Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja to bym chcial weska 3 w wersji na S2, by ograc sobie w ladnej wersji pod kolderka razem z nowym DLC
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, grzybiarz napisał(a):Może to coś na zasadzie aczików jak w retroachivments?Ps Nintendo musi czymś zachęcić, ludziom skończył się abonament - tym co kupili switcha na starcie.Po co to? Chyba tylko dla kogos, kto mial trudne dziecinstwo i potrzebuje takej pochwaly, bo jego ojciec dal ciala jako ojciec i nawet po plecach nie poklepal mowiac "dobra robota"
Opublikowano 38 minut temu38 min zna ktoś dobrego spota żeby wyfarmić 10k zabójstw goombasów??? brakuje mi do calaka
Opublikowano 33 minuty temu33 min Ale przecież ten dataminer jasno napisał że to absolutnie nie będą achieventySwoją drogą też uważam, że to absolutnie nie jest potrzebne na tym systemie, jak był moment gdy było to modne to teraz nawet bym nie zauważył jakby Sony i Microsoft z tego zrezygnowali z dnia na dzień
Opublikowano 33 minuty temu33 min 39 minut temu, Pierre Deck napisał(a):Po co to? Chyba tylko dla kogos, kto mial trudne dziecinstwo i potrzebuje takej pochwaly, bo jego ojciec dal ciala jako ojciec i nawet po plecach nie poklepal mowiac "dobra robota"Wiadomo. Na Nintendo się gra inaczej niż na reszcie konsol. Szklaneczka dobrego koniaku, a nie czekaj…
Opublikowano 32 minuty temu32 min Autor 3 minuty temu, Pupcio napisał(a):zna ktoś dobrego spota żeby wyfarmić 10k zabójstw goombasów??? brakuje mi do calakaSpróbuj zapytać w Clubie Platinum, dziwna społeczność, podobno czyszczą mapy z każdego najmniejszego gówienka.
Opublikowano 32 minuty temu32 min Teraz, Daffy napisał(a):Ale przecież ten dataminer jasno napisał że to absolutnie nie będą achieventyNapisałem z aczikami sekunda po twoim poście. Nie widziałem go pisząc posta
Opublikowano 27 minut temu27 min 5 minut temu, grzybiarz napisał(a):Wiadomo. Na Nintendo się gra inaczej niż na reszcie konsol. Szklaneczka dobrego koniaku, a nie czekaj…Szklaneczka cieplego mleka, ciasteczka i kocyk