Opublikowano poniedziałek o 08:145 dni 20 godzin temu, Mejm napisał(a):Ja tak mam po kazdym tekscie Piechoty. Nawet jesli znam material zrodlowy.I za to też dziękuję przy okazji, bo znaczy, że wciąż bywam sobą i jeszcze nie wypaliłem się do końca!
Opublikowano poniedziałek o 10:355 dni Kochaniec tak ladnie napisal o Bloodborne, ze az mi sie zachcialo spac… tzn. grac. zzZzz
Opublikowano środa o 09:193 dni Szkoda ze ta relacja z gamescom taka biedna. Zawsze było kilka stron o przygodach z nim zwiazanych a tu tylko jedna strona.
Opublikowano środa o 09:373 dni No pisanie o pluciu z wieży Eiffla to już było. Nie chciałbym czytać jak to znowu hardcorowo było, chlanie rzyganie i inne takie pierdy.
Opublikowano środa o 10:183 dni To już nie czasy rzygania i plucia. Teraz to najwyżej było o tym, że Monika zrobiła chłopcom na śniadanie przepyszną jajecznicę na boczusiu i cebulce.
Opublikowano środa o 10:343 dni Autor 14 minut temu, Pix napisał(a):To już nie czasy rzygania i plucia. Teraz to najwyżej było o tym, że Monika zrobiła chłopcom na śniadanie przepyszną jajecznicę na boczusiu i cebulce.Też i to średnio, bo cholesterol, nadwaga etc. ;) Bardziej jakieś fit śniadanie tuż po 5 kilometrowym spacerze o 6 rano.
Opublikowano środa o 10:492 dni No przecież Roger pisał, że zero alkoholu i energoli, to jakiego jeszcze większego hardkoru oczekiwać? Wszystko pamięta i miał nawet czas napisać sporo tekstów. A Monika to już pewne schowana do pawlacza. Przyda się dopiero za rok.
Opublikowano środa o 11:162 dni Ale czasami fajnie poczytac o takich pierdolach na luzie. Nie ciagle same fakty bo glowa eksploduje. Ja ciagle nie bylem na gamescomie. Ale mogli napisac czy byly hostessy i czy fajne czy takie z niebieskimi wlosami i 90-90-90. Kilku ich tam bylo i czasami te przygody i przezycia sa ciekawsze od tych gier. Jakie stanowiska, jakie gadzety dawali. Mozna bylo z 4 strony machnac. To samo malutko bylo z Tokio. Konsolka tez byl i mogl cos dodac. Sam jade za miesiac do japonii ale nie wybieram sie do nintendoworld. Mam bilety do universal studios i ciagle mam nadzieje na ghibli studio.
Opublikowano środa o 13:412 dni 2 godziny temu, Jontek80 napisał(a):Ale czasami fajnie poczytac o takich pierdolach na luzie. Nie ciagle same fakty bo glowa eksploduje. Ja ciagle nie bylem na gamescomie. Ale mogli napisac czy byly hostessy i czy fajne czy takie z niebieskimi wlosami i 90-90-90. Kilku ich tam bylo i czasami te przygody i przezycia sa ciekawsze od tych gier. Jakie stanowiska, jakie gadzety dawali. Mozna bylo z 4 strony machnac. To samo malutko bylo z Tokio. Konsolka tez byl i mogl cos dodac. Sam jade za miesiac do japonii ale nie wybieram sie do nintendoworld. Mam bilety do universal studios i ciagle mam nadzieje na ghibli studio.4 godziny temu, Jontek80 napisał(a):Szkoda ze ta relacja z gamescom taka biedna. Zawsze było kilka stron o przygodach z nim zwiazanych a tu tylko jedna strona.W tym roku autentycznie były to najspokojniejsze targi, nie licząc arabów bijących się pod hotelem. Ja zdrowotnie średnio, więc o 21 kładłem się spać, żeby mieć siły na cały następny dzień, nie było większych fuckupów, wszystko udało się ogarnąć, hotel, przejazd, pokazy, imprezy w większości odpuściliśmy, bo było zamknięcie, więc nie ma co na siłę wymyślać przygód :) Za to gdy udało się naprawdę fajnie ograć, to chyba gamescom, gdzie ogarnąłem najwięcej pokazów do PSX i PPE.
Opublikowano środa o 13:492 dni Nie oczekujcie, że chlopy + Monika w średnim wieku będą spuszczać bomby w kiblu hotelowym lub szukać cyców obiektywem na gamescomie. Nie zakrzywiajmy rzeczywistości.Hostessy zniknęły juz dawno i teraz można oglądać jedynie cosplay.TGS z tego co pamiętam również ograniczył hostessy do minimum, ale za to cosplay daje radę.
