Opublikowano 18 marca18 mar Teraz, Plackus napisał(a):Pierwsi szczęśliwcy sprawdzą czy się skurczą w zimowych lokacjachTo easter egg z RDR2 :D
Opublikowano 18 marca18 mar 4 minuty temu, SebaSan1981 napisał(a):Always online w grze single player? Super Mega Epic Failure A tak było gdzieś napisane?
Opublikowano 18 marca18 mar 12 minut temu, SebaSan1981 napisał(a):Always online w grze single player? Super Mega Epic Failure Nie wiem skąd ty masz takie gówno newsy ale poniżej info z oficjalnego FAQ.
Opublikowano 18 marca18 mar Przecież na okładce z gry jest napisane że wymaga połączenia z internetem, stąd wywnioskowałem że jest always online. W ZakupachGrowych na fotach z no edycji polskiej to widać. Edytowane 18 marca18 mar przez SebaSan1981
Opublikowano 18 marca18 mar @SebaSan1981 przecież masz napisane, w jakim celu ten "Internet required" - żeby pobrać część zawartości, a nie żadne "always online".
Opublikowano 18 marca18 mar Recki dziś 23.00? Deluxe już w markecie do odbioru, ale w ciemno w to nie wchodzę jak niektórzy, nie ma bata
Opublikowano 18 marca18 mar 14 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):Bawimy się w wyliczankę na krytyków?Według mnie to będzie ocena 78 - "too much water".Trafiłem?
Opublikowano 18 marca18 mar Czyli teraz obrona Częstochowy przez forumowiczów minimum miesiąc bo 2 bomby poszły haha
Opublikowano 18 marca18 mar Teraz, Ukukuki napisał(a):Tylko recki na PC xd nie mam czasu na żółtko na meta które trwa 200h.I co Nas to obchodzi?
Opublikowano 18 marca18 mar No przejrzałem kilka recenzji i raczej nie zachęciły. Główne zarzuty to miałka fabuła, fatalne i generyczne misje poboczne, liczba mechanik może przytłoczyć, wszędobylska rozlazłość gry. Ja raczej odpuszczam ale życzę wszystkim co kupili dobrej zabawy.
Opublikowano 18 marca18 mar 19 minut temu, Lipa napisał(a):6+/10 PPEPrzeczytałem i nawet spoko recenzja Wróbla, w ktorej dość dokładnie opisuje to, co z grą według niego jest nie tak.W skrócie misz masz wszystkiego bez skupienia się na czymś konkretnym i dopracowaniu tego, "MMO-single player" bez większej głębi fabularnej - trochę AC Valhalla, trochę Dragon's Dogma 2 - po początkowych 10h zachwyt przeradza się w znużenie.W sumie spodziewałem się czegoś takiego, więc sam sprawdzę i najwyżej będzie to kolejne Hogwarts Legacy, które yebnę w kąt po 20h.
Opublikowano 18 marca18 mar Wszystkie minusy na ppe są dla mnie plusami. Rozbudowane długie misje z masą cutscenek i oglądania filmów jak sobie postacie pyerdolą z Wieśka a zamiast tego soczysta napyerdalanka z odbijania obozów? Jeszcze jak Edytowane 18 marca18 mar przez GearsUp
Opublikowano 18 marca18 mar Czyli teraz obrona Częstochowy przez forumowiczów minimum miesiąc bo 2 bomby poszły hahaJeszcze trzeba dodać że dla gry specjalnie zmieniali na prosiaka :-). Teraz pół roku łatek i może będzie grywalna :-)
Opublikowano 18 marca18 mar 20 minut temu, easye napisał(a):To jednak kit, nie hit?Wydaje się, że 78 po 80 recenzjach na meta to zasłużone i wysokie oceny, wiele 6 i wiele 9, ostatni open world z naprawdę wysokimi to był Tears of Kingdom, zresztą totalnie niezasłużenie.Gra nie dla każdego, a na pewno nie dla antyfanów MMO i Korei Płd, jednym słowem nic odkrywczego recenzje nie podały.Gra nastawiona na eksploracje, Wielka, bardzo trudna, bardzo długa i wymagającą myślenia w zagadkach. Do tego brak poziomu trudności game journalist.A hejt na tym forum niektórych ludzi, bo ktoś kupił grę i mu się spodoba to naprawdę wymaga już banicji, bo dramat to czytać, po co tracicie czas?