Opublikowano 10 godzin temu10 godz. RE8 84% ;]Za Chrisa który wielkim kluczem francuskim robił pojazd z umysłu 10 latka w podziemiach fabryki pełnej tysięcy wrogów. Robił stuk- stuk, pruk - pruk i dopiero Ethan go znalazł.To zdecydowanie średnia w tej serii nie ma znaczenia.Obstawiam 89.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Co się stało z tymi graczami, że obstawiają oceny na meta... a zapominają o peaku na steam, ja obstawiam 180k.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 10 minut temu, Czokosz napisał(a):Co się stało z tymi graczami, że obstawiają oceny na meta... a zapominają o peaku na steam, ja obstawiam 180k.Wszystko poniżej 2 mln będzie rozczarowaniem dla inwestorów.STAGNACJA!
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ciekawe czy Capcom podazy sciezka innych developerow i wprowadzi ten dosc popularny ostatnio tryb: story mode
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Moze jestem inny, ale bardziej jara mnie Pragmata niż kolejny RE. Chyba że będzie tak dobry jak RE2R.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 4 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):Wszystko poniżej 2 mln będzie rozczarowaniem dla inwestorów.STAGNACJA!2mln to pewnie w pre-orderach poszło.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 28 minut temu, Plugawy napisał(a):Moze jestem inny, ale bardziej jara mnie Pragmata niż kolejny RE. Chyba że będzie tak dobry jak RE2R.Nic nie wskazuje na to, żeby miało być inaczej. Przez 7 lat (kurva, kiedy to zleciało?) mieli czas, żeby doszlifować skilla, więc jest opcja że gierka będzie nawet lepsza.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Byc moze ograniczenia wynikaja z silnika RE engine a nie samego skila. W krotce sie przekonamy. Ja obstawiam 93
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Tak odnośnie soundtracku z wersji deluxe to jest potwierdzenie, że to utwory z RE2. Trochę dziwne, że olali muzykę z RE3.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Requiem pewnie ma jak najbardziej kojarzyć się z RE2, więc to mnie akurat nie dziwi że soundtrack będzie się odnosić do tej odsłony.