Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 2 minuty temu, easye napisał(a):Gdzie znalazłeś tego grubasa! Też chce!PS. jak mam rozpocząc misje z tymi legendarnymi zwierzchowcami? Muszę im tych przestępców złapać?Mam tylko wilka, odblokował mi się jak wyczysciłem wiekszosc questów dla szlachty i rybaków w Hernand. Na reszte to musisz youtube sprawdzić, ja jeszcze licze, że sam je dorwe, a jak nie, to pod koniec gry poszukam poradnika. Generalnie to tylko szpan, nie leveluje i jest wolniejszy od konia.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. @easye w wiosce dzieciaków. Tam się naprzemienne dwa takie same pojawiają przy ognisku. Jest też taki ciemniejszy.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Wcześniej w poście i screenshocie wspominałem gdzie się ten Garfield respi od czasu do czasu. Póki co widziałem go tam dwa razy więc nagłaskane mam na 50%. Jeszcze dwa dni ze szczęśliwym rng i też kocisko dołączy do mojej gromadki.Big Daddy z wiertłem dziś padł. Ulepszona dzida robiła swoje, przydał się też double jump z lataniem. No i żarcia wystarczyło choć widzę że trzeba przygotowywać trochę więcej niż 50 wykwintnych pieczeni
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ja mam samego mięsa smażonego 90 sztuk z jednego rodzaju. Tak najlepiej i najszybciej, bo z 3 sztuk mięsa nie leczy i tak x3 tego co z jednej.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 12 godzin temu, Shen napisał(a):Mam tylko wilka, odblokował mi się jak wyczysciłem wiekszosc questów dla szlachty i rybaków w Hernand. Na reszte to musisz youtube sprawdzić, ja jeszcze licze, że sam je dorwe, a jak nie, to pod koniec gry poszukam poradnika. Generalnie to tylko szpan, nie leveluje i jest wolniejszy od konia.A można je przywoływać jak konia?Wczoraj w końcu upolowałem legendarnego, polecam nie machać gałką, tylko trzymać cały czas do dołu i obracać kamerą tak by zawsze widać było zad konia.Można do niego znaleźć podkowy które dają prawie nieskończoną stamine.https://vm.tiktok.com/ZNR44kk3d/Wczoraj też biłem się z jakimś bossem w obozie i znalazłem pierwsza bron, która ma nałożony efekt i która się nie niszczy - 2 ręczny miecz Elektro-Mecha LongSword.Nie byłem dinozaura na niego gotowy i musiałem parę razy wstawać, ale walka była super!Podobają mi się te efekty cząsteczkowe elektryczności więc wszystko pod nią robię.Miecza nie można upgredowac niestety, ale bazowe uderzenie ma 29.
Opublikowano 38 minut temu38 min Gierka jak widze bardzo cieplo przyjeta przez forumek. Wsparcie deweloperow caly czas wrze wsluchujac sie w glosy graczy. Zanim rzeczywiscie zagram bedzie masa usprawnien i udogodnien, no super A jak wyglada droga do platynki, ktos juz widzi jej horyzont ?
Opublikowano 31 minut temu31 min No nie wiem... Gram od wczoraj, dotarłem do trzeciego rozdziału, pokonałem kilku bossów, rozbiłem parę obozów bandytów i kurczę, zupełnie mi ta gra nie "kliknęła". Nudzę się. Do tego te mechaniki rodem z MMO w wątku głównym to jakieś nieporozumienie.
Opublikowano 9 minut temu9 min Mi na odwrót, choć fakt- niektóre z tych mechanik irytują. Ale szybko można tu stracić rachubę czasu, nawet na zwykłej eksploracji. Zupełnie jak kiedyś w Skyrimie.
Opublikowano 1 minutę temu1 min 20 minut temu, Kuba0101 napisał(a): Do tego te mechaniki rodem z MMO w wątku głównym to jakieś nieporozumienie.Tylko wiesz.. pan koreańczyk w tym przypadku stworzył grę bazując na tym co mu wyszło najlepiej w ostatnich latach czyli na Black Desert Online. Crimson to gra oparta BDO ale "usinglowana" i przemodelowana. Małe mechaniki zainspirowane i pożyczone z wielu innych gier ale wciąż to widać rdzeń z BlackDeserta. Gdzie widać? W stylu graficznym, budowie świata, wyglądzie postaci i npc.Pearl Abyss zrobiło coś odwrotnego niż Bethesda z F4 i F76. Podczas gdy devi Todda Howarda przerobili gierkę single player na online, PealAbyss przekonwertował grę online na singla. I to z dużym sukcesem, co nie znaczy oczywiście że produkt finalny musi się każdemu podobać.
Opublikowano Teraz1 min Ja wpadłem w sidła fedexów i chyba musze zrobić przerwę i po nadchodzących premierach wrócić, bo czuje ze tracę ochotę na granie. A w sumie po 45h, wiem i widzę że jeszcze masa rzeczy przedemną. Więc reset się przyda.