Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Wygląda zajebiście, ale coś czuję, że będzie odejście od horroru i pójście w stronę akcyjniaka znowu
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Autor Pokazali Raccoon city, jestem ciekaw jak duze beda lokacje i jak bardzo to będzie dropić
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. W tym trailerze wiecej Alana Wakea niz Residenta co nie zmieni faktu ze wyglada wykurwiscie i az sie rozbudzilem jak to pokazali
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. No powrotu do Raccoon to się kompletnie nie spodziewałem. Ciekawe czy ta blondi to nowa protagonistka.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Chociaż sam pomysł, żeby wrócić po latach do raccoon jest genialny. Powrót na zniszczony przez bombę atomową posterunek policji? Jeszcze jak
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 1 minutę temu, Josh napisał(a):No powrotu do Raccoon to się kompletnie nie spodziewałem. Ciekawe czy ta blondi to nowa protagonistka.To pewnie córka Ethana
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Kurde ale chcialbym 3rd person perspective i kogos z czolowki protagonistow a mi to wyglada na fpp i jakas nowa postac choc chyba ona byla w code veronica przedstawiona?
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 2 minuty temu, Zwyrodnialec napisał(a):To pewnie córka Ethanataki fan Residentów, że nie grał w Outbreak?
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. FPP, open-world i ciul wie co jeszcze xdAle dygnął w chuj jak tylko REengine zobaczyłem na jej mordzie xD
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. To córka Alyssy z outbreak. Trailer średni ale jak zobaczyłem raccoon po atomówce. znowu będzie spooky, giga jarańsko i czekam na gameplay
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. FPSowe Residenty mnie jakoś nie kręciły, natomiast nie ukrywam, że zagranie kartą "Raccoon City" podbiło moje zainteresowanie.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 26 minut temu, Figaro napisał(a):taki fan Residentów, że nie grał w Outbreak?Dobrych RE, nie wszystkiego. Grałem w obie dawno temu. Średniaki o których trudno pamiętać. Grałem też np w RE Revelations i pamiętam, że grało się kimś jeszcze poza Jill i Chrisem, ale bez zerknięcia w google nawet nie kojarzę imion.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Jakoś wierzę że to będzie TPP i jednak nie open world, tylko takie dużo większe Village. Powrót do RC wydaje się grubymi nićmi szyty (serio ktoś tam wybudował nowe miasto obok krateru?), ale umówmy się: nikogo to nie obchodzi, bo każdy z nas marzył o kolejnym pełnoprawnym Residence w tej scenerii.Fajnie jakby była dwójka grywalnych bohaterów z osobnymi lokacjami i zazębiającym się story czyli blondyna i Leon. Nie czarujmy się, znani i lubiani bohaterzy młodsi już nie będą, to może być ostatnia okazja żeby zagrać kimś ze starej gwardii. Ciekawe kim jest ten ziomek siedzący w fotelu, może odkurzą Weskera xdO gameplay jestem spokojny i liczę na powrót do formy z RE7 / RE2R, czyli idealny balans między eksploracją, zagadkami i walką. Totalnie day 1 i mam nadzieję że mnie jakiś rak nie wykończy do lutego albo coś nie pierdolnie na pasach, bo muszę w to zagrać Edytowane 17 godzin temu17 godz. przez Josh
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 2 godziny temu, Pupcio napisał(a):To córka Alyssy z outbreak.Przypadek, ze koniec Outbreak pokazywal wlasnie to?
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Będą polskie napisy, no chyba że steam wprowadza w błądResident Evil Requiem na SteamResident Evil Requiem na SteamRequiem dla zmarłych. Koszmar dla żywych.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Nie zdziwię się jak znowu zaczną z FPP, a w wersji ostatecznej dadzą TPP z DLC. Trailer przypomina faktycznie Alana Wake’a niż RE.Krąży teoria, że może być to last dance Leona. Zaczął w Racoon City, skończy w Racoon City, chociaż chciałbym się mylić.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Waznze cos pokazali. Niewiele ale zawsze cos. Premiera juz w lutym wiec bardzo niedlugo zacznie sie wysyp informacji.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Leakerzy a zwłaszcza golem to się mogą w łeb pierdolnąć....tyle lat pisania że na wyspie będzie akcja xddddZwiastun super, powrót na stare śmieci jeszcze lepiej.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Oby tylko nie fpp bo jeśli chodzi o klimat to widzę że to typu siódemkowa straszność, więc szansa że capcomowi odjebało i będzie powtórka z re6 spadła praktycznie do zera
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Capcom nieźle to rozegrał na Summer Fest ale wreszcie to mamy, wyczekiwania dobiegł kres i za 8mc ruszamy do RC. Jeszcze nie wszystko zostało pokazane, czekamy na kolejnych bohaterów. Gameplay w sierpniu na gamescom
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Oby więcej takich poranków, gdzie człowiek wstaje i atakuje go zajebisty trailerek nowego RE