Opublikowano czwartek o 09:202 dni @jimmy jedź do MM odebrać na oświadczenie, jak mają na stanie to wydadzą
Opublikowano czwartek o 09:422 dni 12:00 już, pora na opinie czy warto nie warto?, trochę portfel swędzi ;)
Opublikowano czwartek o 09:482 dni W Media Expert w którym zamówiłem inwentaryzacja do 14:00 xDDlatego pojechałem do drugiego, wziąłem z półki i elo xD.Także no, szczujcie dalej że zabraknie xD
Opublikowano czwartek o 09:582 dni Nikt nie szczuł, od początku mówiłem że na pewno na luzie S2 będzie do wzięcia z półki w dzień premiery To ludzie tutaj sie wzajmnie nakrecali i robili preordery w kilku sklepach jakby to było niewiadomo co
Opublikowano czwartek o 10:272 dni Czuć sprzet PREMIUM w łapie Transferek po wifi 5ghz szybciutko idzie
Opublikowano czwartek o 10:322 dni Jak by komuś brakło w sklepie, to olx uratuje Wam życie ;) Wystarczy dla każdego...
Opublikowano czwartek o 10:472 dni w EURO RTV nic nie mieli, ciekawe..x-komy, Empiki mają powystawiane na froncie w MM mają prosto z półki duże ilości
Opublikowano czwartek o 11:452 dni MM odebrane. Uff! To do roboty! Życzę Wam dobrej gry i bezpiecznego użytkowania
Opublikowano czwartek o 13:062 dni Jeśli ktoś ma problem z brakiem kodu odbioru w MediaMarkt, warto podjechać na miejsce i zapytać. Okazało się, że MM w mojej okolicy towar był jeszcze wypakowywany, ale po podaniu numeru zamówienia udało się go szybciej zlokalizować i odebrać. Co prawda musiałem poczekać około godziny, ale było warto Również zastanowię się następnym razem czy warto jest w ogóle rozpatrywać kolejne preordery w MM, bo przy zamawianiu XSX takich problemów nie było
Opublikowano czwartek o 13:302 dni Stara baba od zamówień w MM była w ciężkim szoku, że dziś tyra przy samych Switchach. Sprzęcik już na fotelu pasażera, będę się do niego dobierał wieczorkiem, pozdrawiam
Opublikowano czwartek o 15:542 dni kod odbioru dostałem z MM o 15 przy obsłudze kilka osób mówiące że nie otrzymali jeszcze kodu, pracownicy obsługi załatwiali lecieli tylko na magazyn i tyle. Warto podjechać i zapytać bo podejrzewam że do załatwienia temat na miejscu.