Opublikowano 2 godziny temu2 godz. O Boże ja se tylko jajcuje. Nie wytrzymałbym w takiej grze 15 minut bo chyba brakuje mi wrażliwości na przeżywanie takich bzdur i bawi mnie ta nostalgiczna podróż użytkowników forumka do... wspomnień wygenerowanych z mixu filmów amerykańskich jakie obejrzeli z tamtych lat (?). Wolę sobie film obejrzeć, nawet wśród nowszych mam swojego faworyta w takiej tematyce i tyle mi wystarcza, gierki skonstruowanej z uczuć i ciepełka nie udźwignę bo i tak nie poczuje nic. to nawet polecam
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Gra zaczyna się od szukania alko na imprezkę i to główny motywator napędowy dla postaci, bardziej polskiego klimatu nie da się wymyślić
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 19 minut temu, Hanza71 napisał(a):No a co z hitem z 2011, bohaterka przeniosła się w przyszłość czy jak?O, ciekawe, o jaki kawałek chodzi? Ja i tak nie znam każdego kawałka z gry to nie zauważyłem, albo jeszcze nie dotarłem do tego momentu. Dlaczego tak zrobili twórcy to oni by musieli powiedzieć, czy to jakieś przeoczenie, czy celowy zabieg. Czy mi to jakoś przeszkadza? Niekoniecznie, ja akurat prawie w ogóle nie postrzegam tej gry przez pryzmat lat 90', mój poprzedni wpis był o tym, że ktoś grający może mieć takie skojarzenia, nawet w Polsce, ale jak widać w tym temacie, nie ma jednej pamięci o jakiejś dekadzie i to jest dosyć indywidualna sprawa. Nawet przeczytałem teraz opis gry na eshopie Nintendo i tam nie ma nawet zdania o tym, że to gra o nostalgii do lat 90'. Tylko o grupie nastolatków których drogi się rozchodzą i wspominają swoje przeżycia, imprezy.
Opublikowano 22 minuty temu22 min Dla mnie dobór utworów jest słaby po prostu, wszystko na jedno kopyto. Człowiek nastawiał się że będzie jakieś zróżnicowanie a dostał nutę dla Julek tudzież studentów kulturoznawstwa.
Opublikowano 17 minut temu17 min 3 godziny temu, Josh napisał(a):Obawiam się, że jednak ciężko byłoby mi się odnaleźć w realiach takiego bananowego nastolatka z USA i wmawiać sobie że tak właśnie wyglądało moje dzieciństwo, więc chyba poczekam na polską odpowiedź "Mikstaśmy". Urokliwe czasy postkomunizmu, piękna betonowa sceneria, minigierki zawierające grę w klasy, napierniczanie pokrzyw kijkiem albo rzucanie petardami w Cyganów, tragiczne love story oparte na miłości do Kasi z 3c, która ostatecznie odrzuciła zaloty i wybrała Sebka z 4b, soundtrack zawierający hity Ich Troje czy Andrzeja Piasecznego.Ej to by było zajebiste, tylko zamiast piasecznego dać myslovitz czy coś. Jeszcze wyobraź sobie jakby gra miała gameplay, od razu oceny by poleciały w dół.