Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Igor Thiago zaczynający Mundial w jedenastce Brazylii to niezła abstrakcja. Ale ok, ludzie jebią Ancelottiego jak każdego trenera narodowego, a widać że wcale nie boi się stawiać na nowych z Brentford.Oczekiwania jak zawsze spore. Widzę, że u bukmacherów Brazylia jest większym faworytem do złota niż Argentyna, mimo że to ci są dosłownie mistrzami oraz zmiażdżyli ich w eliminacjach. Bez ciśnienia dla Kanarinios.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Maroko ładne wejście w mecz z życiem i pazurem. Po tej kaszanie szwajcarskiej w końcu czuć, że ogląda się mundial :)
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Za wiele takich w fazie grupowej raczej sie nie zapowiada. Czekam na Chorwacja - Anglia w środę, jutro Holandia - Japonia, a tak to raczej bez szału. Szkoda, że Meksyk - Korea Południowa jest o 3 nad ranem, bo będzie pewnie walka o pierwsze miejsce w grupie.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. dobrze sprawdziłem, Szkoci grają dziś a ja myślałem że to w niedziele. Gin już jest i czekać na mecz
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 7 minut temu, Shen napisał(a):Za wiele takich w fazie grupowej raczej sie nie zapowiada. Czekam na Chorwacja - Anglia w środę, jutro Holandia - Japonia, a tak to raczej bez szału. Szkoda, że Meksyk - Korea Południowa jest o 3 nad ranem, bo będzie pewnie walka o pierwsze miejsce w grupie.Francja-Norwegia, Portugalia-Kolumbia
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Bielsa już powoli na zwyczajowym etapie wylotki z posady (tym razem u Urusów), więc może spręży się z kultowym full atakiem i jepnie Hiszpanię na więcej strzelonych 7 do 6. Byłoby pięknie.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Haiti toczy równy bój ze Szkocją. Ale sen mnie tak bierze że nie dam chyba rady oglądać drugiej połowy.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ben Gannon Doak to taki trochę nasz Pietuszewski, dobrze się go ogląda
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Przypominam, że to właśnie takim futbolowym prymitywom daliśmy się wyruchać w lidze narodów
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ależ dzień miał bramkarz Australii, ale spoko nocka/początek dnia bo po punkciku za każdy mecz na moje konto