Skocz do zawartości

PSX EXTREME 332

Featured Replies

Opublikowano
15 godzin temu, Pix napisał(a):

Podtrzymujesz swoje postanowienie, że w tym roku nie ogrywasz nowości? Chociaż w sumie remaster Croca ograłeś, ale pewnie da się to jeszcze wybronić ;)

No i co jeśli Silent Hill f wyjdzie jednak w 2025?!

Było fajne, póki trwało, ale kupiłem Switcha 2, więc BANANZA xD

• Odpowiedzi 154
  • Wyświetleń 6,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja tam bym na pełno reklam się nie obraził ;) Natomiast gdyby nawet tak było to my zawsze mamy opcję dorzucenia stron. Dzisiaj rano świeżutka dostawa, już się powoli pakują numery i jutro w trasę.

• Majówka sprzyja czytelnictwu, więc PE332 splatynowałem wyjątkowo szybko. I dobrze, teraz dwutygodniowa przerwa do albumu o Silent Hillu, więc może człowiek zdąży jakąś książkę przeczytać. Kilka słów o

• a proszę bardzo ;) HYDE PARK 332 Aktualnie: Guilty Gear STRIVE, Fatal Fury City of the Wolves, Breath of Fire odp. na pytanie:  przeglądanie PPE Kwietniowy numer miał mieć kilka żarcików, ale klasy

Opublikowano
37 minut temu, Piechota napisał(a):

Było fajne, póki trwało, ale kupiłem Switcha 2, więc BANANZA xD

A mówiłeś, że Switch 2 wjedzie tylko pod warunkiem nowego Mariana 3d! Człowiek słabej woli! A ja głupi tak podziwiałem Twoje postanowienie.

Opublikowano
2 minuty temu, Pix napisał(a):

A mówiłeś, że Switch 2 wjedzie tylko pod warunkiem nowego Mariana 3d! Człowiek słabej woli! A ja głupi tak podziwiałem Twoje postanowienie.

Ta gra ma wypisane Nintendo EPD na czole, zakładam z dużą pewnością, że to jest nowy Marian 3D!

(Ale tak w dodatku istnieje jeszcze jeden, bardzo z życia już powód, dla którego kupiłem tego Switcha. Wkrótce wyjaśnię. A jeszcze dodatkowiej sytuacja na rynku na tyle niepokoi, że znowu będzie powtórka z PS5, którego potem miesiącami szukałem w normalnej cenie, by zgarnąć egzemplarz, póki jest to łatwe)

Edytowane przez Piechota

Opublikowano
39 minut temu, Piechota napisał(a):

Ta gra ma wypisane Nintendo EPD na czole, zakładam z dużą pewnością, że to jest nowy Marian 3D!

(Ale tak w dodatku istnieje jeszcze jeden, bardzo z życia już powód, dla którego kupiłem tego Switcha. Wkrótce wyjaśnię.)

Znowu ta tajemniczość.

Ale spoko, ja tam się cieszę. Przynajmniej będzie okazja, żeby poznać Twoją opinię o najnowszych giereczkach. Brakowałoby mi tego!

Opublikowano

Powoli pochłaniam 332 i myślę, że trochę obszerniej można było potraktować tematy o serialu TLoU i o DSJ. Te dwustronnicowe artykuły z dużymi grafikami czyta się w moment i czuć, że temat potraktowany jest raczej powierzchownie, chciałoby się więcej. :)