Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

• Odpowiedzi 814
  • Wyświetleń 62,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przepraszam że tak bezpośrednio, ale niesamowity z ciebie facet.

• Co ty pierdolisz randomie, x-com to jedna z najlepszych gier turowych!

• Jest 8:30. Paczka została wydana do doręczenia już ponad godzinę temu. Dzwonię na infolinię Inpostu i mówię babce, że w tej paczce jest nowe Nintendo i to jest skandal, że jest tak długo przetrzymywan

Opublikowano

12:00 już, pora na opinie czy warto nie warto?, trochę portfel swędzi ;)

Opublikowano

W Media Expert w którym zamówiłem inwentaryzacja do 14:00 xD

Dlatego pojechałem do drugiego, wziąłem z półki i elo xD.

Także no, szczujcie dalej że zabraknie xD

Opublikowano

Nikt nie szczuł, od początku mówiłem że na pewno na luzie S2 będzie do wzięcia z półki w dzień premiery )

To ludzie tutaj sie wzajmnie nakrecali i robili preordery w kilku sklepach jakby to było niewiadomo co

Opublikowano

Czuć sprzet PREMIUM w łapie obama

Transferek po wifi 5ghz szybciutko idzie

Opublikowano

Jak by komuś brakło w sklepie, to olx uratuje Wam życie ;)

Wystarczy dla każdego... cebula

Zrzut ekranu 2025-06-05 123144.png

Opublikowano

w EURO RTV nic nie mieli, ciekawe..

x-komy, Empiki mają powystawiane na froncie

w MM mają prosto z półki duże ilości

Opublikowano

w media expert do dostania bez problemu też

Opublikowano

MM odebrane. Uff! To do roboty! Życzę Wam dobrej gry i bezpiecznego użytkowania bye

Opublikowano

Switch od Nintendo dotarł do Polski i jutro ma być u mnie.

Screenshot_20250605_144448.jpg

Opublikowano

Jeśli ktoś ma problem z brakiem kodu odbioru w MediaMarkt, warto podjechać na miejsce i zapytać. Okazało się, że MM w mojej okolicy towar był jeszcze wypakowywany, ale po podaniu numeru zamówienia udało się go szybciej zlokalizować i odebrać. Co prawda musiałem poczekać około godziny, ale było warto )

Również zastanowię się następnym razem czy warto jest w ogóle rozpatrywać kolejne preordery w MM, bo przy zamawianiu XSX takich problemów nie było

Opublikowano

Stara baba od zamówień w MM była w ciężkim szoku, że dziś tyra przy samych Switchach. Sprzęcik już na fotelu pasażera, będę się do niego dobierał wieczorkiem, pozdrawiamfsg

Opublikowano

kod odbioru dostałem z MM o 15 przy obsłudze kilka osób mówiące że nie otrzymali jeszcze kodu, pracownicy obsługi załatwiali lecieli tylko na magazyn i tyle. Warto podjechać i zapytać bo podejrzewam że do załatwienia temat na miejscu.