Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor Czytając ten temat bardzo łatwo rozróżnić kto grał, a kto powtarza tylko argumenty zasłyszane z Twittera czy YouTube'a.Mixtape zupełnie niezasłużenie stało się w centrum wojny kulturowej, chyba głównie dlatego że dostało zbyt wysokie oceny od recenzentów. Tak jakby to była wina twórców, że kilku recenzentom gra za bardzo się spodobała. I teraz na siłę trzeba udowodnić że tak nie jest. Zaczęłó doszukiwanie się wątków LGBT, powiązań z Żydami, przekupionych recenzji (jeśli wysłanie presspacka to przekupienie to znaczy że wi i innych takich.Minie tydzień, dwa, ludzie się znudzą, zasięgi jutuberom spadną i zacznie się poszukiwanie innego celu. IMO to chyba będzie nowy James Bond bo już widziałem jakieś narzekania że baby są tam za brzydkie czy coś.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Tutaj na forum ktoś gnoił tę grę za wątki LGBT? Ktoś w ogóle coś o tym wspomniał poza Figaro? Bo ja widzę głównie narzekanie na brak gameplayu, słaby repertuar muzyczny, banalne story i krótki czas przygody. Jakaś większa internetowa drama mnie ominęła, raz tylko wyskoczył mi filmik Asmongolda ale tam też naśmiewał się tylko z sekwencji z wózkiem sklepowym i chyba nic nie mówił o żadnej gejozie. Największa beka i tak jest nie z samego Mixtape, a z tych pseudo-recenzentów, którzy mają problem z ukończeniem tutorialu w Cuphead, ale już trzygodzinna przygoda, w której praktycznie nie musisz trzymać pada to spełnienie marzeń i najmocniejszy kandydat do GOTY. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Josh
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Po tylu plusikach myślałem że jednak chodzi o W O K E. A na historie i muzykę do tej pory to chyba tylko Hanza narzekał, ale z tego co zauważyłem on ogólnie nienawidzi gier wideo (pewnie Alter Milana )
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 15 godzin temu, Observer napisał(a):Sugerowanie się "opinią forum" xd Jedyna opinia forum jaka się tu sprawdza, to jak widzisz taki rozkład reakcji:To wiesz że post jest wart przeczytania.wszystko się zgadza