Opublikowano środa o 14:362 dni 45 minut temu, oFi napisał(a):Monika w średnim wieku Oj, bo się Monika zdenerwuje
Opublikowano środa o 16:552 dni Numer przeczytany od deski do deski.Zajebisty numer.Relacja z targow top, fajnie ,ze poswieciliscie na to wydarzenie sporo miejsca, dzieki temu nadchodzace gierki zostaly elegancko opisane, a nie tylko wspomniane, o to chodzi
Opublikowano czwartek o 20:421 dzień Jest zapowiedź nowego numeru, więc to już musztarda po obiedzie, no ale obiecałem sobie, że nadrobię zaległości i opiszę co ostatnio pominąłem:Oddworld/Komodo - daję plusa za tekst, nie powiem, zadziałał sentyment do Abe’a i uwaga uwaga - Strangera - to jedna z bardziej pamiętnych dla mnie gier z pierwszego x-klocka. Nie miałem pojęcia jak bardzo chcieli rozszerzać te uniwersum. 20 lat temu nie rozumiałem co ma wspólnego świat Abe’a z światem Strangera, teraz tym bardziej jestem w szoku.Retro FF5/Kubica - ale ja lubię ten kącik wspominkowy z jRPG. Są takie gry, które wiem, że są klasykami, ale nigdy w nie nie zagram, bo przespałem ten moment/byłem za młody w czasie premiery. Dlatego z przyjemnością czytam co ten final wniósł do gatunku, jak pracowali twórcy, kim byli bohaterowie. Nawet spojlery mi w takiej sytuacji nie straszne. Tak samo przyjemnie czytało mi się o FF6, wydaje mi się, że był również Suikoden. Poproszę o więcej takich tekstów, a jeśli jakaś dobra dusza by mi napisała jakie jrpgi już były w kąciku, to byłbym skłonny kupić archiwalne numery dla niektórych serii.Evil Within/Adamus - no i przeczytałem, lekko obawiając się spojlerów, bo nie grałem. No i super się czytało, uważam, że tekst jest bezspojlerowy w moim mniemaniu. Kiedyś spróbuję ograć, bardzo zachęcił autor do zapoznania się.Superman/Ostasz - znajduję ciekawym, że kilka dni temu czytałem test Walkiewicza o Supermanie, tylko że w Tygodniku Powszechnym. I oba teksty przyjemne i wzajemnie się uzupełniające, nie miałem uczucia dejavu, plus tekst Ostasza mocniej zaakcentował temat gier.Myszaq lubi - kolejna dawka przeglądu kinematografii, tym razem nie tylko horrory. Strefę gangsterów już mi kilka osób polecało, trzeba się zapoznać. Zniknięcia/Weapons - ze znajomymi robimy sobie co roku noc horrorów w listopadzie, także wrzucę ten film do puli do wyboru.Region Filmowy/Sobek - powtórzyło się Weapons, także kolejna rekomendacja filmu.BAKAKonsolite - no dałem w końcu szanse temu kącikowi, anime za bardzo nie oglądam, ale lubię wiedzieć co w trawie piszczy. Gachiakuta i Lord of Mysteries przyjąłem fakt istnienia do wiadomości, jak będzie okazja i czas, to się zapoznam.Graczpospolita/Mazzi - kontroler z frytkami - nie powiem, rozbawił mnie ten news, ze świata dziwnych gadżetów. Streamer w RDR2 - no ciekawe ciekawe. Grająca mama - no ciekawe, ale trochę mniej. Nauka - tu się trochę zatrzymam, być może powtórzę po innych. Otóż podejrzewam, że Mazzi z lekkim przymróżeniem oka traktuje te różne badania mające pokazać granie w dobrym świetle, ale i tak nieco zabawne jest te usilne wyszukiwanie takich przeróżnych badań na popieranie grania. Z drugiej strony - doceniam, wcześniej nie wiedziałem o takim badaniu, a teraz wiem, więc PE nie tylko bawi, ale i uczy. A co do samych badań - nawet przymykając jedno oko i tak rażą mnie stwierdzenia typu: “badacze sprawdzali przez dwa lata ile czasu dzieci spędzają przed ekranem”. Ja wiem, że jest statystyka, modele itp., ale i tak cały ten wkład do badań opiera się na deklaracjach, czyli 11-latek wypełnia ankietę ile gra średnio teraz, a ile 2 lata temu. Dlatego takie badania raczej wielkiej kariery nie zrobią.Głos ludu/Perez - przeczytane, ale nie mam pomysłu na komentarz. Fajnie, że jest strona poświęcona czytelnikom. Pamiętam pierwsze 10 lat forumka, wtedy zgredzi mieli totalnie wywalone na forumowiczów i z czasem chyba vice versa.Listy - jestem lekko w szoku fascynacją HIVa do Nintendo. Zawsze kojarzył mi się jako antyfan. Z listów dał do myślenia ten o mechanikach na przykładzie Death Stranding 2 i porównaniu do filmów. Według mnie to wdzięczny temat na felieton, może któryś zgred podłapie?No i tym sposobem dziękuję za uwagę, numer z dumą mogę określić jako przeczytany, do zobaczenia za parę tygodni w nr337.