Opublikowano wczoraj o 18:22 1 dzień 70 dolarów, a oni dają obrazki z chat gpt. Plucie na graczy nigdy wyjdzie z mody.
Opublikowano wczoraj o 19:38 1 dzień W serii CoD bez zmian. Po fajnej części - musi wyjść crapishon. W ostatniej odsłonie trzasnąłem platynę, a w zombiaki nabiłem chorą ilość godzin. Tę część odpuszczam. Za rok pewnie się zrehabilitują i tak w kółko.
Opublikowano wczoraj o 20:39 1 dzień Podobno polowa singla to halucynacje żołnierzy, więc nawet walczymy Z Frankiem Woodsem zamienionym w roślinę zombie rodem z Residenta
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 5 godzin temu, krzysiek923 napisał(a):Na pewno nie AfD.Raczej tak, bo nie grasz nazistą
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 3 hours ago, Bzduras said:Szkoda łącza i miejsca na dysku.Tak, bo misji w kampanii nie da się zapauzowac Jak pójdziesz na kibel to gra Cie wywali za nieaktywność, bo to normalna sesja jak w multiplayerze. Niesamowicie dostarcza w tym roku.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Kampania gorsza niż ta z MW3 z 2023. Istna tragedia. Grałem solo bez uzupełniania lobby, ubijałem samemu tych bossów rodem z Residenta, a w cutscenkach było 4 bohaterów. Śmiech na sali.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Już mogli w ogóle nie wydawać singla w takiej formie, szkoda mocy ai na takie twory.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Za rok to nowy cod i tak wróci do łask, będą się jarać, wspomnicie moje słowa. Ale i tak jebać.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Za rok CoD nie będzie miał w przeciwieństwie do tego roku żadnej, najmniejszej konkurencji, także tego...
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Za rok to nowy cod i tak wróci do łask, będą się jarać, wspomnicie moje słowa. Ale i tak (pipi)ać. Jeśli tylko będzie normalna kampania, to dlaczego nie? Multi i tak nikogo.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Za rok chyba kolej na Infinity Ward i MW, więc z kampanią powinno być git.Na tegoroczny filler spuśćmy zasłonę milczenia
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 godziny temu, Czezare napisał(a):Za rok CoD nie będzie miał w przeciwieństwie do tego roku żadnej, najmniejszej konkurencji, także tego...Za rok wyłączą serwery BFa? A dzieciarnia i tak wskoczy do GTA VI Online. Ciekaw jestem czy wstrzymają się z wydaniem MW w obawie przed GTA i wyrzygają jakieś gówno pokroju Vanguard.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Najlepsze jest to, że to gówno chyba mi się samo pobrało jeszcze przed premierą jako aktualizacja do "Call of Duty". Dlatego miałem jakiś update 100gb z dupy. Do tego chyba trzeba mieć ten secure boot co w BF? Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Chewie
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 minuty temu, Hubert249 napisał(a):Za rok wyłączą serwery BFa?Nie, ale w BF6 za rok będą grały li tylko dwojakiego rodzaju osobnicy: oddani marce akolici BF-a, oraz psy z kulawą nogą.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, Czezare napisał(a):Nie, ale w BF6 za rok będą grały li tylko dwojakiego rodzaju osobnicy: oddani marce akolici BF-a, oraz psy z kulawą nogą.Opisujesz CoD kiedy wychodzi następny.BF wystarczy, że nie będzie wychodzić co rok i utrzymają większość graczy.