Opublikowano wczoraj o 20:25 1 dzień Autor Dziś wyjaśniłem Bigdaddy`ego Nie było to łatwe zadanie, bo złożył mnie kilka razy, ale się w końcu udałoChyba będę się musiał zwrócić do Monaru w sprawie tej gierki, ponieważ jestem poważnie od niej uzależniony.PS: Tych uchodźców z Pailune najwięcej do uwolnienia było ......w kamieniołomach przed walką z Big Daddym właśnie. Uwolniłem tam ponad 20-stu z nich...
Opublikowano wczoraj o 20:41 1 dzień Gadałem dzisiaj z ziomkiem, który gierkowo się raczej wypalił, co premiera, to tytuł odpalony na chwilę, bez większej zajawki. Ale podczas gadki zeszło na tematy gierkowe i pytam czy coś słyszał o CD…no i chłop już 60h wbite, więc faktycznie coś jest na rzeczy z tym molochem, że tak przyciągnął graczy.Dzisiaj w końcu zamówiłem swoją kopię, więc jak dobrze pójdzie to za tydzień wchodzę w to. Już bardziej nakręcić się nie da
Opublikowano wczoraj o 21:25 1 dzień 5 godzin temu, Wredny napisał(a):Ginko o takich platynach może tylko pisać, bo mu pewnie byłoby żal tego czasu na zaledwie jedną grę, jeśli w tym samym wymiarze mógłby wbić 285 gównoplatyn, żeby w rankingu nie spaść.Spoko ziomeczek prywatnie, ale ta pogoń za łatwymi pucharkami jest słaba.Sam w tym wątku twitterowym w odpowiedziach pisał że będzie grał i robił platynę. Poza masą łatwych platyn ma też dużo normalnych gier, których splatynowanie zajęło mu sporo godzin.
Opublikowano wczoraj o 21:28 1 dzień 3 godziny temu, Wredny napisał(a):Tak to wygląda u mnie, tyle że godziny u Kliffa x2 Ja bym chętnie pograł Damiane, tylko ją zabrali kiedy? W 3 chapterze? Właśnie zacząłem 8 i nadal mam ją zablokowaną. Oongka szkoda strzępić ryja, ale nie bede psuć zabawy xdCzytałem na reddicie narzekania, że za platynę trzeba się wziąć jak najwcześniej, bo jak już się przejdzie grę i wyczyści obozy z bandytów, to nie ma na kim robić wyzwań, jakiś new game + by się przydał.
Opublikowano wczoraj o 22:48 1 dzień 37 minut temu, iluck85 napisał(a):Miecz antumbry- ktoś pokonał? Ja pokonałem ale trochę zasobów zeszło. Daje miecz z fajnym skillem.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Farme w końcu ogarnąłem, która daje 50 sztuk mięsa z misji, już się nie trzeba bawić w polowania
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 15 godzin temu, KOMARZYSKO napisał(a):Żywioły odblokujesz w otchłani, te wyspy wysoko na niebie. Do zaliczenia będzie kilka zagadek i finalnie otrzymasz możliwość włączania danego żywiołu, pod prawym krzyżakiem na padzie. Potem w czerwonym drzewku uczysz się by nasączać broń żywiołem dla R1+R2 i naładowanego strzału z łuku (R2). Brzmi trochę skomplikowanie ale takie nie jest.Trochę nie rozumiem, jak mam pchnąć progres tam - zrobiłem 4Ale gdy dochodzę do końca ścieżki mam:Gdzieś jest jakaś ukryta?Czy znowu trzeba pchnąć fabułę?
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 13 godzin temu, easye napisał(a):Panowie, gdzie mam uratowac tych ludzi, bo brakuje mi osob w obozie i nie mam pojęcia gdzie ich szukać.Prawie 8 dych było w tym zajętym kamieniołomie z Big Daddym
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ja pierdykam, tydzień się nie grało i widzę, że połowa forum już odskoczyła w kosmos
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Trochę nie rozumiem, jak mam pchnąć progres tam - zrobiłem 4Ale gdy dochodzę do końca ścieżki mam:Gdzieś jest jakaś ukryta?Czy znowu trzeba pchnąć fabułę?Ja mam zrobione chyba 18 na 40 otchłani i raz też miałem taki komunikat i blokadę tej bramy, nie wiedziałem czy to jest związane z fabułą więc poszedłem szukać kolejnej wieży - Iglicy. Póki co z każdej którą znalazłem, po dotarciu na szczyt otwiera się brama do otchłani.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. W kamieniołomie też ich sporo uwolniłem, ale przez porzucenie bossa za 1 razem, nie wiem czy mi to zaliczyło. Biorę się za ten obóz, bo ostatnie dni to się tylko szlajałem po mapie i w sumie nic ważniejszego nie zrobiłem. Nawet żadnych zadań poza tymi ludźmi do uwolnienienia nie mam.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Ta gra jest niemożliwa czasami, idę sobie przez mapę i nagle pojawia się jakis random quest, a na koniec boss z muzyką i mechaniką z SoTC xD.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 1 godzinę temu, KOMARZYSKO napisał(a): 8 godzin temu, easye napisał(a):Ja mam zrobione chyba 18 na 40 otchłani i raz też miałem taki komunikat i blokadę tej bramy, nie wiedziałem czy to jest związane z fabułą więc poszedłem szukać kolejnej wieży - Iglicy. Póki co z każdej którą znalazłem, po dotarciu na szczyt otwiera się brama do otchłani.Dzięki, to zatem to, bo poza tą 1 fabularną żadnej iglicy jeszcze nie robiłem.