Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

CRONOS: The New Dawn

Featured Replies

Opublikowano
23 minuty temu, Czokosz napisał(a):

Coś czuje, że Cronos zaskoczy i będzie 86.

Bez szans. IMO 87 jak nic. Potęga.

Edytowane przez Amer

• Odpowiedzi 520
  • Wyświetleń 28,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Trochę wczoraj pogiercowałem i gierka jak na razie trzyma moją uwagę. Główną gwiazdą tutaj na pewno jest atmosfera i Kraków w stanie rozkładu, no nie da się być Polakiem i nie dodać sobie oczka do oce

• U mnie już trwa eksploracja huty zbrodniarza Lenina. Im dłużej gram, tym jest coraz lepiej. Walka się rozkręca przy większych zadymach, dochodzą nowe gadżety, łączenie się przeciwników to naprawdę fa

• Krótkie ogłoszenie parafialne: zagrajmery powinny mieć w odwłoku cyferkę z metakrytyka, bo to chuj a nie wyznacznik czegokolwiek Koniec ogłoszenia

Opublikowano

Oj niektórzy chyba zbyt potężny entuzjazm mają do potężnych bluberów po rimejku potężnego SH2. Daję 81, co i tak będzie ich najlepiej ocenianą grą po sajlencie

Opublikowano
56 minut temu, Wredny napisał(a):

Mógłby ktoś wyjebać ten nawias i jego zawartość w tytule tematu? Drażni mój zmysł estetykisir
@Szermac whyyy

Mam nadzieję, że masz wytrzymałą psychę, bo teraz będziesz musiał patrzeć na tytuł

CRONOS: the New Dawn

cool

Opublikowano
10 minut temu, Bzduras napisał(a):

Mam nadzieję, że masz wytrzymałą psychę, bo teraz będziesz musiał patrzeć na tytuł

CRONOS: the New Dawn

cool

nvmnd Niby nic a jednak jakoś podświadomośc daje znać że coś jest nie tak.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano
  • Autor

Nie no jak, z dwukropkiem

Teraz, smallv86 napisał(a):

O ktorej recki? I tak juz kupilem delux ale chetnie poczytam.

O 16:00

Opublikowano

Wystarczyło zmienić treść w nawiasie (gra od Potężnego Bloober Team) i by było dobrze.

Edytowane przez Czokosz

Opublikowano
  • Autor

Kurde w robocie do 16:30 dzisiaj, ajajaj

Opublikowano

w nawiasie powinno być (gra od Mistrzów z Krakowa) bo takie Cronos to nic mi nie mówi

Spoiler

max to 83 bo ta gra to typowy ósemak

Opublikowano

To taki Rysław (i pewnie wielu innych recenzentów) nie ma po co odpalać tej gry.

Opublikowano

Będzie dobre to chyba wleci cyferka na dziś wieczór hmmm ale równie dobrze POTĘŻNE BLOOBERY mogą nas zaskoczyć i po SH2r zrobić coś na granicy 7.

Opublikowano
Teraz, Czokosz napisał(a):

To taki Rysław (i pewnie wielu innych recenzentów) nie ma po co odpalać tej gry.

Rysiu to akurat na pewno odpali, bo on odpala 3 gry dziennie i żadnej nie kończy i na temat żadnej nie ma pojęcia (ale myśli że ma).

Opublikowano
13 minut temu, jimmy napisał(a):

Rysiu to akurat na pewno odpali, bo on odpala 3 gry dziennie i żadnej nie kończy i na temat żadnej nie ma pojęcia (ale myśli że ma).

Decyzja fanów.

Opublikowano

Granie w survival horrory na easy, to jak seks z super grubą gumką durex extra safe. Niby czujesz się bezpieczniej i masz ten komfort psychiczny, ale przyjemności z tego zero.

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

@suteq olewasz czy czekasz na paczyk? )

angry-thiago-mad.gif

Opublikowano

Te dodatkowe naboje na start, to trochę lipa : ( mogliby dać opcję wyłączenia tego. Jak się czytało na forum o tych wszystkich speedrunach albo przechodzeniu Residentów, czy tam innych horrorów z zawiązanymi oczami dla większego wyzwania... no to trochę wstyd z takimi ułatwieniami. Najwyżej nadmiar się od razu wystrzela w powietrze, jedną apteczkę zużyje przy pełnym HP, zrobi ze dwa fikołki przed monitorem i legitymacja hardkorowego zagrajmera zostanie zachowana.

Opublikowano
6 minut temu, Czokosz napisał(a):

Te dodatkowe naboje na start, to trochę lipa : ( mogliby dać opcję wyłączenia tego. Jak się czytało na forum o tych wszystkich speedrunach albo przechodzeniu Residentów, czy tam innych horrorów z zawiązanymi oczami dla większego wyzwania... no to trochę wstyd z takimi ułatwieniami. Najwyżej nadmiar się od razu wystrzela w powietrze, jedną apteczkę zużyje przy pełnym HP, zrobi ze dwa fikołki przed monitorem i legitymacja hardkorowego zagrajmera zostanie zachowana.

Podobno gra skaluje się z poziomem gracza, czyli jak lamisz, potworki tez lamią, będzie dobrze.

//nvn pomyliło mi się z czymś innym chyba, nic takiego nie mówili, jeden poziom trudności, potem hardmode i ng+ po ukończeniu.

Opublikowano

Na ile starczy Cronos, będzie bite 12h czystej rozpierduchy czy może więcej ?

Opublikowano
5 minut temu, MEVEK napisał(a):

Na ile starczy Cronos, będzie bite 12h czystej rozpierduchy czy może więcej ?

15-20h powinno być na 1wsze przejście.

Opublikowano

To wspaniale obama To ta niska cena mnie tak zmylila D