Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ghost of Yōtei

Featured Replies

Opublikowano

Fakt, gra mocno nadrabia art-stylem, choć przez większość czasu również technicznie jest imponująco.
Standardowo - płaska woda i biedna geometria skał oraz ubogie (umowne wręcz) na nich tekstury to znak rozpoznawczy samurajskich opowieści od Sucker Punch.
Mimo to ciężko źle oceniać graficzkę w tytule, który daje nam tak epickie widoki.

1759948371398-min.png

1759948371348-min.png

• Odpowiedzi 920
  • Wyświetleń 61,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To jest właśnie efekt tego całego DEI i woke. Z normalnych ludzi robi rasistów i seksistów. 10 lat temu nawet nikomu by powieka nie drgnęła na to, że główną bohaterką jest babka. A dzięki tym cudownym

• boże, nie mogę się doczekać tych komentarzy przegrywów bo gramy babą w grze video xD      edit: oho, już są, pyszności  

Opublikowano

Widoczkami gra robi robotę, zwłaszcza jak słońce się dobrze ustawi. Gram na tym RT i nie widzę potrzeby zmieniać.

199c54af3b281-screenshotUrl.jpg

199c55093b264-screenshotUrl.jpg

Opublikowano

U mnie też RT, a byłem przekonany, że od razu poleci Performance - zajebiście płynnie wszystko działa.

Opublikowano

Na Pro jak coś jest też RT w 60, tak tylko informacyjnie:).

Opublikowano

Skończyłem. Zajeło mi to 44h. Podtrzymuje zdanie, że GOT>GOY.

Opublikowano

Wczoraj spotkałem chińczyka geja ) niby 2 zdania schowany w lesie ale jest pierwszy.

Na chwilę obecną to nie wiem co uznałbym za lepsze, dla mnie Yotei ma taką przewagę że faktycznie lethal jest wymagający oraz gra wydaje się mniejsza. W GoT 3 wyspa mnie zaczynała nudzić ale też robiłem wszystko, tutaj gram tak samo i jest fajnie a jestem po

przeprawie przez jezioro

i patrząc na zarys mapek to już więcej zrobiłem.

Opublikowano

To ja już wole czytać recenzje z lewackiego IGN niż te pierdolenie ludologów.

Opublikowano

Nie ma to jak słuchanie sprzedajnych jutuberów, którzy zmieniają zdanie za byle gówno podrzucone do "recenzji".

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał(a):

"Dla czego" dog

IMG_5064.jpeg

Edytowane przez shoegaze

Opublikowano
8 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Tydzień od premiery i jeszcze sie nie chwalą wynikami?

Spytaj Groka, on zna odpowiedź

Opublikowano
14 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Tydzień od premiery i jeszcze sie nie chwalą wynikami?

A kiedy się Sony ostatnio chwaliło oficjalnymi wynikami sprzedaży? Sprzedaży gier, bo o ilości sprzętu mówią dość często.

Opublikowano

U mnie w domostwie w GOY gra moja dziewczyna. Liże ściany to dość delikatne określenie - ma chyba 25h i ciągle siedzi w pierwszej lokacji. Mimo wszystko nie mogę być niezadowolony, bo ogarnia grę dobrze i przecina przeciwników dość sprawnie (chociaż wczoraj musiałem dać kilka rad nt. strzelania z łuku - nie była świadoma że headshot zabija na strzała).

Gierka na PlayStation Bieda ustawiona na 60FPS i wczoraj przełączyliśmy na 30FPS. Wytrzymała 3 sekundy z komentarzem "jak można tak grać" xD

Jestem dumny obama

Opublikowano

Co to znaczy ludolog?

Osoba będąca znawcą gier. Zajmuje się ich analizą i interpretacją. Ludolog jest w stanie wychwycić w danej produkcji mankamenty, których duża część społeczeństwa growego nie dostrzega.

Jakby ktoś nie wiedział.

Opublikowano
7 minut temu, Plugawy napisał(a):

Co to znaczy ludolog?

Osoba będąca znawcą gier. Zajmuje się ich analizą i interpretacją. Ludolog jest w stanie wychwycić w danej produkcji mankamenty, których duża część społeczeństwa growego nie dostrzega.

Jakby ktoś nie wiedział.

Ta definicja groznawcy. Ludolodzy to pety pierdolące do kamery beż jakiejkolwiek wiedzy.