Opublikowano czwartek o 17:201 dzień Oj tam na telefonie różnicy nie widać, a na konsoli też nie zobaczę bo pro nie mam.
Opublikowano czwartek o 22:061 dzień Ja tez nie posiadam Pro i chyba nawet nie zamierzam juz nabywać takowej konsoli. Po kupnie edycji Limitowanej nie wyobrażam sobie grania na innym sprzęcie. Tym bardziej ze pracuje wzorowo, bez zadyszki. Oczekuje ze nie będzie jakiś większych niedogodności od deweloperów first party. Wręcz wymagam tego, gdyz zamierzam spędzić w tym świecie mnóstwo swojego drogocennego czasu
Opublikowano wczoraj o 06:40 1 dzień Już przestańmy z tym pro, gra wygląda pięknie, rusza się świetnie, a HM nigdy nie było Naughty Dog. GTA6 to będzie powód by wymieniać konsole, czy intergalactic.podpisany:człowiek z ps5 basic, bez piniendzy na pro i bez łączy hdmi 2.1 w tv
Opublikowano wczoraj o 07:36 1 dzień Chłopaki żartowałem xD.Akurat Sarosik różnice raczej marginalne, gra super zoptymalizowana jak każdy ex.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Exy to prosze robic ładne na bazową, mogę grac w 40 fps. ;) no moze nie w sarosa ale w łysa baba the game pewnie tak.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Z jednej strony opcja wyboru poziomu trudności przyciągnie więcej graczy, co z finansowego punktu widzenia jest dobrym rozwiązaniem. Grałem jednak w gry, które oferowały poziomy, lecz ten rekomendowany przez twórców często dostarczał najlepszych przeżyć. W Returnal brak poziomu trudności sprawiał, że musiałem się po prostu stać lepszy. Nawet po kilkunastu próbach wielu graczy skusiłoby się na obniżenie poziomu tylko po to, aby ukończyć poziom. W przypadku ich braku, albo się poddajesz, albo stajesz się lepszy i właśnie to tak bardzo podobało mi się w poprzedniej grze Housemarque. Wiele osób mówi też, że Returnal pod koniec nie był trudną grą. Myślę, że opinia ta jest właśnie efektem tego, że po drodze stali się oni po prostu lepsi w tej grze. To samo mogę powiedzieć o sobie. Na początku było bardzo ciężko - pierwszy boss mnie rozwalał kilkanaście razy zanim go pokonałem. Kolejne światy nie były już tak wymagające za wyjątkiem tego śnieżnego. Moje umiejętności w tej grze pod koniec sprawiały, że pokonywanie kolejnych przeciwników było tylko kwestią czasu. Mam nadzieję, że Saros będzie również wspaniałym przeżyciem.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Też wolałbym jeden trundy poziom trudności, ale widać że chcieli w każdym zakresie coś dodać/poprawić, a to tylko na podstawie trailerów.Returnal miał ok. 330 pomieszczeń, ciekawe jak w Saros.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Co sie robi jak gra nie trafia do mainstreamu?Nerfi sie i dodaje co opa. Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez Schranz1985
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dla mnie niech dadzą wymagający poziom jako standard a jak ktoś chce łatwiej to sobie zmieni na łatwiejszy żeby był dostępny bo jednak kasa jest ważna żeby nie poszło kolejne studio do piachu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jak zaoraliby Housemarque to w życiu nie kupię ps6 ( na pewno się przejmą ). Miejmy nadzieję, że oczekują sprzedaży trochę większej od Returnal, a nie 3 krotnie.