Opublikowano piątek o 18:303 dni Nie no, dwójka to ten trailer:Do tej pory pamiętam jaki miałem zaciesz jak oglądałem na żywo. Piękna rzecz.
Opublikowano piątek o 18:343 dni Autor To jak już jesteśmy przy trailerach dwójki to obowiązkowo musi pojawić się to
Opublikowano sobota o 10:453 dni Jaram się ale wstrzymam do premiery na Pro bo to będzie najlepsza wersja konsolowa :)
Opublikowano sobota o 11:423 dni Ale ten wyścig z Gundamem to troche cringe. Miało być efektownie ale wygląda jak jakiś amatorski mod.
Opublikowano sobota o 14:433 dni 21 godzin temu, MaZZeo napisał(a):Zawsze umieli w trailery ale ten z FH2 nieprzebityZdecydowanie najlepszy trailer i te dopasowanie słów do tego co się dzieje na ekranie.Trailer FH6 bardzo dobry, klimat KKW wjeżdża mocno, nawet hype lekki zatrybił, będzie grane za kilka dni na bestii XSX
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Mając ten premium add on i podstawkę z Game Passa bede mógł grać już 15.05?
Opublikowano 30 minut temu30 min Obiecywałem sobie, że więcej tego nie zrobię, ale przyspieszenie premiery na piątek wzięło górę. Wziąłem upgrade do premium a gierka z gejpasa. Co ciekawe, w konsoli mi pokazuje premierę na 14 maja, może jeszcze od poprzedniej nie zmieniłem regionu 😂