Opublikowano piątek o 16:414 dni W Media Expert cena juz skoczyla do 219. Udalo sie 2 dyszki zaoszczedzic
Opublikowano piątek o 19:414 dni To zdecydowanie była najwspanialsza ekspedycja w historii. Po 55 godzinach niestety nastąpił koniec tej pięknej przygody.Co za gra, trzeba będzie sobie zrobić jakąś przerwę od giereczek, bo po Clair Obscur wszystko będzie się wydawało takie.... zwyczajne. Sandfall, nie każcie czekać zbyt długo na nową grę albo chociaż jakieś dlc
Opublikowano sobota o 07:264 dni Pytanie do tych co skończyli SpoilerJaki wpływ ma wybór kim walczymy na końcu na zakończenie gry? Edytowane sobota o 07:304 dni przez Soul
Opublikowano sobota o 07:324 dni Spoilerno są dwa zakończenia, jedno jak wybierzesz Maelle a drugie jak wybierzesz Verso
Opublikowano sobota o 07:394 dni 16 godzin temu, Faka napisał(a):Dajcie jakiś dobry build na tę wieżę i na wszystkie gównobijce w świecie, bo biją mnie niemiłosiernie jak chuj. Tak żeby było bez problemu dojść do ostatniej babki. Bo już używanie tych uników mnie szlag trafia, refleks nie ten i chuj.Tu masz fajny build, jak do niego dojść? Unikami i kontrami!Mam nadzieję, że pomogłem :)
Opublikowano sobota o 11:463 dni Gram dalej. Wciąż drugi akt.Wjechało Une vie à t'aimer…Aż mam ciarki, takie gry powstają raz na dekadę. GOTY dla czegokolwiek innego będzie zbrodnią wobec graczy, wobec twórców i obrzydliwością w oczach Boga.
Opublikowano sobota o 12:003 dni Gier dobrych w tym roku sporo jest i będzie, ale dzieło sztuki tylko jedno.
Opublikowano sobota o 12:033 dni Ciekawostka: w tym tracku śpiewa Victor Borba, który wcześniej w gierkowie dał się poznać taką nieznaną pioseneczką jak Bury The Light :)Skończyłem, sprawdziłem obie ścieżki. Muszę się pozbierać do kupy trochę zanim się rozpiszę, bo emotional damage jest mocny w tym momencie.
Opublikowano sobota o 12:123 dni Swoją drogą, widział ktoś jeszcze gdzieś wydanie fizyczne na Xboxa? Rzut musiał być naprawdę mały, bo dosłownie pustki.
Opublikowano sobota o 12:593 dni Skonczylem drugi akt i znowu mnie tworcy rozjebali. Male chujki fransuskie. Az musialem przestac grac, zjesc cos, przetrawic, popic. To na spokojnie trzeba przemyslec.Jutro sie zabiore za ta gre znowu. Chce zrobic pare dungeonow, rozwalic ostatniego bossa i potem zrobic reszte endgame contentu. Jakies dungeony lub side questy polecacie? Gdzies gdzie sa dobre pictosy albo bronie? Obecnie jestem na lvl 50-53
Opublikowano sobota o 13:523 dni Story ukończone - masakra co za emocje.Nie żebym się jakoś wzruszył ale przygniótł mnie ciężar finału. Z minuty na minutę coraz bardziej przytłacza mnie moja decyzja.SpoilerWybrałem Maelle, wiedząc że mogę wczytać save’a sprzed finałowej walki i sprawdzić następnie opcję Verso. I im więcej czasu upływa od tej decyzji, tym większa deprecha się pojawia. Chyba dlatego, że człowiek zżył się z tymi wszystkimi postaciami z płótna, a na końcu jednak czar pryska, czułem się jak Verso, trochę jak niewolnik, który musi zadowolić sztuczny tłum; bohaterowie, których losy śledziliśmy przez całą grę, siedzą niczym zjawy bez uczuć. Tak to odebrałem, albo już sobie nie będę wkręcał. Nie wiem, kurna, za mocne to było. Zajebiście satysfakcjonujący tytuł, a zostało jeszcze tyle do zrobienia. Nie platynuję wszystkiego, w co gram, ale tu po prostu wypada zrobić stówę.
Opublikowano sobota o 13:523 dni 52 minuty temu, Killabien napisał(a):. Jakies dungeony lub side questy polecacie? Gdzies gdzie sa dobre pictosy albo bronie? Obecnie jestem na lvl 50-53Flying Manor, The Reacher i Renoir's Drafts
Opublikowano sobota o 14:073 dni Lokacji po fabule jest sporo, ja leciałem po tej liście po kolei:MaxrollExpedition 33 Zone Progression GuideDiscover tips for navigation, Endgame Progression route, and exploration guidance for your path to success in Expedition 33.
Opublikowano sobota o 18:343 dni 26 minut temu, Shen napisał(a):Ktoś z drukarką 3d?Drukarka to jedno i najmniejszy problem. Największy to pomalować. Swoją drogą szukałem dziś soundtracka. Na winyl nie liczę, bo trochę tych płyt byłoby w boxie. Ale na CD też cisza. Szukałem też jakiegoś guide book bo aż się prosi. Ciekawe czy FuturePress coś wypuści. Brałbym do postawienia na półce. Ja nie udzielam się, ale czytam temat. Grę odpaliłem na premierę, ale dopiero od 3 dni coś dłużej pograłem. Ludzie tu platyny już wbili, a ja dopiero 1 lokacja na mapie i sama mapa mi się dopiero ukazała. Jak uki, nie jestem wyznawcą RPG/JRPG ale dla takich jak my też jest miejsce. Więc można spokojnie chłonąć świat, muzykę, historie. TOP.
Opublikowano sobota o 18:433 dni Nie ma się co spieszyć, ja miałem tak że jednak to gra wymagająca pełnego skupienia + słuchawki, przez weekend jak ktoś co chwilę przeszkadza gada to chuj nie granie w takie arcydzieło. Podobnie miałem z Baldurem sesje tylko jak siadło kilka h na spokojne granie.
Opublikowano sobota o 20:253 dni 6 godzin temu, Shen napisał(a):Flying Manor, The Reacher i Renoir's Drafts Ja polecam takThe Reacher najpierw Wieży ile dasz rady Frozen HeartFlying Manor Renoirs DraftsTaka kolejność jest IMO optymalna
Opublikowano niedziela o 10:572 dni Jaki lv wbić by śmiało iść na ostatnią lokacje fabularną i bossa?
Opublikowano niedziela o 11:482 dni 50 minut temu, Daffy napisał(a):Jaki lv wbić by śmiało iść na ostatnią lokacje fabularną i bossa?Tam są przeciwnicy 50-60 - pójdziesz później jak ja, będziesz składał na hita to funu zero niestety:(
Opublikowano niedziela o 12:052 dni Teraz już wiadomo dlaczego system walki taki dojebany.https://www.resetera.com/threads/clair-obscures-director-has-an-old-youtube-channel-full-of-masterful-no-damage-dmd-dmc5-royal-guard-videos-because-of-course.1191879/
Opublikowano niedziela o 12:072 dni Też wam gra często crashuje na PC? Pograłem wczoraj z godzinę i wywaliło mnie 3 razy. Temperatura kompa i podzespołów w normie
Opublikowano niedziela o 12:142 dni 6 minut temu, Kaczi napisał(a):Też wam gra często crashuje na PC? Pograłem wczoraj z godzinę i wywaliło mnie 3 razy. Temperatura kompa i podzespołów w normiePrzez całą grę nie miałem ani jednego (AMD). Ale są duże problemy na Nvidii ponoć.