Opublikowano wtorek o 15:132 dni W dniu 4.05.2026 o 10:05, Donatello1991 napisał(a):Macie ogólnie jakiś wielki hajp? Kupujecie czy GP?Pudełko na PS5.A nie czekaj...no to GP PC zostaje...
Opublikowano wtorek o 20:171 dzień Recenzje 14 maja. Jak graliście w poprzednie części to dostaniecie samochody z okładek poprzednich części na starcie.
Opublikowano wczoraj o 16:43 1 dzień W dniu 4.05.2026 o 10:05, Donatello1991 napisał(a):Macie ogólnie jakiś wielki hajp? Kupujecie czy GP?Prawie zerowy, mimo że o lat pisałem w tematach FH o KKW.Nie wiem, może to wina tego że to już szósta część i wleciało zmęczenie materiałem. Do tego wizualnie prezentuje się tylko dobrze na filmach. To nie jest ten strzał w mordę jak pokazali FH3 czy FH4. Nowości i zmiany na plus ale czegoś mi brakuje, może na premierę moje zdanie się zmieni, gra już czeka na dysku Beast Xboxa.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Autor Jakiś tam postęp na pewno jest, bo oświetlenie wygląda bardziej naturalnie i roślinność jest bogatsza. Ale jak to w tasiemcu jakiegoś specjalnego przeskoku nie ma.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Raczej już żadna część nie zrobi takiego opadu szczeny jak swego czasu trójeczka, to był prawdziwy next gen. Potem weszła czwórka która była lekko usprawniona (ale nadrabiała sezonami) a następnie 5 która również była lekko usprawniona chociaż dla mnie Meksyk wydawał się downgradem. Od 6 nie oczekiwałem żadnej rewolucji ale dzięki tym wszystkim ray tracingom i innym efektom na mocnym PC ta gra może naprawdę błyszczeć znacznie bardziej niż 5. Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez suteq
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Autor 8 minut temu, suteq napisał(a):Raczej już żadna część nie zrobi takiego opadu szczeny jak swego czasu trójeczka, to był prawdziwy next gen. Potem weszła czwórka która była lekko usprawniona (ale nadrabiała sezonami) a następnie 5 która również była lekko usprawniona chociaż dla mnie Meksyk wydawał się downgradem. Od 6 nie oczekiwałem żadnej rewolucji ale dzięki tym wszystkim ray tracingom i innym efektom na mocnym PC ta gra może naprawdę błyszczeć znacznie bardziej niż 5.Pochwal się lepiej skąd masz już 6? ;)
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Nie no 6tka do dla mnie najbardziej wyczekiwana część od bodajże dwójki. FH5 to był meh jak patrzę z perspektywy czasu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ktoś wie kiedy toto ma się na plejaku pojawić? Na jakimś promo video mi chyba mignęło, że "później w tym roku", ale nie mogę tego znaleźć.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Autor 2 minuty temu, Pianista911 napisał(a):Ktoś wie kiedy toto ma się na plejaku pojawić? Na jakimś promo video mi chyba mignęło, że "później w tym roku", ale nie mogę tego znaleźć.wiadomo tylko tyle co napisałeś, czyli że jakoś w tym roku. Nie ma żadnych innych informacji.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 3 godziny temu, ASX napisał(a):Pochwal się lepiej skąd masz już 6? ;)Kopia recenzencka. 14 mają wrzucę tutaj swoje wrażenia bo na razie chodzi za mną jakiś pan z pistoletem i zagląda przez ramię.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor zapytałem się tylko skąd kopia, nie namawiałem do łamania NDA :)