Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja napisze dość krótko bo nie miałem okazji sie wciągnąć do gry przez chwilowe remonty w domu. Na pewno wrócę tak szybko jak to możliwe, tymczasem soundtracki z gierki lecą ja złoto podczas remontów. Jest może taka 3 czy 4 sytuacja ze sie wkręciłem w muzykę z gry jak poje.bany. Jakiś czas temu słuchałem (w sumie dalej słucham) Woodkid'a a teraz zasuwa Expedycja 33 na czele z "Lumiere" - przy głośniejszym akompaniamencie ciary przelatują przez cale ciało
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Godzinę temu, Homelander napisał(a):A co ma opinia do zaprzeczaniu faktom? Breath of the Wild jest grą wybitną, to jest fakt. Mogła Ci nie podejść jasne, nie wnikam o powody, miej jakie chcesz. Nie zmienia to jednak faktów, a zaprzeczanie faktom jest durne i tyle."mimo że BoTW uważam za kiepską." Czytanie ze zrozumieniem? To jest moja opinia. Nie kłócę się ze średnią na metacritic tutaj przecież. Docenić pewne aspekty też mogę, ale to nie zmienia tego że mi się nie podoba. Faktem jest że MI ta gra nie podeszła, dlaczego mam temu faktowi zaprzeczać i dlaczego się z tym chcesz kłócić? :DGra jest doceniona przez branżę i chyba tylko wartiat się będzie z tym kłocił. Nie podoba mi się też GTA V tak dla informacji, a że rynek te serie kocha, że to dobra gra jeśli nie wybitna pod pewnymi względami? Z tym się nie kłócę, ale DLA MNIE dobra nie jest i nie będzie choćby się ktoś nie wiem jak nadymał na forum że go tym krzywdzę ;)... Wolalem GTA w czasach 1-3, kiedy to były to bardziej sandboxowe i luźne gry niż obecnie. Ale kto wie może w VI też kiedyś zagram(w V grałem na premierze), żeby znów stwierdzić że DLA MNIE to takie 5-6/10 ;). Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Kangus
Opublikowano 33 minuty temu33 min 3 hours ago, Kangus said:"mimo że BoTW uważam za kiepską." Czytanie ze zrozumieniem? To jest moja opinia. Nie kłócę się ze średnią na metacritic tutaj przecież. Docenić pewne aspekty też mogę, ale to nie zmienia tego że mi się nie podoba. Faktem jest że MI ta gra nie podeszła, dlaczego mam temu faktowi zaprzeczać i dlaczego się z tym chcesz kłócić? :DGra jest doceniona przez branżę i chyba tylko wartiat się będzie z tym kłocił. Nie podoba mi się też GTA V tak dla informacji, a że rynek te serie kocha, że to dobra gra jeśli nie wybitna pod pewnymi względami? Z tym się nie kłócę, ale DLA MNIE dobra nie jest i nie będzie choćby się ktoś nie wiem jak nadymał na forum że go tym krzywdzę ;)... Wolalem GTA w czasach 1-3, kiedy to były to bardziej sandboxowe i luźne gry niż obecnie. Ale kto wie może w VI też kiedyś zagram(w V grałem na premierze), żeby znów stwierdzić że DLA MNIE to takie 5-6/10 ;).Z ciekawości: co sprawia, że BotW jest kiepską grą dla Ciebie?