Opublikowano 18 czerwca18 cze 11 godzin temu, Mantis napisał(a):W sumie zdziwiony byłem, że nikt jeszcze nie wrzucał nic o wrażeniach z gazety.Po kupujemy w sklepiku, żeby nie nabijać prowizji pośrednikom. Paczkomat był dzisiaj o 7:13.
Opublikowano 18 czerwca18 cze 11 godzin temu, Perez napisał(a):Takie odbiory osobiste do rozważenia ;) Po odbiór osobisty bardziej przyjeżdżać do Szanownego Kierownika z pudełkiem czekoladek czy butelką wódki?
Opublikowano 18 czerwca18 cze Autor Godzinę temu, Pix napisał(a):Po odbiór osobisty bardziej przyjeżdżać do Szanownego Kierownika z pudełkiem czekoladek czy butelką wódki?Why not both ;)
Opublikowano 18 czerwca18 cze Żadnej wódki, jeden właściciel już chlał i nic z tego dobrego nie wyszło. Perez musi być czujny jak ważka.
Opublikowano 18 czerwca18 cze Perez to wydaje mi się, że jest takim typem człowieka, co nawet po wypiciu ogromnych ilości alkoholu zachowuje klasę.
Opublikowano 18 czerwca18 cze Autor @Pix jak widzisz, niestety @SlimShady zabrania, ale to weź chociaż te czekoladki z rumem, żeby cokolwiek!!11 ;)
Opublikowano 18 czerwca18 cze Otworzyłem w końcu, wyjmując z przezroczystej koszulki, pełny nadziei.I mym oczom ukazał się on...SpoilerCHRONO CROSS
Opublikowano 18 czerwca18 cze Autor Niestety jak to Czytelnicy wyłapali ze tego wrzucanego spisu to już numer dawno był w druku :/ To taka kurczę akcja z cyklu "najciemniej pod latarnią" - poprawialiśmy masę czasami wyłapanych pierdółek choćby w oceniaczkach, a to jak na złość w spisie takie coś. A najlepsze, że i na okładce, i na grzbiecie jest OK.
Opublikowano 18 czerwca18 cze Następnym razem wrzuć spis treści przed drukiem to nie będzie problemu Pytanie kto tam wpisał Cross?
Opublikowano 18 czerwca18 cze „Nigdy do niczego sie nie przyznawaj, zlapia cie pijanego w samochodzie to mow ze nie piles, znajda ci dolary w kieszeni mow ze to pozyczone spodnie, a jak forumowicze psxextreme info wytkna ci blad w spise tresci, mow ze to nie twoj spis tresci”
Opublikowano 18 czerwca18 cze Robiłem ten spis na sam koniec, tuż przed drugą operacją, jeszcze zamykając numer właściwy, no ale nie jest to usprawiedliwienie. To moje niedopatrzenie. Tak więc nie strzelać do Pereza to tylko posłaniec!
Opublikowano 18 czerwca18 cze Właśnie przeglądam pobieżnie, i już znalazłem babola, a mianowicie strona 34. Po bokach logo Finala 4 są sprite-y postaci z FF5, a w oceniaczce jest boxart Zeldy.
Opublikowano 18 czerwca18 cze Przydaliby się jacyś betaczytelnicy, jak błąd w spisie treści został wyłapany w minute po wrzucie, a kolejne babole po szybkim przekartkowaniu wychodza.
Opublikowano 18 czerwca18 cze Dobra, mam drugiego babola. Recka Star Ocean, sprite-y postaci są z dwójki. Więcej nie widziałem.Szkoda że nie ma nic na temat rozszerzenia Turbo, ale to w sumie było mało popularne i tylko w Japonii.Aromat top
Opublikowano 18 czerwca18 cze Czy jest lepszy art na SNES niż z tej okładki?Odp.: Nie, nie ma.Dzięki @Perez i spółka za dowiezienie!
Opublikowano 18 czerwca18 cze W dniu 15.06.2025 o 10:20, macGyver napisał(a):Podsumowując: sortowanie spisu recenzji w spisie treści według kolejności stron w zasadzie nie broni się żadnym argumentem, poza takim, że jest wszystko wypisane po kolei.No akurat alfabetycznie to nie po kolei.
Opublikowano 18 czerwca18 cze 9 minut temu, Jutrzen napisał(a):No akurat alfabetycznie to nie po kolei.Są dwie kolejności: alfabetyczna i według stron. Tylko w wyjątkowych (ustawionych celowo) sytuacjach jedna i druga byłaby identyczna ;)Dobra, nie ma sensu wałkować tego tutaj dalej, bo wiemy w czym rzecz i jak to wygląda w rzeczywistości. Nie jestem Ci wrogiem (żeby była jasność), bo akurat cenię takie uwagi językowe, z jakimi tutaj przychodzisz (też dorzucę swoje trzy grosze do numeru 333; i nie tylko), chociaż może niektóre są nieco na wyrost.A teraz już spadam, bo ludzie tu mają spotrzeżenia we właściwym temacie ;-)
Opublikowano 18 czerwca18 cze Zapach farby, to poczułem już po wyjęciu zamkniętej koperty z paczkomatu... ;)Babol z Chrono w spisie treści naprawdę mocny... Miałem nadzieję, że takie coś będzie wyłapane przed wysłaniem do druku. Tym bardziej, że mówimy o grze, która w tym przypadku ma aż dwie okładki...A propos, okładka FFVI strasznie słaba na żywo. Okrutnie rozmazana grafika, do tego stopnia, że trochę żałuje wyboru. Najwyżej będzie to egzemplarz do klopa. Limitka super za to.
Opublikowano 18 czerwca18 cze Faktycznie pachnie pięknie. No i te screeny z epoki piksela łupanego, ale co zrobić- takie czasy i urok tych gier.
Opublikowano 18 czerwca18 cze @Perez czy PDF będzie dostępny dla kupujących w sklepie PE czy nie ma takich planów?
Opublikowano 18 czerwca18 cze Autor 11 minut temu, Grześ napisał(a):@Perez czy PDF będzie dostępny dla kupujących w sklepie PE czy nie ma takich planów?Oczywiście, że będzie. Planuję jutro, max piątek wrzucić i wtedy podepnie się pod zamówienia.