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Jakby ktoś w pobliżu Demeniss trafił na farmera, który chce, żeby mu krowy na pastwisko zapędzić to niech od razu pójdzie się utopić w pobliskiej rzece i na ekranie zgonu wciśnie kwadrat, żeby się poddać - misja jest zabugowana i nie idzie jej zdać, bo po dotarciu na miejsce i zagadaniu do wskazanego typa (w ogóle to jest dwóch i obstawiam, że jest to błąd) zostajemy "uwiązani" do niego, zero dialogu, zero normalnego grania, tylko kamera przyczepiona w kierunku pastucha.Jakby jednak ktoś się łudził, że mu się uda to nawet w tej sytuacji w pobliżu jest ratująca sytuację rzeczka, w której się można utopić, żeby nie wczytywać save sprzed ch#j wie kiedy
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 8 minut temu, Wredny napisał(a):Jakby ktoś w pobliżu Demeniss trafił na farmera, który chce, żeby mu krowy na pastwisko zapędzić to niech od razu pójdzie się utopić w pobliskiej rzece i na ekranie zgonu wciśnie kwadrat, żeby się poddać - misja jest zabugowana i nie idzie jej zdać, bo po dotarciu na miejsce i zagadaniu do wskazanego typa (w ogóle to jest dwóch i obstawiam, że jest to błąd) zostajemy "uwiązani" do niego, zero dialogu, zero normalnego grania, tylko kamera przyczepiona w kierunku pastucha.Jakby jednak ktoś się łudził, że mu się uda to nawet w tej sytuacji w pobliżu jest ratująca sytuację rzeczka, w której się można utopić, żeby nie wczytywać save sprzed ch#j wie kiedyAkurat robiłem to w święta i wszystko poszło bez problemów ;p
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. A miałeś jakiś tracking tej misji?W sensie nad radarem miałeś coś napisane?Bo u mnie jakby jej nie było (w żadnej kategorii w menu też jej nie widziałem), tyle że mam żółte kropki krów do zapędzenia i znacznik na odległości 400 metrów, do którego mam je zapędzić.Na miejscu komunikat "porozmawiaj z facetem", a po wciśnięciu kwadrata niestety lipa.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Po 81h gry dostałem się do Poronina, no piękna lokacja :).Pytanie: ta strzała infinite z pierwszego projektu badawczego w Poroninie działa tak jak zwykła strzała, to znaczy, że spokojnie mogę sobie je sprzedać, czy są jakieś ograniczenia? Drugie pytanie, mam teraz inne projekty, ale o dziwo nie mogę ich robić, piszą, że za mało wiedzy świata, a mam 40%, czy chodzi jednak o questy Poroninowe?
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Poleciałem wyzwolić jakiś fort. Po pół godzinie ciągłego wyrzynania w pień wrogów już mi się tym rzygać chciało. Tu akurat zaczyna to irytyować i męczyć, choć można kilka artefaktów nabić.Ekwipunek znowu zawalony, więc dałem nogę do teleportu, powrót do obozu i wbiłem 4 rozdział, bo się rozbudowa skończyła.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Jednak z tymi strzałami to tak dobrze nie jest, to jakiś cooldown i jak poleci to normalnie tracimy swoje, dzieciaki oszukały :D.W ogóle polecam zrobić szybkość ruchu na 15, poruszamy się wtedy szybciej niż koń ^^. Animacja robi robotę.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Czyli jak wybieramy zwykłe strzały, a mamy te nielimitowane, to gra i tak ustawia najpierw te drugie? Mam 90 zwykłych strzał i jak nałożę je w ekwipunku, to w kole ich nawet wybrać nie mogę, tylko są te fioletowe i ewentualnie te z dopałkami (ogniste, trujące itp)
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 7 minut temu, PiotrekP napisał(a):Czyli jak wybieramy zwykłe strzały, a mamy te nielimitowane, to gra i tak ustawia najpierw te drugie? Mam 90 zwykłych strzał i jak nałożę je w ekwipunku, to w kole ich nawet wybrać nie mogę, tylko są te fioletowe i ewentualnie te z dopałkami (ogniste, trujące itp)zawsze najpierw zużywa te z cooldownem fioletowe zamiast zwykłych
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 25 minut temu, PiotrekP napisał(a):Poleciałem wyzwolić jakiś fort. Po pół godzinie ciągłego wyrzynania w pień wrogów już mi się tym rzygać chciało. Tu akurat zaczyna to irytyować i męczyć, choć można kilka artefaktów nabić.Nie musisz tego robić sam.Polecam korzystać z systemów jakie daje gra i wysłać swoich ludzi z obozu żeby zbili kilkadziesiąt procent zanim sam tam wpadniesz.Jak byście jeszcze nie wiedzieli czy dobrze gracie w grę to śmiało pytajcie.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 4 minuty temu, devilbot napisał(a):Nie musisz tego robić sam.Polecam korzystać z systemów jakie daje gra i wysłać swoich ludzi z obozu żeby zbili kilkadziesiąt procent zanim sam tam wpadniesz.Jak byście jeszcze nie wiedzieli czy dobrze gracie w grę to śmiało pytajcie.Ja tam preferuje desant z powietrza.