Opublikowano 30 września30 wrz GoT to jedyna gra w której zrobiłem platynę i jeden z dwóch moich ulubionych open worldów (na drugim miejscu jest Mad Max). GoY to dla mnie pewniaczek, aż żałuję że Hades II właśnie zacząłem, bo będzie musiał poczekać.
Opublikowano 30 września30 wrz Szkoda że wysyłkowo się sklepy tak trzymają terminów. Mogliby dziś już wysłać te pudełka.
Opublikowano 30 września30 wrz ale fale w yotei i to jak postac reaguje to smiech :pGodzinę temu, Pupcio napisał(a):Masakracja wyrobników z ubisoftubez przesady, ACS wygląda bardzo dobrze. GoY ma bardzie stylizowaną grafikę no i nie ukrywajmy, że jednak dzieło ze stajni niebieskich na oczy nie widziało fizyki w swoim świecie a i npc jest zdecydowanie mniej niz w UBI game.
Opublikowano 30 września30 wrz Graficznie Ubisoft wygrywa z Goyem dzięki zastosowaniu 4 różnych pór roku. Zdecydowanie najlepsza rzecz w nowym Asasynie. Edytowane 30 września30 wrz przez Rooofie
Opublikowano 30 września30 wrz Wątpię żeby graficznie podskoczyło do Shadows, ale jeśli tak to nic tylko się cieszyć, bo to najwyższa półka. Kto grał, ten wie.
Opublikowano 30 września30 wrz 5 godzin temu, PiotrekP napisał(a):Szkoda że wysyłkowo się sklepy tak trzymają terminów. Mogliby dziś już wysłać te pudełka.xgamecenter się nie trzyma, odbiór dzisiaj;)
Opublikowano 30 września30 wrz Znajdę gdzieś w sieci jakieś arty tego typu z Yotei? Takiej wiecie dobrej jakości O_-
Opublikowano 1 października1 paź No i cholera się skusiłem, 280 zl z allegro lokalnie do tego wpadł zwrot na zenie 39 euro więc ciężko było się oprzeć. Jutro po pracy lecę do Japonii, mam nadzieję, że nie wynudzi mnie tak jak AC.
Opublikowano 1 października1 paź 27 minut temu, szurubur napisał(a):No i cholera się skusiłem, 280 zl z allegro lokalnie do tego wpadł zwrot na zenie 39 euro więc ciężko było się oprzeć. Jutro po pracy lecę do Japonii, mam nadzieję, że nie wynudzi mnie tak jak AC.U mnie już kopia czeka na storze, o północy odpalamy i zobaczymy co tam gierka przyniesie. Tsushime miło wspominam, tutaj żadnych materiałów nie oglądam więc liczę na niespodzianki.
Opublikowano 1 października1 paź 7 godzin temu, PiotrekP napisał(a):Mi z MM jeszcze nie wysłali, pewnie po południu będzie info.W EURO RTV AGD nie wydali jeszcze kurierowi, maleje szansa na swoją kopie jutro
Opublikowano 1 października1 paź U mnie też nadal cisza, ale w Euro chyba najwięcej gier kupowałem (głównie kolekcjonerek na PS4) i nigdy żadnych opóźnień. Czuję że tutaj MM dostarczy najwcześniej pojutrze
Opublikowano 2 października2 paź U mnie się pobiera, skusiłem się na cyfrę. Ktoś już sprawdził działanie i wygląd gry na PS5 Pro? GoT wyciskało siódme poty z PS4 Pro, więc ciekawią mnie współczesne rezultaty po stronie SP w tej kwestii. Edytowane 2 października2 paź przez Nemesis
Opublikowano 2 października2 paź Fajnie że te studia sobie gratulują itp U MS po premierze piszą do siebie "macie jeszcze pracę? Dostałam maila od Matta Booty ale boje się otwierać" ;)
Opublikowano 2 października2 paź Godzinę temu, ASX napisał(a):też sobie gratulują ale nikt tego nie wkleja Najsmutniejszy post jaki czytałem od lat.