Opublikowano czwartek o 19:511 dzień Autor 7 minut temu, Słupek napisał(a):dopiero co się wygrzebałem z zaległych specjali (PC, SNES i Xbox) a od wczoraj doszło kompendium, nowy Psx i Mgs a jeszcze mam nieruszonego specjala o SH Panie Prezesie jak żyć?Na pewno długo żyć, żeby to wszystko przeczytać :) Z drugiej strony wieczory teraz długie, grzańca odpalić i można brać się za lekturę.
Opublikowano czwartek o 20:341 dzień @Perez tak z ciekawości zapytam, Szefie - czytasz teksty ikstrimowe i te ze specjali? Wiem, że jesteś raczej graczem mocno niedzielnym (bez obrazy), ale czy czasami zaciekawi Cię jakaś tematyka i coś przeczytasz? Czy raczej podchodzisz do tego w stylu, że niech tam sobie chłopaki piszą o grach dla dzieci, a ja tu będę spokojnie prezesował i liczył pieniążki z biznesu
Opublikowano czwartek o 21:091 dzień Autor Jak najbardziej jestem graczem niedzielnym, wcale mnie to nie obraża :) Co do czytania - zdarza się i to dość często - na pewno nie całe (chociaż Amigę to przeczytałem od dechy do dechy, bo wtedy jeszcze nie było osoby do korekty), ale będzie tego, tak na oko, ze 20-25% - wybrane artykuły, recki. Zresztą ja każde wydanie przeglądam w programie do składu, nanoszę czasami jakieś poprawki, dodaję podpisy, coś tam równam, to siłą rzeczy też się czasami mniej lub więcej czyta. Tak że czytać nie wszystko, ale już przejrzeć przed drukiem to zawsze całość.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Autor 12 minut temu, Tokugawa1982 napisał(a):Ciągle nic nie dotarło. Nawet rejestracji paczki brak🙄W weekend pakuje się wszystko - zostało jakieś 500 przesyłek z Allegro. Przypominam, że czas na wysyłkę jest do 14 listopada :P
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Kiedyś cieszyli się jak w ogóle dotarło a teraz by chcieli jeszcze przed terminem.Tak Perez rozpuścił towarzystwo.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ja mam przed oczami Pereza z rekawicami co na pakę wrzuca w pocie czoła palety książek po nocach na tira, dlatego nie poganiam.Warto jeszcze ten tydzień poczekać na swój egzemplarz
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor Godzinę temu, oFi napisał(a):Ja mam przed oczami Pereza z rekawicami co na pakę wrzuca w pocie czoła palety książek po nocach na tira, dlatego nie poganiam.Warto jeszcze ten tydzień poczekać na swój egzemplarz Tira nie ma, ale z tymi paletami byłeś blisko Tak z grubsza wygląda aktualnie mój garaż. Tak że wracam do pakowania, bo nie idzie samochodu wstawić teraz.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Kojima, 1997 rok: hehe, zróbcie tak, żeby Psycho Mantis mógł czytać sejwy gracza. Będzie beka xDSebastian Kochaniec w wydawnictwie o MGS, 2025 rok: W ujęciu teoretycznym możemy mówić o zjawisku "efektu alienacji" (Brecht) czy "dekonstrukcji autoreferencji" (Derrida, McHale), które nie są po prostu zerwaniem narracyjnej wiarygodności, ale aktem krytycznym - ukazującym mechanizm tworzenia znaczenia w celu pogłębienia jego odbioru. Kojima, podobnie jak postmoderniści w literaturze i sztukach wizualnych, nie chce, by odbiorca zapomniał, że obcuje z konstruktem. Wyluzuj Seba, piszesz o Kojimie w albumie o grach dla dzieci
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. To juz rozumiem czemu czytelnicy pe tak lubia publicystyke nowych autorow. Nie rozumieja co czytaja i maja poczucie obcowania z czyms wyzszym.
Opublikowano 7 minut temu7 min Godzinę temu, Mejm napisał(a):To juz rozumiem czemu czytelnicy pe tak lubia publicystyke nowych autorow. Nie rozumieja co czytaja i maja poczucie obcowania z czyms wyzszym.My nie rozumiemy, co piszemy, więc uczciwy deal