Opublikowano wczoraj o 10:12 1 dzień 1 godzinę temu, Pupcio napisał(a):Trzeba skończyć każdą gre z jakiejś serii żeby być fanem?? Dla mnie okaryna jest niegrywalna. Miałem 3 podejścia mimo że lubie starocie i raczej ogrywam je regularnie, tak tutaj nie ma szans żebym przebrnął przez te torturyTa okaryna ma być przebudowa od zera i, dodatkowo nowa Zelda 2d w 2027 na silniku echoes
Opublikowano wczoraj o 10:27 1 dzień Ja czekam na 2d metroida od Hiszpanów, nawet jakby miał to być remake starociaI liczę, że fire emblem tegoroczny mega dostarczy, nawet jak wizualnie to dalej ten brzydki silnik z s1
Opublikowano wczoraj o 12:57 1 dzień 4 godziny temu, Pupcio napisał(a):Trzeba skończyć każdą gre z jakiejś serii żeby być fanem?? Dla mnie okaryna jest niegrywalna. Miałem 3 podejścia mimo że lubie starocie i raczej ogrywam je regularnie, tak tutaj nie ma szans żebym przebrnął przez te torturyPipcio
Opublikowano wczoraj o 13:24 1 dzień 4 godziny temu, Pupcio napisał(a):Trzeba skończyć każdą gre z jakiejś serii żeby być fanem?? Dla mnie okaryna jest niegrywalna. Miałem 3 podejścia mimo że lubie starocie i raczej ogrywam je regularnie, tak tutaj nie ma szans żebym przebrnął przez te torturyWersja 3DS super grywalna, na N64 nie ukończyłem i nawet by mi się nie chciało jak jest ta superior wersja.
Opublikowano wczoraj o 13:32 1 dzień Dokładnie, dopóki nie wyjdzie ten remake OoT, to ogrywanie wersji 3DS jest tym domyślnym wyborem. Na emulatorze podbija się rozdziałkę, można wgrać lepsze tekstury, a do tego obowiązkowo fix na sterowanie kamerą.
Opublikowano wczoraj o 14:49 1 dzień OoT to wg wielu jedna z najwazniejszych gier w historii gamingu ktora na luzie mozna ograc na 3ds, gdzie wyeliminowano problemy, ktore mogly wkurzac na N64. Nie znac tej gry i nazywać siebie graczem, to jakby nie obejrzec "ojca chrzestnego" nazywajac siebie kinomaniakiem.Zwlaszcza, u kogos, kto uwaza sie za fana nintendo Edytowane wczoraj o 14:53 1 dzień przez Pierre Deck
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 54 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):Zwlaszcza, u kogos, kto uwaza sie za fana nintendoAle Pupcio jest fanem Nintendo, tylko małymi literami ma dopisane "od 2017 przez półtorej roku do sprzedaży i od 2025".Wtedy wszystko się zgadza
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Przyszedł i zielony wypłosz podgryzać jak zwykle Martwy dział xboxa troche wyżej kochany
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Rok temu ograłem OoT na N64, i nie miałem z grą większych problemów. Dla mnie była grywalna, z tym że gram w więcej staroci niż nowości
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Ja nigdy nie grałem bo oprócz switcha 1 i teraz 2 nie miałem Nintendo tylko szkoda że gra ma długość 2 godzin jak tak faktycznie będzie za tą cenę to naprawdę nie jestem w stanie tego pojąć jak nikt nie zbojkotuje tego
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. To tytuł w stylu beat'upow albo shumpow czyli sam run na jednorazowe skończenie zajmuje chwilę, potem niby człowiek ma żyłować wyniki, bawić się poziomem trudności lub szukać alternatywnych odnóg ukończenia. Problem ze Nintendo wycenia to na 200pln gdzie z reguły podobne gierki kosztują ponad połowę taniej.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. tak jak przewidywałem, Nintendo Switch 2 drożeje, teraz ma być za 500 euroNews Release : May 8, 2026 "Notice Regarding Price Revisions for Nintendo Products and Services"
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Jak tak dalej pójdzie to jak s1 był idealny jak ktoś nie miał wii/wiiU, to S2 będzie ideałem dla kogoś kto nie miał / nie poznał N64 :)Chociaż w sumie miałem n64, ograłem wszystkie klasyki, a i tak się jaram na myśl o „nowej” oKarynie (to samo mam jak myślę o „nowym” SM64)
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. wyniki Nintendo do 31 marca:Switch 2 - 19,86 mlnMario Kart World - 14,70 mlnDK Bananza - 4,52 mlnPokémon Z-A Switch 2 Edition - 3,94 mlnPokopia - 2,41 mlnKirby Air Raiders - 1,87 mln Podali też aktualne wyniki trzech gier:Pokopia ponad 4 mlnPokémon Fire Red/Leaf Green ponad 4 mlnTomodachi Life 3,8 mln w dwa tygodnie
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Nintendo przynajmniej zapowiada podwyżkę kilka miesięcy wcześniej, a nie tydzień czy dwa.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Zawyżony zdecydowanie. Z drugiej strony każdy w MK coś tam pogra, nawet jeśli bez bundla niekoniecznie planował kupować grę.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. W 10 miesięcy sprzedali 20 mln konsol xd to jest jakieś ~70% sprzedaży xboxa który potrzebował na to ponad 4 lata xd
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Już pomijając fakt że Nintendo ma znacznie większą bazę użytkowników konsol, więc to normalne że będzie sprzedawać się lepiej. To trudno to porównywać to do sprzedaży XSX i S, który jeszcze w 2023 był najszybciej sprzedającą konsolą MS w historii. Ale potem, aby osiągnąć wymagane przez M$ cele, postanowił sabotować własną konsolę, ograniczając produkcję.Ani Nintendo, ani żaden inny producent konsoli, nigdy wcześniej tego zrobił i nigdy prawdopodobnie już nie powtórzy czegoś tak głupiego. By dla krótkoterminowych zysków samemu ograniczyć sprzedaż własnych konsol.