. I theorise that they've doubled up on the installed files, including an entire Switch 1 install as well as the Switch 2 version and all optional language packs.Given all this the Switch 2 upgrade is a colossal disappointment and a huge missed opportunity. I'd forgive it easier if it was a free upgrade to the base game but you have to pay £18 to upgrade to the anniversary edition. At least it adds back the volumetric effects from the special edition I guess?najlepsza wersja
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Nie mogę się doczekać portu fallouta 4 w wykonaniu mistrzów z bethesdy
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. @GearsUp To są te poprawione/dopieszczone trochę droższe wersje gier bo ktoś musiał przysiąść i dostosować wszystko pod platformę? ŁAŁ, no to zajebioza.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Autor 2 godziny temu, Krzysztof93 napisał(a):@GearsUp To są te poprawione/dopieszczone trochę droższe wersje gier bo ktoś musiał przysiąść i dostosować wszystko pod platformę? ŁAŁ, no to zajebioza.Jestem zawiedziony, zwłaszcza tym input lagiem, którego pewnie spaczują ale DLSS dalej działa cuda na tej konsolce- In fact, Switch 2 shows higher settings (such as drawing distance) than the PS5 version.- Because of this, the game is limited to 30fps on Switch 2 due to these visual improvements.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. prawdziwe cuda ale to pasuje wszak za chwilę Boże Narodzenie jakbym na PS5 miał tryb ,,30 klatek NS2 super luksja grafika'' to bym grał w 60
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Autor Teraz, Krzysztof93 napisał(a):jakbym na PS5 miał tryb ,,30 klatek NS2 super luksja grafika'' to bym grał w 60 To ty. Masa ludzi mając na PS5 wybór Quality czy Perf gra na tym pierwszym Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez GearsUp
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Niby to switch pro a dalej są widać ładowane wersje ziemniaka 10cio letnich gier.Tradycja zachowana Azjaci i tak kupią, bo w swoich kapsułach wystarczy im taka wersja pod kołderką.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Co ma lenistwo Bethesdy do możliwości Switcha 2 jako konsoli przenośnej?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. no to tylko lenistwo developera, na handheldach PC bez zadnych DLSSow ta gra chodzi na ultra w 60 fpsach, wiec nie chce mi sie wierzyc, ze z technologia Nvidi nie byli w stanie zrobić więcej...
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 4 minuty temu, Mustang napisał(a):Co ma lenistwo Bethesdy do możliwości Switcha 2 jako konsoli przenośnej?ja nawiązywałem do dawnej dyskusji jeszcze sprzed premiery NS2 gdy mówiłem, że po co kupować Batmana Arkham za 9 zł na Steam i giercować przenośnie na SD/ROG Ally w 60 klatkach jak można kupić dużo drożej na Switcha i pograć sobie w 27 FPSach no to przyszedł użytkownik @GearsUp i gadał coś o specjalnie przygotowywanych wersjach, że ktoś musi usiąść, zrobić to i wydać na konsole Nintendo i takie edycje są najlepsze. Wtedy mnie to nie przekonało i dzisiaj z jakiegoś powodu też nie.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor 5 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):ja nawiązywałem do dawnej dyskusji jeszcze sprzed premiery NS2 gdy mówiłem, że po co kupować Batmana Arkham za 9 zł na Steam i giercować przenośnie na SD/ROG Ally w 60 klatkach jak można kupić dużo drożej na Switcha i pograć sobie w 27 FPSach no to przyszedł użytkownik @GearsUp i gadał coś o specjalnie przygotowywanych wersjach, że ktoś musi usiąść, zrobić to i wydać na konsole Nintendo i takie edycje są najlepsze. Wtedy mnie to nie przekonało i dzisiaj z jakiegoś powodu też nie.Pamiętam dokładnie co pisałem i mówiłem wtedy o wersjach pudełkowych starych gier, że będą spaczowane i dogotowane, nie że najlepsze ogólnie (nie wiedząc wtedy, że gry 3rd party będą wydawane na Key Cardach). SW Outlaws było długo paczowane na PC i konsolach, na Switchu 2 wylądowała świetna wersja, to samo z Cyberpunkiem (tutaj całą grę razem z dodatkami dostaliśmy na karcie a przypomnijmy sobie w jakim stanie dostaliśmy tę grę na płytache jeżeli chodzi o inne konsole). I tu miałem rację. Niestety teraz nastąpiła seria złych portów (Skyrim i AC Shadows) i od razu przyleciałeś mi to wypomnieć kiedy poprzednie gry nie miały tych problemów. Szanuję za pamięć.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. A co jest dobrym portem? Pół roku konsola na rynku i cała jedna gra multiplatformowa czyli SW Outlast działa lepiej względem najsłabszego i czteroletniego pc handhelda na rynku. Niebawaly sukces.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Jak jest na Switcha to jest dobrym portem, zawsze się coś znajdzie żeby pochwalić, a jak się nie znajdzie to już sam fakt, że jest to na Switcha czyni z tego bardzo dobry port i proszę się nie czepiać bo dobrze chłopaki robią. No.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Rdr jakoś potrafili zrobić na tej okropnej konsoli. Graa z tej samej generacji co Skyrim, milion razy ładniejsza. Bronić bethesdy żeby tylko się dojebać do switcha xD
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie jebie Switcha za partactwo Bethesdy po prostu największy bajer Switcha już nie ma dla mnie znaczenia od premiery Steam Decka, premiery Arkham Collection na NS i odebraniu paczki z Anbernicem do Poksów. Jest dziś wiele lepszych opcji na giercowanie w ulubione gierki pod legendarną kołderką. SW Outlaws/AC Shadows jeden dobry port i drugi podobno słaby, przepraszam ale te obie gry mnie nie obchodzą więc nie mogłem tego odnieść do siebie. Nie miałem nawet pojęcia, ze Shadows jest słaby ale kogo to obchodzi xd. Wolałbym zacząć Skyrima od nowa po raz (cholera wie) niż zagrać w Star Warsy czy Assassina więc przykład gry Bethesdy był bardziej o tym co ja miałbym robić na tej konsolce. Dlatego zaatakowałem teraz.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ło panie, co za ciekawostka. Tonic Trouble to taka zapomniana gra - no słaba. Właściwie legendarna poracha - pierwszy projekt 3D Ubisoftu (także jedna z pierwszych gier na PC wydanych na nośniku DVD), nowe studio Ubi w Montrealu latami się męczyło ze skończeniem jej, przy ogromnym budżecie wyszedł balas zbierający oceny typu 3/10 czy 5/10 (acz sprzedała się przyzwoicie i ma swoich fanów). A jednak te lata męki pewnie przyczyniły się do tego, że Ubi Montreal w ciągu kilku lat stało się potęgą od Splinter Cella, Prinsa i Asasyna. Ogólnie bez sensu, masa lepszych gier na N64, ale ciekawe że ktoś sobie przypomniał o istnieniu.