Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Celem miał być ekran 120Hz z VRR i HDR. Problem w tym, że HDR jest niewidoczny i można śmiało powiedzieć, że nie działa na tym ekranie, 120Hz wykorzystuje jak na razie chyba tylko Cyberpunk do trybu 40FPS, a VRR to nawet samo Nintendo olewa i pakuje do swojego falgowca double v-sync. Jeśli na tym ołtarzu poświęcono OLEDa to ja bym chciał tylko powiedzieć, że to słaby deal był.

• Odpowiedzi 5,7 tys.
  • Wyświetleń 299,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

OLEDA poświęcono na ołtarzu szybkiego zarobku na rewizji za 3 lata.

Opublikowano

No żeby więcej zarobić to V2 a po 5 latach oled. A gdzieś między Lite.

I będzie obrona częstochowy bo nie ma oledów z HDR (nie działa) VRR (nieużywane przez Nintendo) i 120Hz (nieużywane przez Nintendo) oenenen!!! Dodałbym jeszcze DLSS ale mi do naracji nie pasuje.

Dobrze ,że ta firma robi dobre gry bo ten PR przy tej konsoli to sieka.