Opublikowano 27 marca27 mar Autor 53 minutes ago, Lukas_AT said: Tez nie lubie zapowiadania gier na wiele lat przed premiera. Z drugiej jednak strony, gracze tez krytykuja studia, ktore siedza w milczeniu zbyt dlugo i oczekuja, ze wreszcie cos pokaza. Tak sie chyba Naughty Dog dostalo. A wiec trudno graczom dogodzic. Z dwojga złego już wolę wiedzieć nad czym pracują moje ulubione studia niż milczenie
Opublikowano 27 marca27 mar Godzinę temu, Lukas_AT napisał(a): Tak sie chyba Naughty Dog dostalo. A wiec trudno graczom dogodzic. No skoro od TLoU2 zaraz minie 5 lat to im się dostało za brak nowych zapowiedzi. Do tego skasowanie Frakcji nie pomogło. Jezeli Intergalactic wyjdzie w 2027 to będzie siedem lat, więc słabo.
Opublikowano 27 marca27 mar Może jeszcze skasują Wgl to najlepiej jakby każda grę zapowiadali 3/4 lata przed premiera. Super by było.
Opublikowano 27 marca27 mar Dla mnie optymalny czas zapowiedzi to rok przed premierą. A już na pewno nie powinno być takich patologii jak zapowiedź Wolverine'a od Insomniac sprzed 4 lat. Podejrzewam, że zapowiedzieli to Intergalactic, bo w ostatnim czasie sporo plotek latało, że w Naughty Dog nie dzieje się najlepiej. Skasowany duży projekt i same rimejki i remastery, więc chcieli pokazać, że nad czymś nowym pracują. W normalnych okolicznościach pewnie zobaczylibyśmy łysą kosmonautkę dopiero na tegorocznym Game Awards.
Opublikowano 27 marca27 mar Dla mnie jak nad czymś pracują to niech to ogłoszą, jak dają datę 2027 to wiem, że coś smażą i czekam na info na spokojnie. Ale często jak w przypadku ND nic nie mówili to potem niech się nie dziwią, że gracze psy ( ) na nich wieszają. Ale zdaję sobie też sprawę, że jak tylko pisną coś to jest grupa co będzie się cały czas domagać nowych wiadomości o grze.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. [Eurogamer] The Last of Us Part 2 online backlash prompted Naughty Dog's next star to get "bootcamp-ing" from Neil DruckmannThe star of Naughty Dog's next game has said she's received preparation for the role - and specifically the online reaction to it - from studio boss Neil Druckmann, following the online abuse previously kicked up around The Last of Us Part 2.Actress Tati Gabrielle will star as bounty hunter Jordan A Mun in Intergalactic: The Heretic Prophet, Naughty Dog's upcoming sci-fi project for PlayStation 5."Neil's been bootcamp-ing me. I know Troy [Baker]'s experience, I know Ashley [Johnson]'s experience..." Gabrielle told EW."I know Laura Bailey's experience," Gabrielle continued, referring to the backlash Bailey received for her turn as The Last of Us Part 2's Abby."I got a lot of love, but there was a lot of hate over me being a woman, me being a woman of colour, me having my head shaved, all these things that I didn't even actually initially see," Gabrielle said. "I'm out of the social media zeitgeist for that reason - but once I did, Neil [Druckmann] was like, 'Ignore it. No matter what, me and you, we're going to make something beautiful. We're going to make something that we're proud of'."Nic tylko trzymać kciuki, że nie złamią się pod oporem tysięcy bezmyślnych NPCków pokroju Josha i Obsa.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Fajnie byłoby, gdyby złamali się pod wpływem zdrowego rozsądku i po prostu zrobili dające się lubić, dobrze napisane postacie i historię, którą będzie się latami wspominać za jej zajebistość, a nie za debilizmy i silenie się na tanie kontrowersje.No ale na takie cuda nie liczę, bo wiem, jakie pojebane motywacje ma Druckmann - skoro spuszczony ze smyczy potrafił zjebać nawet pierwsze The Last of Us, pozwalając je tak zmasakrować w serialowej adaptacji to nie mam złudzeń, że chłop żyje we własnej, lewackiej bańce pod tytułem "ja wiem najlepiej, a komu się nie podoba to hejter, mizogin, rasista i jakiś fob".
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Pewnie. Ale można przy okazji nie grozić śmiercią aktorom podkładającym głos postaciom w gierce video.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Autor Grożenie śmiercią, wszelkiego rodzaju wyzwiska i inne tego typu akcje to skrajne skurwysyństwo. Niestety, świat social mediów taki jest i nie da się od debili uciec. Druckmann ma racje: ignorować. I NIE wrzucać debilnych postów i plakatów tak jak po Game Awards zrobiła ta aktorka. Brać przykład z Sucker Punch i aktorki grającej w Ghost of Yotei.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 9 godzin temu, Wredny napisał(a):Fajnie byłoby, gdyby złamali się pod wpływem zdrowego rozsądku i po prostu zrobili dające się lubić, dobrze napisane postacie i historię, którą będzie się latami wspominać za jej zajebistość, a nie za debilizmy i silenie się na tanie kontrowersje.No ale na takie cuda nie liczę, bo wiem, jakie pojebane motywacje ma Druckmann - skoro spuszczony ze smyczy potrafił zjebać nawet pierwsze The Last of Us, pozwalając je tak zmasakrować w serialowej adaptacji to nie mam złudzeń, że chłop żyje we własnej, lewackiej bańce pod tytułem "ja wiem najlepiej, a komu się nie podoba to hejter, mizogin, rasista i jakiś fob".Z jednej strony tak. Z drugiej natomiast jego zdrowy rozsądek mówi, że zrobił kultowy już tytuł dla Sony a następnie wyprodukował serial, który zgarnął mocarne oceny od krytyków i zarobił furę hajsu dając zielone światło na kolejne sezony. Jako gracz mam do tego typa sporo zastrzeżeń ale podejrzewam, że jakbym nim był to bym dalej podążał tą drogą.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Drukman jest jaki jest, ale nie można udawać, że jego wkład w branżunię nie był bardzo duży. Wyreżyserował i napisał scenariusz do The Last of Us i Uncharted 4, czyli dwóch absolutnie wybitnych moim zdaniem gier, miał też ogromny wkład przy Uncharted 2, czyli kolejnego GOTY. Przy TLoU2 zdecydował się na kilka odważnych, kilka mocno kontrowersyjnych kroków, ale obecnie oglądając ekranizację dwójki, zaczynam doceniać bardziej pisarstwo Druckmanna. Serial pokazał, że dało się opowiedzieć tę historię w duuużo gorszy sposób.Poza tym dwójka pod względem gameplayowym i audiowizualnym to był wciąż absolutny top. Dlatego ja z umiarkowanym entuzjazmem czekam na Intergalactic. Naughty Dog w ostatnich 30 latach nie wypuściło złej gry i nie sądzę, żeby miało się to zmienić.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor Zobaczymy jak bardzo na formę Naughty Dog wpłynęło zarządzanie sonowskiego Berniego Stollara.
Opublikowano 55 minut temu55 min Co innego krytyka a co innego wysyłanie gróźb śmierci, bo coś tam się komuś nie spodobało, no ludzie drodzy xD