Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
21 godzin temu, Perez napisał(a):

Wystarczy napisać na sklep@psxextreme.pl, że kupiłeś na Allegro i chcesz PDF-a to Ci podepnę na sklepie :) Tylko wymagane konto na sklepie.

Kurde bele z 3 miesiące temu kupiłem wszystkie wydania jeszcze raz w pdfach mimo zamawiania (często podwojnych) kopii z allegro wczesniej. Niech wam się wiedzie za mój hajs sonkassie

• Odpowiedzi 331
  • Wyświetleń 18,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i czas na limitkę. Serdecznie podziękowania dla @MYSZa7 , który stoi za tym projektem. Przypominamy, że start przedsprzedaży jutro od 20.00 na Allegro i w naszym sklepie.

• Numer wczoraj wylądował. Papier jak dla mnie na duży plus. Przyjemnie się czyta, czuć że jest to czasopismo premium. Teraz pozostaje mi podłączyć klocka i powrócić do kilku sztosów

• Konsola bez duszy, to i fajnych wspomnień nie ma.

Opublikowano

W końcu przyszło, będę miał co czytać w jesienne wieczory. Jeszcze nie wąchałem ale na pewno dużo łagodniejszy zapach bo PC extreme to waliło na cały dom.

4IoDHii.jpeg

Opublikowano

Mi osobiście tylko jedna rzecz nie pasuje. We wstępniaku jest napisane "Na 124 stronach znajdziecie również recenzje blisko 70 najistotniejsze tytułów wydanych na ten system...", co jest trochę krzywdzące. M@jk mógł zaznaczyć, że w recenzjach pominiętych zostało sporo świetnych gier multiplatformowych, o których osoby które nie miały pierwszego xboxa, lub nie śledziły wtedy informacji o grach po prostu nie wie.

Brakuje między innymi : GTA, Burnout Takedown/Revenge, Tony Hawk's 3/4, Pop: SoT/TWW, Soul Calibur II, SSX3, NBA 2k, MGS 2: substance.

Wiem, że pewnie były już opisywane w Ps2 extreme, ale można było chociaż zrobić mini recenzje tych gier.

Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, maciucha napisał(a):

Kurde bele z 3 miesiące temu kupiłem wszystkie wydania jeszcze raz w pdfach mimo zamawiania (często podwojnych) kopii z allegro wczesniej. Niech wam się wiedzie za mój hajs sonkassie

Już wszystko wydałem! ;) A tak poważnie na przyszłość pisz - bez problemu podpinamy.

Opublikowano

s. 16: "Nazwę Chihiro wzięto od nazwy głównego bohatera filmu "Spirited Away" - WTF???

AI wam to pisze, prawda? I oczywiście nikt tego nigdy nie czyta.

Poza tym w artykule ciekawe informacje. Mam nadzieję, że są prawdziwe. )

Opublikowano

8 godzin temu, milupl napisał(a):

Mi osobiście tylko jedna rzecz nie pasuje. We wstępniaku jest napisane "Na 124 stronach znajdziecie również recenzje blisko 70 najistotniejsze tytułów wydanych na ten system...", co jest trochę krzywdzące. M@jk mógł zaznaczyć, że w recenzjach pominiętych zostało sporo świetnych gier multiplatformowych, o których osoby które nie miały pierwszego xboxa, lub nie śledziły wtedy informacji o grach po prostu nie wie.

Brakuje między innymi : GTA, Burnout Takedown/Revenge, Tony Hawk's 3/4, Pop: SoT/TWW, Soul Calibur II, SSX3, NBA 2k, MGS 2: substance.

Wiem, że pewnie były już opisywane w Ps2 extreme, ale można było chociaż zrobić mini recenzje tych gier.

Zwłaszcza ,że to były najlepsze wersje. GTA na PS2 wyglądało jak kupa i tak też chodziło, SC działał w wysokiej rozdzielczości i tak dalej.

Multiplatformy na PS2 działały w obrzydliwie niskiej rozdzielczości no ale ludzie nie mieli porównania więc się cieszyli z tego co mają.

Opublikowano
  1. We wstępie Majk pisze, że pod względem sprzedaży PS 2 ciągle przoduje w rankingu wszech czasów. Dawno i nieprawda, jeszcze parę lat temu Sony podawało znacznie niższe dane liczbowe, ale jak Switch zaczął się niebezpiecznie zbliżać, to Sony parę razy "podwyższyli" oficjalne dane. Skąd - czy nagle naprodukowali starych konsol, czy w moskiewskim metrze znaleźli niesprzedane miliony i czy nagle mnóstwo ludzi rzuciło się na kupno sprzętu sprzed kilku pokoleń - któż to wie?

2. Pady cz padaki - bardziej znośną-> znośniejszą Zarzuty, że krzyżak umieszczony na okrągłym dysku przypomina jakąś chińszczyznę - no nie, przypomina raczej krzyżak na padzie od Saturna - do dziś najlepszego pada do mordobić.

3. Duże ma znaczenie - jakże prawdziwy tytuł!

4. W reckach i pudełka i obrazki na płytach - świetna rzecz. Wtedy na płytach grawerowano czasem świetne grafiki.

5. 2003 - Microsoft kontynuował inwestowanie w tytuły eksluzywne - jakie to piękne czasy były!

6. DOA: XBV - (...) grać w jedną z dwóch głównych minigier. Pierwsza z nich to pool-hopping (...) - no a druga?

7. Trochę dziwne, że Racing Evoluzione ma na górze logo Apex, no ale trudno.

8. Już to zostało napisane wcześniej, ale Konsolite dający DoA w minusach balans, na zasadzie "bo musi być jakiś minus", to jakiś absurd. To jakby dać jakiejś fajnej lasce minus za brak penisa, bo np. nie umie sikać na stojąco.

9. Portmaster - najbardziej mocarne -> najmocarniejsze

10. Nie dla biedaków - Outrun 2006 - "niewybitny arcade'owy racer" - Cóż. Hm. No trudno.

11. Wywiad - "XBOX nigdy nie był moim pierwszym wyborem. Przygodę z nim zacząłem dopiero przy okazji premiery." W przeciwieństwie pewnie do tych, co grali na nim jeszcze przed premierą.