Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Jak jesteście bardzo uczuleni na spoilery to radzę całkowicie omijać ppe. Od razu na dzień dobry wali po oczach tytuł recenzji, który już może za dużo sugerować.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Takie ghost survivors jak w dwójce byłoby ok. Przetrwanie szeryfem to był czysty hardkor.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Meh, licze na coś w stylu rev 2 a w najgorszym wypadku merce z re4. Te tryby z dwójki dobre do odpalenia na raz
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 57 minut temu, Pupcio napisał(a):No już przed premierą mówili że tą częścią chcą z grubsza w końcu zakończyć wątek umbrelli i rc ( 50 raz xD) więc nie dziwota, i chyba tym razem nie zrobili z tego takiego cyrku jak w re6Z głównymi częściami znam się dość dobrze, ale gdyby w grze pojawiła się jakaś trzecioplanowa postać z animacji sprzed 10 lat to zgłoszę się do ciebie Pupcio
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. UV bezspoilerowo przedstawia wrażenia. Dowiedziałem się tego co chciałem a jednocześnie nie zostały mi zdradzone żadne niespodzianki w sprawie bossów, wrogów czy fabuły. Tak że jak ktoś chciałby się czegoś rzeczowo dowiedzieć a boi się spoilerów to warto posłuchać UV. A ziomek wbił w grze ponad 40h i skończyłem na najwyższym poziomie trudności.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Aż tak raczej nie popłyną, ale dalej żywie nadzieje że pojawi sie ktoś z outbreaka
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Jak dla mnie za dużo konkretów już tu lata, o recenzjach nie wspominając. Miłego grania wszystkim życzę i do zobaczenia po rozpykaniu gierki
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Ta, też się już wymeldowuję, żeby nie kusić losu. Widzimy się w mieście szopów chłopaki
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 1 godzinę temu, suteq napisał(a):Dowiedziałem się tego co chciałem...Ja dowiedziałem się, że nie znalazł jednej znajdźki i czeka na poradniki
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Czy to ma play anywhere? Można kupić za 234 zł na xboxa ale nie będę tego ogrywał na series s
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Mam nadzieję ze chociaż hardcore będzie jakimkolwiek minimalnym wyzwaniem.A jak nie to smuteczek i trzeba czekać na Saros. No i oczywiście czekam na wersję vr to tu znow zapewne będzie petarda.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Po 5h jest ok, z godziny na godzine coraz lepiej. Prawdę mówiąc wolałbym żeby gra nie przeskakiwała na Leona.Minusy:Kretyńskie akcje, Leon tu już ma 20 IQ,Wszystko znowu betonowe jego mać jak w 8ce. Kwiaty z 1 tekstury, firany ze stali,Stękanie bohaterki na granicy groteski,Słaby początek.Pamiętacie te piękne zasłony z trailera? Wiecie jak reagują na głównego bohatera? Animacja powiewu się cofa, tragedia. Odbicia w lustrach? Jesteśmy wampirami.Ale pewnie tylko mi to przeszkadza.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 godzinę temu, Rtooj napisał(a):Pamiętacie te piękne zasłony z trailera? Wiecie jak reagują na głównego bohatera? Animacja powiewu się cofa, tragedia.Sprytny dev z Ubi założyłby tam żaluzje - problem solved.Sztywne otoczenie nieodbiegające od ósemki było widać już po gameplayach. Mi nie przeszkadzało.. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Plackus
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Gracze w 1996:„O kur*a jeb*ny doberman wypierd*lil na mnie z rozjeban*go okna, wooow”Gracze w 2026:„Faktura tej firanki nieladnie pachnie cementem trzeciej generacji; zaobserwowalem efekt odwroconej cyrkulacji powietrznej”
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. rtooj kłamie bo na ps5 jest rozmazana papka w lustrach a nie brak odbić więc nie gramy wampirami. A jak chcecie odbicia ostre jak brzytwa (takie wiecie jak robili na ps2 25 lat temu) to musicie kupić kąkuters i karte graficzną za 5k
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Komu by się teraz chciało renderować scenę dwukrotnie dla odbić w lustrze jak za czasów 6 generacji. Teraz cyk rozmazana papka i fajrant.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 24 minuty temu, Pupcio napisał(a):rtooj kłamie bo na ps5 jest rozmazana papka w lustrach a nie brak odbić więc nie gramy wampirami. A jak chcecie odbicia ostre jak brzytwa (takie wiecie jak robili na ps2 25 lat temu) to musicie kupić kąkuters i karte graficzną za 5kSą lustra gdzie jest odbicie pomieszczenia. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Rtooj
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Gunplay jest lepszy niż w 8? Bo tam strzelaliśmy kulkami przez całą grę. To właściwie mnie najbardziej interesuje.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. wiele recenzji potwierdza ze gunplay lepszy niz osemka Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Plackus
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 14 minut temu, agst napisał(a):Gunplay jest lepszy niż w 8? Bo tam strzelaliśmy kulkami przez całą grę. To właściwie mnie najbardziej interesuje.Grace jest super pod względem gameplayu, u niej jest wszystko co najlepsze z re2r i re7, strzelanie też dobre. W kwestii ilości skrzyń i latania to nawet bym powiedział że jest tu klimat re1. Czyli najlepsze skojarzenia.Leonem grałem na razie 5 minut, to co było na gameplayach, od razu przeskoczyliśmy do etapu wioskowego w re4+widowiskowość re6, nawet nie ma gry wstępnej. 24 minuty temu, k0ntra napisał(a):Odbicia? Resident Evil 1, PlayStation - 1996 r.No niestety, ekipa od RE to wyrobnicy. Za krzty ambicji, rozdzielczość tekstur też nie zachwyca.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Panowie mam problem z grą, przycisk Graj nie działa, jakieś pomysły?