Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jasny gwint ależ ciareczki. W końcu przegląd najnowszych gier indie o budowaniu swojej farmy 50min ma trwać, później treehouse 95min
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Losowy komentarz na YouTube'ie opisał oprócz nieznanego wtedy Star Foxa w czerwcu: remake Okaryny, Super Metroida, i parę innych. Niektórzy plotkują, że remake Okaryny będzie duży i dorodny, ale i tak, nie wiem, czy to by było takie wydarzenie.Skoro Nintendo od dawna nic nie zapowiadało, no a teraz mamy niby-E3, to pewnie będzie jakiś tam tease czegoś naprawdę dużego, typu 3D Mario, na następny rok. W tym chyba faktycznie nic megahitowego nie będzie, bo megahity Nintendo zapowiada więcej niż kilka miesięcy naprzód.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ponoć apki nesa, snesa i GB dostały update gdzie dataminerzy wygrzebali challenge
Opublikowano 55 minut temu55 min Z xenoblade z przecieków to ma być xeno 2 S2 edition i pikimn 4 S2 edition
Opublikowano 42 minuty temu42 min Jak mają to Xeno S2E zrobić tak samo jak zrobili XCX to może lepiej niech nie ruszają już.
Opublikowano 39 minut temu39 min Ja bym się nie napalał to jednak Nintendo. A zawsze można się miło zaskoczyć. Ja najbardziej czekam na S2 Lite. Niech to nie będzie większe niż S1 Lite.
Opublikowano 31 minut temu31 min Wg przecieków nie będzie nic z mario wprost Nate powiedział że nie będzie nawet Mario kart dlc.Oczywiście to wszystko od leakera u którego raczej zawsze coś tam się sprawdza ale nigdy wszystko.Chociaż ostatnio ma dobry run
Opublikowano 28 minut temu28 min 8 minut temu, Ukukuki napisał(a):Ja bym się nie napalał to jednak Nintendo. A zawsze można się miło zaskoczyć. Ja najbardziej czekam na S2 Lite. Niech to nie będzie większe niż S1 Lite.Za wcześnie. Słiczerson Drugi ma raptem roczek. A różnica czasowa pomiędzy NS, a wersja Lite, to było grubo ponad dwa lata. Ale różnie może być.
Opublikowano 2 minuty temu2 min 34 minutes ago, Bzduras said:Jak mają to Xeno S2E zrobić tak samo jak zrobili XCX to może lepiej niech nie ruszają już.XCX S2 to był zwykły (zjebany) paczyk pod nową konsolę, a za rok mamy dziesięcolecie XC2, więc strzelałbym bardziej w XC2 Definitive Edition. Pole do popisu jest - silnik dostał multum upgradeów, do tego można dodać QoL z następnych części (XC1DE i XC3), itd. Imo mogą zapowiedzieć zupełnie nową wersję, niż zwykłego pacza do wersji z S1.Mam tylko nadzieję, że obejdzie się bez żadnej cenzury