Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 minuty temu, easye napisał(a):Gdzie znalazłeś tego grubasa! Też chce!PS. jak mam rozpocząc misje z tymi legendarnymi zwierzchowcami? Muszę im tych przestępców złapać?Mam tylko wilka, odblokował mi się jak wyczysciłem wiekszosc questów dla szlachty i rybaków w Hernand. Na reszte to musisz youtube sprawdzić, ja jeszcze licze, że sam je dorwe, a jak nie, to pod koniec gry poszukam poradnika. Generalnie to tylko szpan, nie leveluje i jest wolniejszy od konia.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. @easye w wiosce dzieciaków. Tam się naprzemienne dwa takie same pojawiają przy ognisku. Jest też taki ciemniejszy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wcześniej w poście i screenshocie wspominałem gdzie się ten Garfield respi od czasu do czasu. Póki co widziałem go tam dwa razy więc nagłaskane mam na 50%. Jeszcze dwa dni ze szczęśliwym rng i też kocisko dołączy do mojej gromadki.Big Daddy z wiertłem dziś padł. Ulepszona dzida robiła swoje, przydał się też double jump z lataniem. No i żarcia wystarczyło choć widzę że trzeba przygotowywać trochę więcej niż 50 wykwintnych pieczeni
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja mam samego mięsa smażonego 90 sztuk z jednego rodzaju. Tak najlepiej i najszybciej, bo z 3 sztuk mięsa nie leczy i tak x3 tego co z jednej.