Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Wciąż nie mogę wyjść z podziwu jak można wołać 260 zł za 10 letnią grę, która nawet w czasie premiery nie była tyle warta.

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 512,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

X generacja w Pokemonach na 30-lecie serii to jest mus. Albo pójdą po linii najmniejszego oporu i zrobią remake typu Let's go Johto czy coś xD Ale prędzej znowu Kanto, bo przecież trzeba tłuc 1. genę. Widać to chociażby po mistrzostwach Europy (już w przyszły piątek), gdzie na merchu są głównie startery z gen1.

Mnie podjarał w sumie news o Another Eden Begins – jestem fanem mobilki (muszę do niej w ogóle wrócić, bo jest świetna i nie wymaga mikropłatności nachalnie). Ciekawe, czy to będzie pierwsze kilka arców, czy co.

No i FFRebirth, fajnie, że tak szybko, trzeba zrobić preorder.

Te paranormalne historie na wyspie też mogą być git.

Opublikowano
2 minuty temu, Szwed napisał(a):

X generacja w Pokemonach na 30-lecie serii to jest mus. Albo pójdą po linii najmniejszego oporu i zrobią remake typu Let's go Johto czy coś xD Ale prędzej znowu Kanto, bo przecież trzeba tłuc 1. genę. Widać to chociażby po mistrzostwach Europy (już w przyszły piątek), gdzie na merchu są głównie startery z gen1.

Mnie podjarał w sumie news o Another Eden Begins – jestem fanem mobilki (muszę do niej w ogóle wrócić, bo jest świetna i nie wymaga mikropłatności nachalnie). Ciekawe, czy to będzie pierwsze kilka arców, czy co.

No i FFRebirth, fajnie, że tak szybko, trzeba zrobić preorder.

Te paranormalne historie na wyspie też mogą być git.

Nie no co do poksów to przecież latają od dawna pzecieki (ale taki z dokumentów wykradzione), że będzie Winds/Waves

Opublikowano

A dobra, fakt, zapomniałem. Na początku chyba miały być wyspy greckie, a teraz stanęło na Mikronezji. Mogliby trochę poddymić ten hype, bo ostatnio dali teaser z Jigglypuffem na czarnej kanapie i jest cienko. W Pokemon Center merch z okazji 30-lecia też jest słaby.

Opublikowano

super-bomberman-collection-nintendo-switch-collector-s-edition.jpg

super-bomberman-collection-nintendo-switch-2-edition.jpg

Cudo, ale trzeba czekać do sierpnia.

Red Art Games
No image preview

SUPER BOMBERMAN COLLECTION Nintendo Switch (Collector's...

Opublikowano

Złożyłem preorder na te kartonowe Google do virtual boya. 19.99 € ale płatność nie przeszła paypalem. Trza dodać osobno kasę. Oczywiście to już idzie za pomocą paypala mogę dodać kasę o wartości 50 zł, 100 zł itp. Dodałem na 100 zł. Przejdzie ta wysyłka czy jeszcze dolicza do 20 ojro wysyłkę i przekroczy stówę? Nie chce nabijać 200 zł żeby ta kasa tam leżała zamrożona.

Opublikowano
45 minut temu, grzybiarz napisał(a):

Złożyłem preorder na te kartonowe Google do virtual boya. 19.99 € ale płatność nie przeszła paypalem. Trza dodać osobno kasę. Oczywiście to już idzie za pomocą paypala mogę dodać kasę o wartości 50 zł, 100 zł itp. Dodałem na 100 zł. Przejdzie ta wysyłka czy jeszcze dolicza do 20 ojro wysyłkę i przekroczy stówę? Nie chce nabijać 200 zł żeby ta kasa tam leżała zamrożona.

Nie lepiej kupic cos solidniejszego z aliexpress?

https://a.aliexpress.com/_EIWoxgY

Opublikowano

Panowie mam sprawe, nie moge polaczyc sie z Wi-Fi w bibliotece od tygodnia bo wymaga rejestracji przez przegladarke. Wczesniej mialem ustawione DNS na 045.055.142.122 albo Primary DNS na 8.8.8.8 i Secondary DNS na 8.8.4.4 i dzialalo a teraz nie, co musze zmienic w ustawieniach?

Opublikowano
25 minut temu, Sven Froost napisał(a):

Panowie mam sprawe, nie moge polaczyc sie z Wi-Fi w bibliotece od tygodnia bo wymaga rejestracji przez przegladarke. Wczesniej mialem ustawione DNS na 045.055.142.122 albo Primary DNS na 8.8.8.8 i Secondary DNS na 8.8.4.4 i dzialalo a teraz nie, co musze zmienic w ustawieniach?

Zrob hotspot z tel i po problemie