Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Mamy fajne lata, gdzie mniejsze gierki mogą być czymś innym niż klonem tetrisa. Wychodzi tego bardzo dużo, więc twórcy mogą sobie eksperymentować, a gracze zwyczajnie wybierać.Symulatory chodzenia wychodza już od wielu lat, w większości to głównie przejście od punktu A do B, po drodze ktoś czasem coś powie, poleci muzyka, a czasem nic się nie dzieje. W takich grach liczy się głównie klimacik i opowiadana historia i to Mixtape dla mnie robi wzorowo, same stukanie LT w rytm muzyki dawało mi fajną satysfakcję, pewnie tak samo jak zabawy Kratosa z ladacznicami i wymachiwanie kółek za młodziaka ( heheh SEGZ ).Dobrze, że tematów lgbt nie ma, bo nie da się tego podciągnąć pod inną narrację.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Godzinę temu, Josh napisał(a):Myślisz że znajdziesz kogoś kto Ci zapłaci 10 zł za zagranie w to?Sam sobie zapłacę, o ile będzie taka cena za grę kiedykolwiek
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 42 minuty temu, Hanza71 napisał(a):Figaro znajdź te 3h i skończ gierkę sam a nie tu o byciu podatnym na wpływy innych piszesz.Dla Figaro nawet ta gra jest za trudna, zawsze przegrywa na minigierce w lizanie się z nastolatką.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. W sumie to dzięki temu tematowi właśnie umarło we mnie "poczekam na opinię foruma". Jak to mają być takie opinie to chyba czas szukać ich gdzieś indziej.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. A co byś chciał jeszcze usłyszeć jak już wiesz, że to nie gra, tylko walking sim na 3 godziny z ładną muzyczyką i potężnym ładunkiem nostalgii dla pryków urodzonych przed 2000 rokiem? To nie wystarczy, żebyś wiedział czy chcesz już w to zagrać czy nie? I kim do cholery jest ten mityczny Forum, o którym tyle tu słyszałem?? Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Josh
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Nie wiem czy w tym szale skleiłeś, ale ja już tę gierkę przeszedłem i nawet troszkę o niej napisałem. Ale spoko, lepiej posłuchać się internetu i wydać niezawisły werdykt, że chujowe na dziesięć.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja nie muszę słuchać niczego, bo po tych kilku stronach tematu i obczajeniu gierki na YT dokładnie wiem, że to nie jest tytuł dla mnie. Przyszedłem tu się tylko pośmiać z tego 10/10 od IGNu (przypominam że nawet takie hity jak Requiem, Clair Obscur czy Silksong dostały mniej), czyli kolejnej już po Mouse:P.I. prowokacji tych klaunów, a że się niepotrzebne zasiedziałem to druga sprawa. Jak ktoś lubi samograje na 3 godziny z ładną muzyką i traktuje gry jako formę sztuki (którą być może ten tytuł jest) to szczerze życzę miłej zabawy Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Josh
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Sugerowanie się "opinią forum" xd Jedyna opinia forum jaka się tu sprawdza, to jak widzisz taki rozkład reakcji:To wiesz że post jest wart przeczytania.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 4 minuty temu, Josh napisał(a):przyszedłem tu się tylko pośmiać z tego 10/10 od IGNu (przypominam że nawet takie hity jak Requiem, Clair Obscur czy Silksong dostały mniej)a czy wszystkie te gry zostały zrecenzowane przez tego samego typa? łapiesz że redakcje to zbiór osób? osób z różnymi odczuciami, wrażliwością i opiniami czy to zbyt trudny koncept do załapania.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 minutę temu, Josh napisał(a):Przyszedłem tu się tylko pośmiać z tego 10/10 od IGNu (przypominam że nawet takie hity jak Requiem, Clair Obscur czy Silksong dostały mniej), czyli kolejnej już po Mouse:P.I. prowokacji tych klaunów, a że się niepotrzebne zasiedziałem to druga sprawa.No i tu właśnie pojawiało się slynne "poczekam na opinie foruma bo nie ufam recenzentom", przy czym ten forum to nie żaden wyższy i niematerialny byt tylko określenie co bardziej rozgadanych typów, którzy po premierach wrzucają swoje wrażenia. Widzisz nick, jak nie jesteś randomem to sklejasz poprzednie posty w jakiś gust opiniodawcy, filtrujesz przez hajp i wychodzi ci jakiś obraz. A przynajmniej wychodził, bo teraz lepiej jest wiecznie marudzić i dunkować po rzeczach obok których nie ma się nawet zamiaru stać. Kiedyś się