Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Neo Berlin 2087

Featured Replies

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przejrzałem mniej więcej, Lead Writer z Techlandu i Capcomu, 3D Artists z Codemasters, może cośtam skleją na tym UE5:). 

• Przypomina mi to trochę Max Payne`a, a z filmów Equilibrium. Biorę na celownik, gdyż to co zaprezentowano w tym trailerze wygląda dość obiecująco.

• Ta baba na koncu to jakby wypluta z generatora A.I.  Razem z mimiką twarzy 

Opublikowano

to multiplatforma

obraz_2024-08-15_215240326.thumb.png.3066a927f1edf55590d829b2807a0ce6.png

Opublikowano

Przypomina mi to trochę Max Payne`a, a z filmów Equilibrium. Biorę na celownik, gdyż to co zaprezentowano w tym trailerze wygląda dość obiecująco.

Opublikowano

Na pierwszy strzal to laseczka robi ogromne wrazenie :wub: Zapowiada sie calkiem dobrze. Na cos wiecej niz tylko zwykly shooter. Detektywistyczny z elementami hakowania, skradania albo na rambo :nyam1:

Opublikowano

Najpierw skojarzenia z DETROIT Become Human (klimat), później Max Payne, Splinter Cell Conviction/Blacklist, trochę Vanquish - fajny mix, choć trochę generycznie wszystko wygląda, jakby zbiór gotowych assetów.
Ale ogólnie jestem zaintrygowany i czekam na więcej info - oby podtytuł to nie była data premiery :leo:

Opublikowano

Ta baba na koncu to jakby wypluta z generatora A.I. 

Razem z mimiką twarzy :kekw:

Opublikowano

wygląda jak zrzyna z nowych deus exów. Nawet Eliasa mają albo kogoś, kto brzmi jak on :p a baba na końcu "i never asked for any of this" XD

11/10

Edytowane przez Beelzeboss

Opublikowano

Zapowiada się niezły średniak. :) 

Opublikowano
  • Autor
50 minut temu, Beelzeboss napisał(a):

wygląda jak zrzyna z nowych deus exów. Nawet Eliasa mają albo kogoś, kto brzmi jak on :p a baba na końcu "i never asked for any of this" XD

11/10

To jest chyba ten sam koleś po prostu w VA.

O studiu, debiutanci jako studio, ale:

We are AAA veterans and experienced game developers with infinite passion, excelling in narrative depth and gameplay innovation. Our goal is to continuously redefine entertainment with top-quality projects. Join us on this exciting journey.

Opublikowano

Ciekawe w jakich dotychczasowych projektach maczali swoje paluchy ci devi. Mam na myśli poszczególne osoby, nie studio jako takie.

Opublikowano
  • Autor
19 minut temu, Czezare napisał(a):

Ciekawe w jakich dotychczasowych projektach maczali swoje paluchy ci devi. Mam na myśli poszczególne osoby, nie studio jako takie.

Przejrzałem mniej więcej, Lead Writer z Techlandu i Capcomu, 3D Artists z Codemasters, może cośtam skleją na tym UE5:). 

Opublikowano

Momenty w tpp niestety kojarzą mi się ze szrotem callisto protocol.

Zapowiada się kolejny ładny średniak.

Opublikowano
W dniu 16.08.2024 o 12:37, KrYcHu_89 napisał(a):

Przejrzałem mniej więcej, Lead Writer z Techlandu i Capcomu, 3D Artists z Codemasters, może cośtam skleją na tym UE5:). 

to akurat zbyt wiele nie mówi, bo w dowolnym studiu developerskim znajdą się ludzie którzy wcześniej pracowali w innych często bardziej znanych studiach.

Dla przykładu w Firewalk które teraz pracuję nad Concrod pracują ludzie z Bioware, Bungie, Respawn, Activision i wielu innych studiów. 

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, ASX napisał(a):

to akurat zbyt wiele nie mówi, bo w dowolnym studiu developerskim znajdą się ludzie którzy wcześniej pracowali w innych często bardziej znanych studiach.

Dla przykładu w Firewalk które teraz pracuję nad Concrod pracują ludzie z Bioware, Bungie, Respawn, Activision i wielu innych studiów. 

W zasadzie nic, poza tym, że  na 99% nie jest to scamware jak The Days Before, czy Abandoned. 

Opublikowano
W dniu 16.08.2024 o 12:37, KrYcHu_89 napisał(a):

Przejrzałem mniej więcej, Lead Writer z Techlandu

To akurat niezbyt dobrze wróży warstwie fabularnej, bo każdy widział, jak to wyszło w Dying Light 2 po tym, jak wyrzucili do śmietnika Avellone'a i wszystko, w czym maczał palce:reggie: