Opublikowano 30 sierpnia 20241 r Ja tu widzę 94/100. Spełnienie marzeń od czasu dema. Fizyka kołderki robi.
Opublikowano 30 sierpnia 20241 r Fantastycznie się to prezentuje, pierwszy raz od premiery ps5 piecze d00pka że jednak nie mam konsoli na półce
Opublikowano 30 sierpnia 20241 r Nie no, te motywy z tymi postaciami z gier Sonki to Szkoda, że wyjeżdżam na przyszły weekend, ale w piątek coś tam się uda przygrać trochę
Opublikowano 30 sierpnia 20241 r W piątek wolne, będzie grane od rana. Cudownie się to prezentuje z i jeszcze te motywy z innych gier. Jeszcze materiał zza kulis dali.
Opublikowano 30 sierpnia 20241 r No nie ukrywam, prezentuje się bardzo zacnie. Kibicuję tym bardziej, że to może być kolejny przykład dominacji genetycznej Azjatów w branży i pokaz, jak się dostarcza czystą R O Z R Y W K Ę, na przekór Jimbo i Hulstowi.
Opublikowano 30 sierpnia 20241 r Szkoda zwiastun oglądać, pewnie pełno smaczków pokazali. I tak gra to must have day one
Opublikowano 30 sierpnia 20241 r Nawet nie zamierzam oglądać. Król platformerów nadchodzi raz jeszcze!
Opublikowano 30 sierpnia 20241 r Szykuje się pierwszy platformer 3d Sony od czasów Jak and Dexter1 jaki można będzie postawic w jednym szeregu z tuzami gatunku od Nintendo
Opublikowano 30 sierpnia 20241 r platformer generacji. Fanservice. Zapowiedź PS5 Pro, Sony Playstation.
Opublikowano 31 sierpnia 20241 r Te reklamowki to jest mega game changer po prostu. Duzo lepsze od tych skryptow z rodziny playstation
Opublikowano 31 sierpnia 20241 r To się chwali, akurat dzisiaj małpę zdobyłem Edytowane 31 sierpnia 20241 r przez Snake_Plissken
Opublikowano 31 sierpnia 20241 r Już wywaliłem z dysku wczoraj po zdobyciu ostatniego, ale sprawdzi się w czwartek to odliczanie.
Opublikowano 31 sierpnia 20241 r Ta gra to coś pięknego. Od razu przypominają się złote czasy PlayStation, kiedy liczył się przede wszystkim czysty fun z rozgrywki. Team Asobi i Housemarque to obecnie moje ulubione studia first party Sony. Oczywiście urlop na piątek już zaklepany. Jestem gotowy, żeby poczuć się znowu jak dzieciak grający pierwszy raz w Crasha
Opublikowano 31 sierpnia 20241 r 1 godzinę temu, MEVEK napisał(a): Te reklamowki to jest mega game changer po prostu. Zobaczymy co jeszcze będzie, na razie jest Horizon, TLG i GoW. Wstawki na Ligę Mistrzów też robiły mocno.
Opublikowano 31 sierpnia 20241 r Promocja tej gry jest inspirująca, przypominają się stare czasy exów na konsole, mam nadzieję, że ludzie tylko nie zapomnieli, że takie coś to trzeba day1:).
Opublikowano 31 sierpnia 20241 r Ja tylko dodam, że sony przespalo całą generację ps4 by zrobić astrobocika. Ale lepiej późno niż wcale, mam nadzieję że pójdą po bandzie i promicja astro pójdzie pełną parą już od premiery tego szlagiera O jakiego miłego maila dostalem od sonki z przypominajką jak mi poszlo w astro playroom
Opublikowano 31 sierpnia 20241 r 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Promocja tej gry jest inspirująca, przypominają się stare czasy exów na konsole, mam nadzieję, że ludzie tylko nie zapomnieli, że takie coś to trzeba day1:). Astro nie trzeba nikomu przedstawiac. Kupią to rodzicie swojemu dziecku jak świeże bulki na śniadanie i kupią to stare dziady jak my co pamiętają wspaniale czasy nieśmiertelnego szaraczka