zastanawiałem jak te Kiszaki się wybijają na wiecznym smutnym pierdoleniu że wszystko jest fe, ale chyba zaczynam rozumieć mechanizm. I nie, żeby zaraz jakiś mądry inaczej mi się tu nie odpalał, ja nie twierdzę, że Mixtape to 10/10 czy jakieś objawienie za które trzeba umierać na krzyżu, po prostu obserwując różne tematy widzę coraz większy kult jebania wszystkiego. A jak jeszcze obok w necie gdzieś pojawia się jakaś kontrowersyjka to zawsze warto się podczepić pod jebanie tego co aktualnie modnie jest jebać, zawsze to plusik czy dwa wpadną. Jeszcze tylko zostaje jebanie pisane z pomocą AI i będzie komplecik.A co do Mixtape to fajnie, wpadło, poruszyło trochę serduszko i wypadło, akurat jako przegryzka między Kojimbo 2 i Forzą Tokijoł Drift. Polecam.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 9 minut temu, Josh napisał(a):Ja nie muszę słuchać niczego, bo po tych kilku stronach tematu i obczajeniu gierki na YT dokładnie wiem, że to nie jest tytuł dla mnie. Przyszedłem tu się tylko pośmiać z tego 10/10 od IGNu (przypominam że nawet takie hity jak Requiem, Clair Obscur czy Silksong dostały mniej), czyli kolejnej już po Mouse:P.I. prowokacji tych klaunów, a że się niepotrzebne zasiedziałem to druga sprawa. Jak ktoś lubi samograje na 3 godziny z ładną muzyką i traktuje gry jako formę sztuki (którą być może ten tytuł jest) to szczerze życzę miłej zabawyBawi mnie ciągle ta wojna o oceny bo inna gra dostała mniej. Zacznijmy od tego, że tam siedzą różni ludzi i rozne osoby piszą te recenzje. A to, że mixtape dostaje 10/10, nie znaczy od razu, że jest grą lepsza od jakiegos god of wara czy cos innego. Tego zwyczajnie nie powinno sie porównywać.Dorośli niby, a dalej nie ogarniają tak prostej rzeczy.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Fajna gierka, żona coś tam stuka na padzie, a ja se oglądam. Pokój tej Kasi Babis wygląda tak comfy, że aż chciałoby się tam posiedzieć. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez tlas
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Godzinę temu, Figaro napisał(a):a czy wszystkie te gry zostały zrecenzowane przez tego samego typa? łapiesz że redakcje to zbiór osób? osób z różnymi odczuciami, wrażliwością i opiniami czy to zbyt trudny koncept do załapania.Hmm, może jak nie chcą, żeby ludzie się śmiali z ich redakcji i traktowali ich jako pośmiewiska ogółem, to niech nie zatrudniają gościa, dla którego w doomowcu z myszą w roli głównej jest "za dużo sera" i że jest "zbyt wiele killromów" albo innego typka narzekającego na zbyt dużą ilość wody w grze, w której woda jest motywem przewodnim. U nich takie farmazony to standard. To tak jakbym miał się nie śmiać z PPE, bo Roger jest jedynym ogarniętym, który pisze sensowne recenzje, już mniejsza z tym że wszyscy pozostali to stado kretynów albo klepiących w klawiaturę po pijaku albo wyręczających się chatem GPT. Na opinię na temat redakcji pracują wszyscy, a nie tylko pojedyncze jednostki. Łatwy koncept do załapania czy niezbyt ziomeczku?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Zax ma szczęście że jak wystawiał 10/10 dla shadow of mordor to ludzie jeszcze grali w gry a nie tylko jojczyli bo by nabili 10 stron o tym
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 8 minut temu, Pupcio napisał(a):Zax ma szczęście że jak wystawiał 10/10 dla shadow of mordor to ludzie jeszcze grali w gry a nie tylko jojczyli bo by nabili 10 stron o tymMłody jak se przypomnę chociażby 2001 i jaka była guwnoburza po 8-/10 dla MGS2 to te mixtejpy i inne veilguardy to nic wielkiego.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W wydaniu specjalnym się zrehabilitował i dał 7, tak jak pierwotnie miało być.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Za tego cwela Raidena to 6/10 z automatu. Czaisz to że na trailerach RE10 wkręcają ci że będziesz grał Leonem, a później się okazuje, że jednak głównym bohaterem jest jakiś pedzio a'la Steve? Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Josh
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ledwie zacząłem grać, a tutaj już takie smaczki jak Yamaha DX7 na półce:Czy debiutancki album Portiszów:Jak ktoś ma jakiekolwiek szersze pojęcie o muzyce, od tego gówna co puszczają w radiu na co dzień, to będzie z gry zadowolony