Opublikowano piątek o 18:221 dzień 70 dolarów, a oni dają obrazki z chat gpt. Plucie na graczy nigdy wyjdzie z mody.
Opublikowano piątek o 19:381 dzień W serii CoD bez zmian. Po fajnej części - musi wyjść crapishon. W ostatniej odsłonie trzasnąłem platynę, a w zombiaki nabiłem chorą ilość godzin. Tę część odpuszczam. Za rok pewnie się zrehabilitują i tak w kółko.
Opublikowano piątek o 20:391 dzień Podobno polowa singla to halucynacje żołnierzy, więc nawet walczymy Z Frankiem Woodsem zamienionym w roślinę zombie rodem z Residenta
Opublikowano piątek o 22:001 dzień 5 godzin temu, krzysiek923 napisał(a):Na pewno nie AfD.Raczej tak, bo nie grasz nazistą
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 3 hours ago, Bzduras said:Szkoda łącza i miejsca na dysku.Tak, bo misji w kampanii nie da się zapauzowac Jak pójdziesz na kibel to gra Cie wywali za nieaktywność, bo to normalna sesja jak w multiplayerze. Niesamowicie dostarcza w tym roku.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Kampania gorsza niż ta z MW3 z 2023. Istna tragedia. Grałem solo bez uzupełniania lobby, ubijałem samemu tych bossów rodem z Residenta, a w cutscenkach było 4 bohaterów. Śmiech na sali.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Już mogli w ogóle nie wydawać singla w takiej formie, szkoda mocy ai na takie twory.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Za rok to nowy cod i tak wróci do łask, będą się jarać, wspomnicie moje słowa. Ale i tak jebać.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Za rok CoD nie będzie miał w przeciwieństwie do tego roku żadnej, najmniejszej konkurencji, także tego...
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Za rok to nowy cod i tak wróci do łask, będą się jarać, wspomnicie moje słowa. Ale i tak (pipi)ać. Jeśli tylko będzie normalna kampania, to dlaczego nie? Multi i tak nikogo.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Za rok chyba kolej na Infinity Ward i MW, więc z kampanią powinno być git.Na tegoroczny filler spuśćmy zasłonę milczenia
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 2 godziny temu, Czezare napisał(a):Za rok CoD nie będzie miał w przeciwieństwie do tego roku żadnej, najmniejszej konkurencji, także tego...Za rok wyłączą serwery BFa? A dzieciarnia i tak wskoczy do GTA VI Online. Ciekaw jestem czy wstrzymają się z wydaniem MW w obawie przed GTA i wyrzygają jakieś gówno pokroju Vanguard.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Najlepsze jest to, że to gówno chyba mi się samo pobrało jeszcze przed premierą jako aktualizacja do "Call of Duty". Dlatego miałem jakiś update 100gb z dupy. Do tego chyba trzeba mieć ten secure boot co w BF? Edytowane 16 godzin temu16 godz. przez Chewie
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 2 minuty temu, Hubert249 napisał(a):Za rok wyłączą serwery BFa?Nie, ale w BF6 za rok będą grały li tylko dwojakiego rodzaju osobnicy: oddani marce akolici BF-a, oraz psy z kulawą nogą.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Godzinę temu, Czezare napisał(a):Nie, ale w BF6 za rok będą grały li tylko dwojakiego rodzaju osobnicy: oddani marce akolici BF-a, oraz psy z kulawą nogą.Opisujesz CoD kiedy wychodzi następny.BF wystarczy, że nie będzie wychodzić co rok i utrzymają większość graczy.