Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Fakt, gra mocno nadrabia art-stylem, choć przez większość czasu również technicznie jest imponująco. Standardowo - płaska woda i biedna geometria skał oraz ubogie (umowne wręcz) na nich tekstury to znak rozpoznawczy samurajskich opowieści od Sucker Punch.Mimo to ciężko źle oceniać graficzkę w tytule, który daje nam tak epickie widoki.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Widoczkami gra robi robotę, zwłaszcza jak słońce się dobrze ustawi. Gram na tym RT i nie widzę potrzeby zmieniać.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. U mnie też RT, a byłem przekonany, że od razu poleci Performance - zajebiście płynnie wszystko działa.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Wczoraj spotkałem chińczyka geja niby 2 zdania schowany w lesie ale jest pierwszy. Na chwilę obecną to nie wiem co uznałbym za lepsze, dla mnie Yotei ma taką przewagę że faktycznie lethal jest wymagający oraz gra wydaje się mniejsza. W GoT 3 wyspa mnie zaczynała nudzić ale też robiłem wszystko, tutaj gram tak samo i jest fajnie a jestem po przeprawie przez jezioro i patrząc na zarys mapek to już więcej zrobiłem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. To ja już wole czytać recenzje z lewackiego IGN niż te pierdolenie ludologów.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie ma to jak słuchanie sprzedajnych jutuberów, którzy zmieniają zdanie za byle gówno podrzucone do "recenzji".
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, Bzduras napisał(a):"Dla czego" Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez shoegaze
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 8 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Tydzień od premiery i jeszcze sie nie chwalą wynikami?Spytaj Groka, on zna odpowiedź
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 14 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Tydzień od premiery i jeszcze sie nie chwalą wynikami?A kiedy się Sony ostatnio chwaliło oficjalnymi wynikami sprzedaży? Sprzedaży gier, bo o ilości sprzętu mówią dość często.
Opublikowano 55 minut temu55 min U mnie w domostwie w GOY gra moja dziewczyna. Liże ściany to dość delikatne określenie - ma chyba 25h i ciągle siedzi w pierwszej lokacji. Mimo wszystko nie mogę być niezadowolony, bo ogarnia grę dobrze i przecina przeciwników dość sprawnie (chociaż wczoraj musiałem dać kilka rad nt. strzelania z łuku - nie była świadoma że headshot zabija na strzała). Gierka na PlayStation Bieda ustawiona na 60FPS i wczoraj przełączyliśmy na 30FPS. Wytrzymała 3 sekundy z komentarzem "jak można tak grać" xD Jestem dumny
Opublikowano 11 minut temu11 min Co to znaczy ludolog?Osoba będąca znawcą gier. Zajmuje się ich analizą i interpretacją. Ludolog jest w stanie wychwycić w danej produkcji mankamenty, których duża część społeczeństwa growego nie dostrzega.Jakby ktoś nie wiedział.
Opublikowano 3 minuty temu3 min 7 minut temu, Plugawy napisał(a):Co to znaczy ludolog?Osoba będąca znawcą gier. Zajmuje się ich analizą i interpretacją. Ludolog jest w stanie wychwycić w danej produkcji mankamenty, których duża część społeczeństwa growego nie dostrzega.Jakby ktoś nie wiedział.Ta definicja groznawcy. Ludolodzy to pety pierdolące do kamery beż jakiejkolwiek wiedzy.