Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ja chyba nawet nie kupię w tym roku, zupełnie nie czuję podjarki turniejem. Pewnie dopiero po grupach może jakiś hype wleci jak się skończą gówno mecze w środku nocy. Ale i tak najbardziej liczę na jakieś zamieszki w Meksyku.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 4 godziny temu, PiotrekP napisał(a):@ciwa22 Kupujesz ten Skarb?U mnie od dawna PS w deli nie ma, a dziś 8 egzemplarzy dowieźli. Gazeta osobno, Skarby półkę wyżej. Biorę jedno i drugie, wsadzam SK w gazetę i idę do kasy gdzie mi nalicza 6.50zł Babka tylko zdziwiona że taki gruby ten numer.Ogólnie Skarby to jedyne co jeszcze Przeglądowi wychodzi, nie licząc lig zagranicznych, odkąd zebrali je w jeden egzemplarz.A jak człowiek kupuje te skarby mundialowe i euro od 2006, to i ten też zawitał do "kolekcji".Oj wjechał z samego rana. 4 stronki na kadrę, fajna fotka każdej drużyny, sporo czytania na temat ekip - świetnie się prezentuje.Swoją drogą pamiętam jeszcze książeczkę dołączaną do Tele Tygodnia na temat Francja 98 albo późniejsze skarby chociażby z Faktu gdzie do opisu każdej z reprezentacji dorzucali fotkę aktualnej miss danego kraju. Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez ciwa22
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Godzinę temu, Bartg napisał(a):Ja chyba nawet nie kupię w tym roku, zupełnie nie czuję podjarki turniejem. Pewnie dopiero po grupach może jakiś hype wleci jak się skończą gówno mecze w środku nocy. Ale i tak najbardziej liczę na jakieś zamieszki w Meksyku.No ja tak samo. Do tego stopnia ze bym przegapil pierwsza runde typera. Pewnie jak wjada mecze to bedzie kilka ciekawych historii i jakos to sie rozkreci.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Na razie TVP (w likwidacji) ogłosiło, że mecze będą w HD SDR, żadnego 4K nie będzie xD Nawet Nikaragua i Gwatemala będą mieć transmisje w 4K, ale dla Pana Panie areczku jest stare dobre 1080p sdr.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 5 godzin temu, PiotrekP napisał(a):idę do kasy gdzie mi nalicza 6.50złIle? Ktoś tu pisał, że ma kosztować trzy dychy.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. @Yakubu nie zmienili ceny, a ostatnio w tym sklepie był jak 6.50 kosztował. Do tego skarby były osobno sprzedawane (ligowy, F1, itp), więc myśleli że tak jest i teraz. Nie patrzą na ceny po prostu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Jak naszych nie ma, to klasycznie Chorwacji bede kibicowac, nawet znosne godziny, jeden mecz o 22, drugi o 23, gorzej z ostatnim o 1 w nocy
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. No nie ma co ukrywać, że potencjał memiczny turnieju jest znacznie większy niż sportowy.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. E tam, byle do drugiego etapu. Katar tez mial byc bekowy bo stadion z kontenerow i grudzien a bylo spoko.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Tu raczej chodzi o brak "ciekawych" spotkań w fazie grupowej. Paradoksalnie jakiś mecz RPA- Korea czy Maroko - Turcja może być ciekawszy niż takie starcie niemców z curacao.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ale bieda ta ceremonia otwarcia. W Katarze był większy rozmach. Może w Stanach będzie lepiej.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Pomarańcza będzie śpiewać hymn, wszak jest najbardziej zajebistym artystą w najlepszym kraju świata
Opublikowano 30 minut temu30 min Pierwszą połowę przed nocką się obejrzy. Może coś się będzie działo.
Opublikowano 15 minut temu15 min Jest live sędziego gdzieś? Przyznam, że podoba mi się taka perspektywa oglądania meczu, coś nowego, świeżego w tym smutnym jak pizda meczu.
Opublikowano 5 minut temu5 min Jasny chuj, ale to SAF jak słabe. Pomyśleć że to nie najsłabsza ekipa. Niech to jebnie i wracamy do 32 drużyn w turnieju.