Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Jak jesteście bardzo uczuleni na spoilery to radzę całkowicie omijać ppe. Od razu na dzień dobry wali po oczach tytuł recenzji, który już może za dużo sugerować.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Takie ghost survivors jak w dwójce byłoby ok. Przetrwanie szeryfem to był czysty hardkor.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Meh, licze na coś w stylu rev 2 a w najgorszym wypadku merce z re4. Te tryby z dwójki dobre do odpalenia na raz
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 57 minut temu, Pupcio napisał(a):No już przed premierą mówili że tą częścią chcą z grubsza w końcu zakończyć wątek umbrelli i rc ( 50 raz xD) więc nie dziwota, i chyba tym razem nie zrobili z tego takiego cyrku jak w re6Z głównymi częściami znam się dość dobrze, ale gdyby w grze pojawiła się jakaś trzecioplanowa postać z animacji sprzed 10 lat to zgłoszę się do ciebie Pupcio
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. UV bezspoilerowo przedstawia wrażenia. Dowiedziałem się tego co chciałem a jednocześnie nie zostały mi zdradzone żadne niespodzianki w sprawie bossów, wrogów czy fabuły. Tak że jak ktoś chciałby się czegoś rzeczowo dowiedzieć a boi się spoilerów to warto posłuchać UV. A ziomek wbił w grze ponad 40h i skończyłem na najwyższym poziomie trudności.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Aż tak raczej nie popłyną, ale dalej żywie nadzieje że pojawi sie ktoś z outbreaka
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jak dla mnie za dużo konkretów już tu lata, o recenzjach nie wspominając. Miłego grania wszystkim życzę i do zobaczenia po rozpykaniu gierki
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ta, też się już wymeldowuję, żeby nie kusić losu. Widzimy się w mieście szopów chłopaki
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 godzinę temu, suteq napisał(a):Dowiedziałem się tego co chciałem...Ja dowiedziałem się, że nie znalazł jednej znajdźki i czeka na poradniki
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Czy to ma play anywhere? Można kupić za 234 zł na xboxa ale nie będę tego ogrywał na series s
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mam nadzieję ze chociaż hardcore będzie jakimkolwiek minimalnym wyzwaniem.A jak nie to smuteczek i trzeba czekać na Saros. No i oczywiście czekam na wersję vr to tu znow zapewne będzie petarda.