Opublikowano 6 godzin temu6 godz. No spoko. Mi to akurat przeszkadzało w Tsushimie. Jest akcja abordażu na statek w nocy. Nagle dzieje się, latają płonące strzały i... zaciemnienie obrazu, jakieś odgłosy i po 3 sek siedzimy w łódce po bitwie. Aż mi się przypomniała wojna sów z szerszeniami z Family Guy. Przed premierą Yotei pisałem, że skoro Tsushima sprzedała się tak dobrze to i budżet na Yotei będzie wystarczający. I takich akcji nie będzie. No cóż, byłem w błędzie.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. @Homelander musisz przestać przeliczać grę na kasę.Bezsensowne przeliczanie wielkość/dlugosc/epickość itd na cenę gry.Jakies rozkminy czy miasto czy nie ma miasta, było czy nie było. Było, ale nie ma w grze nie warte 70$. Tak się nie gra….
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 10 minut temu, iluck85 napisał(a):@Homelander musisz przestać przeliczać grę na kasę.Bezsensowne przeliczanie wielkość/dlugosc/epickość itd na cenę gry.Jakies rozkminy czy miasto czy nie ma miasta, było czy nie było. Było, ale nie ma w grze nie warte 70$. Tak się nie gra….W każdym Asasynie to wszystko jest i co z tego, jak duszy nie ma?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 10 minutes ago, iluck85 said:@Homelander musisz przestać przeliczać grę na kasę.Bezsensowne przeliczanie wielkość/dlugosc/epickość itd na cenę gry.Jakies rozkminy czy miasto czy nie ma miasta, było czy nie było. Było, ale nie ma w grze nie warte 70$. Tak się nie gra….Nie przeliczam. Płacę - wymagam. Skoro twórca chce pełną cenę ja chcę pełne doświadczenie. A nie ucinanie scen, bo im kasy zabrakło
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 35 minut temu, PiotrekP napisał(a):Do tego sprytnie/chamsko zablokowali sporą część tej wyspy drzewami, albo skalnymi półkami, na które akurat nie da się wejść.No to w sumie taki typowy zabieg Nate'a Foxa, te przejścia (np. sprytna animacja, gdzie omijamy część niedostępnego terenu itp.), można to też lubić, bo nie każdy chce przedzierać się przez nudne struktury.
Opublikowano 32 minuty temu32 min 17 godzin temu, PiotrekP napisał(a):Mogli dać bohaterce twarz jaką ma Oyuki, całkiem fajnie wygląda. Na pewno lepiej.Skreśliłem drugiego z listy, do finału jeszcze daleko.A mi się zajebiście podoba Atsu taka jaka jest. Jest charakterna, zadziorna, zdeterminowana a z wyglądu jest po prostu normalną kobietą i ma swój urok.Jest z 10 razy lepiej napisaną postacią niż Jin. Edytowane 32 minuty temu32 min przez suteq