Opublikowano czwartek o 06:391 dzień 15 godzin temu, Pix napisał(a):Podtrzymujesz swoje postanowienie, że w tym roku nie ogrywasz nowości? Chociaż w sumie remaster Croca ograłeś, ale pewnie da się to jeszcze wybronić No i co jeśli Silent Hill f wyjdzie jednak w 2025?!Było fajne, póki trwało, ale kupiłem Switcha 2, więc BANANZA xD
Opublikowano czwartek o 07:181 dzień 37 minut temu, Piechota napisał(a):Było fajne, póki trwało, ale kupiłem Switcha 2, więc BANANZA xDA mówiłeś, że Switch 2 wjedzie tylko pod warunkiem nowego Mariana 3d! Człowiek słabej woli! A ja głupi tak podziwiałem Twoje postanowienie.
Opublikowano czwartek o 07:221 dzień 2 minuty temu, Pix napisał(a):A mówiłeś, że Switch 2 wjedzie tylko pod warunkiem nowego Mariana 3d! Człowiek słabej woli! A ja głupi tak podziwiałem Twoje postanowienie.Ta gra ma wypisane Nintendo EPD na czole, zakładam z dużą pewnością, że to jest nowy Marian 3D!(Ale tak w dodatku istnieje jeszcze jeden, bardzo z życia już powód, dla którego kupiłem tego Switcha. Wkrótce wyjaśnię. A jeszcze dodatkowiej sytuacja na rynku na tyle niepokoi, że znowu będzie powtórka z PS5, którego potem miesiącami szukałem w normalnej cenie, by zgarnąć egzemplarz, póki jest to łatwe) Edytowane czwartek o 07:301 dzień przez Piechota
Opublikowano czwartek o 08:041 dzień 39 minut temu, Piechota napisał(a):Ta gra ma wypisane Nintendo EPD na czole, zakładam z dużą pewnością, że to jest nowy Marian 3D!(Ale tak w dodatku istnieje jeszcze jeden, bardzo z życia już powód, dla którego kupiłem tego Switcha. Wkrótce wyjaśnię.) Znowu ta tajemniczość.Ale spoko, ja tam się cieszę. Przynajmniej będzie okazja, żeby poznać Twoją opinię o najnowszych giereczkach. Brakowałoby mi tego!
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Powoli pochłaniam 332 i myślę, że trochę obszerniej można było potraktować tematy o serialu TLoU i o DSJ. Te dwustronnicowe artykuły z dużymi grafikami czyta się w moment i czuć, że temat potraktowany jest raczej powierzchownie, chciałoby się więcej. :)