Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor 7 minut temu, Słupek napisał(a):dopiero co się wygrzebałem z zaległych specjali (PC, SNES i Xbox) a od wczoraj doszło kompendium, nowy Psx i Mgs a jeszcze mam nieruszonego specjala o SH Panie Prezesie jak żyć?Na pewno długo żyć, żeby to wszystko przeczytać :) Z drugiej strony wieczory teraz długie, grzańca odpalić i można brać się za lekturę.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. @Perez tak z ciekawości zapytam, Szefie - czytasz teksty ikstrimowe i te ze specjali? Wiem, że jesteś raczej graczem mocno niedzielnym (bez obrazy), ale czy czasami zaciekawi Cię jakaś tematyka i coś przeczytasz? Czy raczej podchodzisz do tego w stylu, że niech tam sobie chłopaki piszą o grach dla dzieci, a ja tu będę spokojnie prezesował i liczył pieniążki z biznesu
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor Jak najbardziej jestem graczem niedzielnym, wcale mnie to nie obraża :) Co do czytania - zdarza się i to dość często - na pewno nie całe (chociaż Amigę to przeczytałem od dechy do dechy, bo wtedy jeszcze nie było osoby do korekty), ale będzie tego, tak na oko, ze 20-25% - wybrane artykuły, recki. Zresztą ja każde wydanie przeglądam w programie do składu, nanoszę czasami jakieś poprawki, dodaję podpisy, coś tam równam, to siłą rzeczy też się czasami mniej lub więcej czyta. Tak że czytać nie wszystko, ale już przejrzeć przed drukiem to zawsze całość.