Opublikowano 18 kwietnia18 kwi 1 hour ago, Chewie said:Więcej wniósł do tematu gry niż Twój, także tenNo spoko, pewnie tez wiecej wnioslo jego 100 postow z Dragon Age czy Intergalactic.Josh - 22 lata na forum i nigdy nikogo nie ignorowalem, nawet nie wiedzialem, ze taka opcja istnieje. Dzieki :) i nara.
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi Chorobowe wzięte, Xenoblade zrobiony na 99,9%, jutro o 9 rano wstajemy i gramy.
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi Zazdro, ja dopiero konkretnie pogram w sobotę. Oby gra faktycznie okazała się tak dobra i odniosła spory sukces, może ktoś tam w Square-Enix zrobi notatki i kolejne Final Fantasy też pójdzie w tym kierunku. Pomarzyć fajna rzecz
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi 11 minut temu, Josh napisał(a):Zazdro, ja dopiero konkretnie pogram w sobotę. Oby gra faktycznie okazała się tak dobra i odniosła spory sukces, może ktoś tam w Square-Enix zrobi notatki i kolejne Final Fantasy też pójdzie w tym kierunku. Pomarzyć fajna rzecz W sensie XVII? Patrząc jakie sukcesy odnoszą turówki ostatnio nie są to jakieś marzenia ściętej głowy.
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi Xeno bym chętnie skończył na S2 w 60 na telewizorku Khazan zostało 4 bossów no ale jutro odpalam 33, dwie gry da się pogodzić.
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi No to zaraz będą recki. Ile będzie na meta? Bezpiecznie postawię na 87.
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi Na open critic też powyżej 90. No mamy hit, panowie. Studio AA rozstawiło po kątach gigantów branży
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi Walczę ze sobą, żeby nie pierdyknąć na jutro i piątek urlopu, a dziewczynie powiedzieć że nici z weekendowego spotkania, bo się "rozchorowałem" gry wideo, co wy ze mną robicie Edytowane 23 kwietnia23 kwi przez Josh
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi Wszystko co najlepsze z Persony bez wszystkiego co najgorsze w Personie. Co mogło pójść nie tak? Pięknie dowiezione, będę grane po powrocie.
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi Te słowa też ładne, jRPG z Europy i do tego wyszło podobno zajebiście, no widać wszystko się może zdarzyć w życiu gracza@Josh dawaj urlop xD