August 15, 20241 yr Przypomina mi to trochę Max Payne`a, a z filmów Equilibrium. Biorę na celownik, gdyż to co zaprezentowano w tym trailerze wygląda dość obiecująco.
August 15, 20241 yr Na pierwszy strzal to laseczka robi ogromne wrazenie Zapowiada sie calkiem dobrze. Na cos wiecej niz tylko zwykly shooter. Detektywistyczny z elementami hakowania, skradania albo na rambo
August 15, 20241 yr Najpierw skojarzenia z DETROIT Become Human (klimat), później Max Payne, Splinter Cell Conviction/Blacklist, trochę Vanquish - fajny mix, choć trochę generycznie wszystko wygląda, jakby zbiór gotowych assetów. Ale ogólnie jestem zaintrygowany i czekam na więcej info - oby podtytuł to nie była data premiery
August 16, 20241 yr wygląda jak zrzyna z nowych deus exów. Nawet Eliasa mają albo kogoś, kto brzmi jak on :p a baba na końcu "i never asked for any of this" XD 11/10 Edited August 16, 20241 yr by Beelzeboss
August 16, 20241 yr Author 50 minut temu, Beelzeboss napisał(a): wygląda jak zrzyna z nowych deus exów. Nawet Eliasa mają albo kogoś, kto brzmi jak on :p a baba na końcu "i never asked for any of this" XD 11/10 To jest chyba ten sam koleś po prostu w VA. O studiu, debiutanci jako studio, ale: We are AAA veterans and experienced game developers with infinite passion, excelling in narrative depth and gameplay innovation. Our goal is to continuously redefine entertainment with top-quality projects. Join us on this exciting journey.
August 16, 20241 yr Author 22 minuty temu, suteq napisał(a): Zapowiada się niezły średniak. Ja tam lubię takie średniaczki ostatnio, więcej funu, niż niektóre dopracowane olbrzymy AAA. https://www.elysiumgamestudio.com/
August 16, 20241 yr Ciekawe w jakich dotychczasowych projektach maczali swoje paluchy ci devi. Mam na myśli poszczególne osoby, nie studio jako takie.
August 16, 20241 yr Author 19 minut temu, Czezare napisał(a): Ciekawe w jakich dotychczasowych projektach maczali swoje paluchy ci devi. Mam na myśli poszczególne osoby, nie studio jako takie. Przejrzałem mniej więcej, Lead Writer z Techlandu i Capcomu, 3D Artists z Codemasters, może cośtam skleją na tym UE5:).
August 16, 20241 yr Momenty w tpp niestety kojarzą mi się ze szrotem callisto protocol. Zapowiada się kolejny ładny średniak.
August 19, 20241 yr W dniu 16.08.2024 o 12:37, KrYcHu_89 napisał(a): Przejrzałem mniej więcej, Lead Writer z Techlandu i Capcomu, 3D Artists z Codemasters, może cośtam skleją na tym UE5:). to akurat zbyt wiele nie mówi, bo w dowolnym studiu developerskim znajdą się ludzie którzy wcześniej pracowali w innych często bardziej znanych studiach. Dla przykładu w Firewalk które teraz pracuję nad Concrod pracują ludzie z Bioware, Bungie, Respawn, Activision i wielu innych studiów.
August 19, 20241 yr Author 2 godziny temu, ASX napisał(a): to akurat zbyt wiele nie mówi, bo w dowolnym studiu developerskim znajdą się ludzie którzy wcześniej pracowali w innych często bardziej znanych studiach. Dla przykładu w Firewalk które teraz pracuję nad Concrod pracują ludzie z Bioware, Bungie, Respawn, Activision i wielu innych studiów. W zasadzie nic, poza tym, że na 99% nie jest to scamware jak The Days Before, czy Abandoned.
August 19, 20241 yr W dniu 16.08.2024 o 12:37, KrYcHu_89 napisał(a): Przejrzałem mniej więcej, Lead Writer z Techlandu To akurat niezbyt dobrze wróży warstwie fabularnej, bo każdy widział, jak to wyszło w Dying Light 2 po tym, jak wyrzucili do śmietnika Avellone'a i wszystko, w czym maczał palce
August 16, 2025Aug 16 Wygląda jak takie "Chat GPT plugin UE, wygeneruj mi taki jakby Deus Ex Human Revolution i dodaj zombie, ale nie zombie".
August 18, 2025Aug 18 Po głosie poznaję aktora głównego bohatera ostatnich Deus ex, cała gra czerpie z Deusa. Ja bym w to chętnie zagrał, bo ostatnio mało typowo singlowych strzelanin.